• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 185 / 300 • 1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.09.04. 10:40

Nairon írta:Akkor az illetékestől kérdezem...
Ayana drága, hogy lehet úgy ismerkedni vadidegen lányokkal - nincs közös ismerős és nem vagyunk naphosszat összezárva egy helyen - hogy ne tűnjön bunkónak az ember, sőt akár még sikerrel is járjon?

Sehogy, kivéve, ha tetszel a lánynak...esetleg még akkor sem, mert bunkónak fog tartani :P

Viccet félretéve: Helyzetfüggő sztem :D Ki kell használni az adódó alkalmat :P
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2007.09.04. 11:01

Ez tényleg helyzet függő... éppen milyen bugyi van a lányon. :D
Pont ma történt, hogy felmentem egy rendezvényre, és a bejövő lánytól megkérdeztem, hogy használhatom e a terem elején lévő asztalt a notebooknak. "Óóó persze, az nektek lett odakészítve..." - jött a válasz. Közben megindult az asztal irányába - ellépve mellettem -, én pedig utána indultam, amikor irányt változtatva váratlanul megfordult. Esélytelen volt félre lépni, én pedig egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem, hogy átkarolom mindkét kézzel "Nehogy elessen" címszó alatt. ;) A váratlan fordulat az volt, hogy nem hogy meglepődött volna, ő is átkarolt, majd felnézve rám ártatlanul megszólalt: "Hopsz..." :lol:
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.09.04. 11:08

Komoly :lol: Remélem elkérted a számát 8)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2007.09.04. 11:52

Hát... az igazat megvallva én egy csendes, szerény srác vagyok - értsd balfék. Szóval nem kértem el. :D De egész héten itt lesznek. :P
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.09.04. 11:59

Áááá..... Kérdel el :D Ez ziccccer helyzet :P
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.04. 14:44

http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=3938

Én tökön szúrom magam! Mi ez a gagyi hullám már megint?! Emo, na ne. :shock: :nevet:

Régen a rockerek mondták ugyan ezt magukról, hogy ők marha érzékenyek s azért lázadnak így, vagy mifene meg hogy bejön a zene nekik...
Szerintem nem játszani kéne az öngyiséggel, megtenni és kimúlni vaze... :razos: Eszem megáll, hová fajul a világ.
Pláne a cikkben szereplő mért lettem majdnem öngyi oknál hidaltam le...:lol:
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.04. 14:45

Az ilyen lányokat csak az nem kapja meg aki nem akarja... :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.09.04. 16:45

Nos én nem akarom...:D

Ez az "emo" vagy mi -tömören-; nem az a szánalmas balfékség, hogy: 15 évesen világfájok, egy kupac szar az önértékelésem, utálom a világot, öngyilkos leszek, feketébe járok és verseket írok a temetőben éjfélkor és lenézem azokat akik képesek egyet jóízűen nevetni? :roll:

Mert akkor tudom miről van szó; csak nem tudtam, hogy már neve is van ennek a divat-depressziós irányzatnak. :roll:

Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.04. 16:47

De, jól látod... :D

Kik az emók?
Az emo az emocionális, azaz az érzelmes szó rövidítése. A 80-as években egy zenei stílus leírására szolgált, ma már inkább életérzés, amely meghatározza a kamaszok világnézetét, hangulatát, öltözködését, baráti körét. Az emók számára annyira fontosak az érzelmek, hogy azokat akár saját nemükön is levezetik. Érzékenységüket ugyanis nem korlátozhatja, hogy ki melyik nemnek a képviselôje.
Az igazi emósok sokat elmélkednek az élet dolgain. Hajviseletük a védjegyük, tincseiket úgy fésülik, hogy egyik szemüket teljesen eltakarja: így nem látják az élet rossz oldalát. Rengeteg képet készítenek magukról, olykor fejlövést imitálnak a kamera elôtt. Az irányzatot követôk egy része úgy érzi, hogy az élet csak szenvedés, ezért vagdossa karját, lábát és öngyilkosságról szóló versikéket ír. Az emók másik része csupán az érzelmi túltengést élvezi. Szeretetben élnek egymással, megosztják az életrôl alkotott nézeteiket. A “szabályok” szerint az ô feladatuk, hogy az öngyilkos hajlamú emókat lebeszéljék arról, hogy kárt tegyenek magukban. És persze létezik egy harmadik típus, aki csak divatból követi az öltözködést és a zenei stílust. Ôk a pózerek.

Ezt írta a netes újság az irányzatról. Öregszem, amikor én voltam tini, nem volt még meg ez a baromság.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.04. 16:55

Utáljuk a Nyarat tagoknak üzenem: nálunk esik és hideg van :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.09.04. 17:07

Nem tudom nekem az első két irányzat is elég "pozőr"-nek tűnik...de aki benne van biztos kap egy törzskönyvet vagy ilyesmi, hogy a többi balfék lássa, hogy ő nem divatból vagdossa az ereit...

Esetleg bizonyos számú öngyilkossági kísérlet után válhatnak "teljes jogú taggá"...

Mint pedagógus úgy gondolom...ehh...nem gondolok semmit...

...idegesítő kis elkényeztetett gennyládák, akik jódolgukba elfelejtik mit köszönthetnek az apjuknak-anyjuknak, hogy ők kidolgozzák a belüket is hogy az utolsó szemét szarzsák gyerekük "emóskodhasson" és egy köszönömöt nem bírnak kinyögni magukból, csak a pofájukat húzgálják, megvetően hogy "ti nem vagytok emósok"...brrr :evil: ...rugdosnám fejbe valamennyit, csak egyszer kerülnének olyan helyzetbe, hogy valódi szenvedést, vagy életveszélyt élnének át, sírva rohanna vissza valamennyi az anya seggébe. Vagy deportálnám őket Szibériába havat lapátolni, ott világfájjatok kis szarzsákok! Az már elég emós lenne, amikor X náció fiataljait a tömegsír felé taszigálják Y hadsereg tagjai?
Szart se tudnak se az életről, se az érzelmekről se az emberi szenvedés fokáról..és akkor nagy pofával osztják az észt!
...elgondolkodtató, hogy a harmadik világ országaiban (Afrika és tsai) nem dívik ez a divathullám...ez is valami zsíragy amcsi köcsög fejéből buggyant ki!
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.09.04. 17:13

Nálunk is esik és a szél is fúj. :lol: Nyertünk! Közös útálatunk felülkerekedett a nyárimádókon! :koccint:

Nem tudom mi van ezzel az iskolakezéssel. :? A hazabuszozásnál találkoztam egy nem túl közeli ismerős lánykával (értsd: most fejezi be a főiskolát). Körülbelül az 5. mondatnál kiderült, hogy akar valamit az egyszerű "mi van veled" beszélgetésen túl is.... A 6. mondat: "Megvannak még a számviteles jegyzeteid?". :o 8) Hát így mit lehet tenni. 8) :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.04. 17:13

:D

Kezet fogok veled, egyezik a véleményünk. Szinte hallom mit mond erre egy emós:

-Most mért kell minket bántani?...

:D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nairon » 2007.09.04. 18:15

Castor de Vinter írta:

...idegesítő kis elkényeztetett gennyládák, akik jódolgukba elfelejtik mit köszönthetnek az apjuknak-anyjuknak, hogy ők kidolgozzák a belüket is hogy az utolsó szemét szarzsák gyerekük "emóskodhasson" és egy köszönömöt nem bírnak kinyögni magukból, csak a pofájukat húzgálják, megvetően hogy "ti nem vagytok emósok"...brrr :evil: ...rugdosnám fejbe valamennyit, csak egyszer kerülnének olyan helyzetbe, hogy valódi szenvedést, vagy életveszélyt élnének át, sírva rohanna vissza valamennyi az anya seggébe. Vagy deportálnám őket Szibériába havat lapátolni, ott világfájjatok kis szarzsákok! Az már elég emós lenne, amikor X náció fiataljait a tömegsír felé taszigálják Y hadsereg tagjai?
Szart se tudnak se az életről, se az érzelmekről se az emberi szenvedés fokáról..és akkor nagy pofával osztják az észt!
...elgondolkodtató, hogy a harmadik világ országaiban (Afrika és tsai) nem dívik ez a divathullám...ez is valami zsíragy amcsi köcsög fejéből buggyant ki!

Ez mekkora...nagyon állat. Egyetértek. Elgondolkoztató, hogy pl. miért Angliában van belőlük a legtöbb - azt hiszem onnan is ered - és miért nem találni belőlük egyet sem ott, ahol a túlélésért még küzdeni kell. Egyébként mentségükre legyen szólva, ők tényleg megvannak róla győződve, hogy húdemekkorahatalmasnagy szar a világ és mi milyen szűklátókörüek és érzéketlenek vagyunk, hogy ezt nem látjuk. Azt hiszem mindig voltak gondok és szociális problémák. A probléma most a családok felbomlása, ugyanakkor egy olyan szociális háló, mely mellett éhenhalni már művészet, ha valaki akár csak egy kicsi pénzt is keres havonta. De jól csak kevesen élhetnek. Természetes szelekció meg nincs, azaz boldog-boldogtalan szaporodhat. Ősidőktől kezdve megvan az apa és az anya szerep, de manapság a nők mindent csinálnak (háztartás-munka stb és csak harmadsorban a család.), a férfiak meg frusztráltak, mert mindig többet és többet akarnak keresni. Az emberek szépen hazajárnak aludni, meg tv-t nézni, ahol mi megy...a sok szarság...és ennyi. Aztán csodálkoznak, ha a gyerekük elkezd felvenni mindenféle hülye mintákat. Lásd pl. emo lesz.
Nairon

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.09.04. 18:32

Én csak egyet nem értek...miért kell mást majmolni? Mindenkinek van egyénisége, csak sokakban elnyomja ezt a divat....

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 185 / 300 • 1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok