• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 138 / 300 • 1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 300

Re: Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.23. 18:22

Úgy tűnik Yvettnél így lesz :D Mért is ne? UT-ben majdnem bármi lehetséges :) harcos-papnő muhaha, férfiak! :twisted: Arel papnői emellett nyuszik! (vagy nem :P)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.06.23. 19:08

Herold Bardelot írta:Huh!

Azt még szoknom kell hogy milyen vehemens vagy Castor! :D

Jól van na. Igen, ez az egyik hibám. :oops:

Van aki már ismeri, aki meg nem, az megismeri...:D

Itt kérnék elnézést Ayanatól (Almeir) a múltkoris kis iszapbírkózásunkért, rázós munkanapon voltam túl és kissé...bántóak voltak a reakcióim, bocs Ayana....azt hiszem ezzel a bocsánatkéréssel még tartoztam. :roll:

Más. Pm-et kaptam Heroldtól azért itt válaszolok, mert érdekes kérdéseket feszeget.

Herold Bardelot írta:
1.Mennyibe kerül kb egy bárka amin van min. 3 kabin?

A bárka egyébként szerepel az árlistában. Alapesetben 50 arany az ára, azonban Erionban igen nagy keletje van az efféle közlekedési járműveknek, itt nyugodtan felszorozhatod 1,5-tel, 2-vel.

Herold Bardelot írta:2.Ha kell fizetni akkor menyit a kikötöben veszteglö hajóért, hogy ott van nem megy sehova?(úgymond parkol)

Hát a kikötőhasználatnak napidíja van. Azonban nem mindegy mekkora a forgalma, és mennyire van rá igény. Erionban ha mértekategóriába sorolnám a hajókat, mint kis/közepes/nagy akkor napi 1/5/10 ezüst -ebben a városban- a kikötő "parkolási" díja. itt óriási áruforgalom van, ami felveri az árakat.

Herold Bardelot írta:3.Erionban van e olyan lehetöség mit párizsban v londonban hogy feljebb lehet hajózni a városba hogy ne a hajóforgalmat akadályozzam? Itt is kell e fizetni a parkolásért?

Huh, jó kérdés, őszintén szólva fogalmam sincs, de inkább arra hajlok, hogy nem. Tudom én mire gondolsz Amszterdamban is kiterjed csatornahálózat van ahol a polgárok teljesen elterjedten használják a hajót a városi közlekedéshez, mint "vizibuszt".
Én úgy tudom Erionban ilyesmire nincs lehetőség.
Mondjuk lenne akkor egy sajátos Velence-feelingje a városnak, de szerintem ez nem lehetséges.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.24. 9:47

Önjelölt Hírmondó

:arrow: Sion visszatért, akik Tiadlanban még játszanak, jelezzék ott ezt egy reaggal, hogy a Hm tudja, kinek kell írni!
:arrow: Erigow és a Kereskedőnegyed a topon van, rengetek karakter játszik ott, öröm ezt látni! :D Hónap végén mindkét helyszín kikerül az elbírálás alatti állapotból aktívba! :D
:arrow: Torozon visszatért, akinek nem tudott írni a Fogadónegyedbe, üzeni, hogy valami gond volt a nettel, mert az OM oldalt nem hozta be neki, és elnézést kér minden érintettől
:arrow: Alauron bíráló szabin van, helyette Kalmárfejedelem beugrott bírálni, néha nyers, de nem kell felvenni és kész :)
:arrow: emlékeztetnék minden szintet lépett emberkét, hogy adatlapján vezesse hogy mennyi pontja van eddig és hogy módosítsa értékeit az új szintnek megfelelően, mert ellenőrzés lesz és akinél elmaradást találok, valagon billentem :twisted: (kíváncsi vagyok, hanyan vezetik pontosan a pénzfogyást, fp, ép veszteséget... :lol: )
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.06.24. 20:26

Akit érdekel az augusztusban megjelenő új "Tuan"-os alaokönyv:

http://enrawell.uw.hu/Cikk%20%5BAz%20uj ... rol%5D.htm
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.06.24. 20:46

Castor: Semmi baj, nekem se volt valami marha jó napom, ez előfordul mindenkivel, de velem sűrűbben, mert mindig megtalálom azt a személyt, akinek szintén rossz napja van XD
Kikészít ez a gyakorlat, főleg azért, mert SEMMIT se csinálunk. De azt jó intenzíven:) Nem tudom, mióta végez egy logisztikai menedzser titkárnői munkát XD Ja, arról nem is beszélve, hogy esettanulmányt kéne írnom, de azt se tudom pontosan, mi az:) Arról volt szó, hogy majd a cégnél segítenek, de a legtöbb ember, aki mellé be vagyok téve, maximum egy érettségivel rendelkezik! :))) Meg targoncavezeőivel:)
Még lehet, hogy több, mint egy hetet ki kell bírnom! És még meleg is van a raktárban!! Mert légkondi az már luxus! Még a ventillátort is elkobozzák a hülye auditorok!

Meleg is van! Miért van ilyen meleg? Valaki húzza lejjebb a fűtést! Ja, és miért az én szobámban van a legmelegebb az egész lakásban? Nonstop nyitva az ablak, redőny meg lehúzva, mégis szaunázok! :)

Nava: ilyen véres hullát én is láttam már a buszról, egy másik busz ütötte el, de szerencsére csak a vércsík látszott, ami a test alól kijött. És szerencsére a balesetet se láttam, akkor még nagyobb sokkot kapok, mint így! Mert egy szegény, öregebb bácsi volt, kis szütyő hevert mellette, és biztos hazafelé tartott, csakhogy ott a környéken elég veszélyes átmenni, mert kanyar van pár méterrel arrébb és nem lehet belátni a terepet és amúgy is forgalmas út, meg buszvég mellett is van - ráadásul egy csomó gyerek is ott szokott átmenni.
Na, erre egy hétre rá újabb hullát láttam. Az a pasi összeesett a belvárosban, aztán nem mozdult többet. Mentősök, meg egy vasparipás heavy metál lovag próbálták újraéleszteni, de nem sok sikerrel. Mire kijöttünk az Árkádból, addigra már zacskóban volt.
Nem akarok soha többet ilyet látni! Még egy macska által szétcincált madár se vidám látvány.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.06.24. 21:23

vasparipás heavy metal lovag? :shock: :lol:
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.06.25. 0:02

Tudom, ez itt off topik lesz, de talán az illetékesekhez így jobban eljut :P

Yvett de Crei írta:A Ranoran átka címû zárt kaland játékosait kérdezném név szerint:
    - Hades (Archie Willow)
    - Erin O'Shanon (Erin O'Shanon)
    - Huor Aikanáro (Lezian)
    - Saggaras Zenir (Ramirez Konlan)
hogy mire jutottatok? - ha egyáltalán beszéltek egymással ez ügyben...

Folytatja valaki ezt a kalandot, vagy fátylat borítotok rá?

Még nem kaptam választ...

Ha kedd estig nem kapok, akkor a kalandot automatice teszem a régiekhez.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.06.25. 5:13

Ami a Ranoran Átka című kalandot illeti, én szívesen játszanám tovább (persze majd ha visszajöttem szabadságról), a többiek véleményéről semmit nem tudok. A kaland annyira az elején van még, hogy szinte bármit kihozhat belőle egy új KM, épp kikötni készül egy hajó, rajta a játékosokkal. A társaság nagyon vegyes, vannak köztünk vérbeli zsiványok, csakúgy mint a becsület bajnokai. Többiek?
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.06.25. 13:04

A kaland és a benne történ eddigi események egy Uj KM számára nagy lehetőségekekkel kecsegtetnek. De én többi JK-m és kalandom miatt nem mesélném, de szívesen folytatnám, mert nagyon megkedveltem ezt a karakteremet.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.25. 15:37

Castor!

Ha nincs beállítva neked, hogy felugró ablakkal jelezze a rendszer, hogy üzit kaptál, az életben nem veszed észre hogy írtam neked :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.25. 15:43

Az OKJ mindenre jó...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.06.25. 20:28

Csatlakoznék az előttem szólókhoz,(A Ranoran átka témában) nagyon megkedveltem én is a karaktaremet, szinte hozzám tartozik. tehát én is szívesen játszanám tovább.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.25. 20:44

De ki mesélne?...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.06.25. 23:49

Háát.......esteleg ha a többiek nem lennének ellene szerintem meg tudnám oldani.viszont a nyáron sajna nem biztos valószínű lenne egy 2 hónapos kiesés valamikor július elejétől egészen szeptember elejéig ugyanis nem leszek magyarországon és főleg nem netközelben.Viszont előtte és utána gőzerővel tudom elvileg vállalni a dolgokat.(max 2 napi reagváltások, szal egy kicsit gyorsítanánk)

Véleményeket kérek.

Természetesen a JK-m átmenne NJK-ba vagy csak egyszerűen elmerülne a vízbe ha valakinek ellenvetése van.A többiekért ez a max amit tenni tudok....
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.06.26. 11:59

Önjelölt Hírmondó

:arrow: Con bíráló lett! Így aki beszól neki, bant kaphat expressz sebességgel :twisted:
:arrow: RT (Ranil tüze) kaland július 14-ig szünetel, kéretik nem kikukázni :lol:
:arrow: Ranoran átka nevű kaland sürgősen KM-et keres! A tagok legtöbbje szeretné folytatni, de egyik sem tudja elvállani a továbbvivő szerepét...
:arrow: aki nem vette volna észre, kis koponyákkal jelöli a rendszer, ha valaki valamilyen topichoz már írt vagy most írt... a felfedezés Yvett érdeme :D
:arrow: Abdul, írj nekem nekropoliszba!!! :D (ez egy sivalkodós kérés, nem parancs)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 138 / 300 • 1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok