• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 145 / 300 • 1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 300

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.28. 7:50

Ohh Tysson, ezt olyan szépen mondtad :lol: És hogy én lehessek mindenki kedvence, közlöm, hogy nem leszek netközelben augusztus első hetében, úgyhogy engem se várjatok, és kérem Hakeát hogy addig is kezeljen NJK-ként. Köszönöm. Pusszancs mindenkinek, Layla :roll:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.28. 10:28

Ohh... uccsó nap hogy bldogítom az oldalt, azután mivel én se leszek...
De, hamár itt összegyűlt így a főnoob, a főfőloser... akkor ezennel főnoobi hatalmamnál fogva kinevezem Layla-t fő... főlegjobbirogatónakaakitszeretek? :D Wow szép hosszú cím...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.28. 10:33

*elpirul és úgy lesi a monitort* Azért talán ennyire nem vagyok nagy szám...de én is szeresselek téged (virtuális nagyölelés Tysson-omnak <3) Kár hogy csak ma vagy már itt. Annyira jó lenne a kalandban befejezni a szexjelenetet...na jó....ez de szar volt... :? szóval hiányozni fogsz, te és a hozzászólásaid meg a baromságaid. Na. :roll:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.28. 10:35

Nekem is hijányozni fogsz... már önmagában a tudoat hogy nem láthatlak egy hétig megőrjít :twisted: És egybként mindjárt írok Ifinbe... ameddig még itt vagyok pöröghetünk egy kicsit... :) És hidd el a szememben vagy "ennyire nagy szám" :wink:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.28. 10:39

ohh, kösszi...és hidd el, elleszel nélkülem, majd nézed a horvát tengert és és...és olvasod a "Tizedik'-et :D és akkor majd képzeld azt hogy ottvagyok veled, és bezsélgetünk aaa...magus-ról :wink: meg minden egyébről, de tényleg tarts ki! *energiaátadás Tysson-nak*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.28. 10:48

Ohh, köszi... őő szívesen.. őő... beszélgetnék veled jah :lol: No majd ha hazajöttem... :wink: És köszi ezt a sok energiát... szükségem lesz minderre, hisz tudod mi a helyzet... remélem te jobban fogod magad érezni, nagyon hijányozni fogsz :cry:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.28. 10:58

nem hinném hogy sokkal jobb lesz...összezárva sok hülye kisgyerekkel, és azokat kell majd ápolgatnom, ha hiányzik nekik a mamájuk :? és engem ki fog majd pátyolgatni? hmm...mert nekem komoly magus-, és tyssie-hiányom lesz...nem is akarok belegondolni...de majd megy sms, itt meg addig úgyis írunk egymásnak pm-et meg reag is ifinben ugye :wink:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.28. 11:09

Ohh igen... Ifin :lol: Ott ki lehet élni most magunkat... és majdcsak valahogy kibírjuk egymás hiányát :cry: Valahogy...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.07.28. 11:34

Tyssie, kibírod, utána úgyis talizunk, meg minden...hidd el, tök jó lesz, gondolj előre is erre...addig pedig éld ki magad Ifin-ben én is azt teszem...pusszantalak, este beszélünk, legyél jó! Vigyázz magadra ne úgy mint én :cry: És Trishára is :wink:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.07.28. 16:20

[FŐGONOSZ]

Nah végigolvastam... fincsi.. elment egy adag popcorn :twisted: Kép

Kép
Tyss, Layla a Kép ~ láv sztorit lehet pm-ben msnen is rendezni.... Ettől a sok "hiányzol" és "tarts ki"-től mindenkiben megindulnak a hormonok... nah és képzeljétek el, hogy a másik nemre éhes elszabadult rpgsek hentelnek a városokban... kell ez nekünk? nagye 8) :twisted:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.07.28. 18:54

[FŐNOOB]

Nyos egen, bocsánatodért esedezek Mr. Főgonosz úr :oops: Azt hiszem ezentúl őőh... viharos gyorsasággal lüktető szívecském ügyeit majd msn-n tárgyaljuk le... :P ŐŐ... de nézd a jó oldalát... szórakoztál egyet! :lol: Csak pozitívan (Unicum :D ) ugyebár... nyos, egy hétre el. A Jk-imnak instrukció az ucsó reagjaimban...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.07.31. 10:38

Engem aztán szépen levegőnek teccettek nézni hölgyeim és uraim! Más tudom, kiket kell éjjel legközelebb meglátogatnom, hogy sérelmemet megtoroljam! :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quarion Galanodel » 2006.08.01. 8:48

Nos az utóbbi időben magánéleti problémák miatt nem igazán voltam fellelhető az oldalon, bár mint JK nem igen hiányoztam, a kalandomban játszó személyektől itt szeretnék elnézést kérni! Úgy tűnik mostmár rendbejöttek a dolgaim, így a kalandot folytatni fogom. Meg közben bízom benne, hogy beindulnak azok amikben játszom :wink:
Quarion Galanodel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syron Godvin » 2006.08.02. 10:22

Kérem alássan, engem inkább a játék érdekelne...tudna valaki valamit mondani a Jó széllel a Quiron tengeren c. kalandról???
Köszönettel: Syron G.
Syron Godvin

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.02. 12:49

Con Larrodan írta:[FŐGONOSZ]

Nah végigolvastam... fincsi.. elment egy adag popcorn :twisted: Kép

Kép
Tyss, Layla a Kép ~ láv sztorit lehet pm-ben msnen is rendezni.... Ettől a sok "hiányzol" és "tarts ki"-től mindenkiben megindulnak a hormonok... nah és képzeljétek el, hogy a másik nemre éhes elszabadult rpgsek hentelnek a városokban... kell ez nekünk? nagye 8) :twisted:

Vizuális típus vagyok, ezen hangosan felröhögtem:D

Syron: Áll, remélhetőleg csak alszik és nem dobta föl a talpát:S
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 145 / 300 • 1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok