• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 111 / 300 • 1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 300

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.05.06. 16:59

Üdv!

Látom a hétvége végére kezd megint indulgatni a pezsgés. :wink:

Egyébként a magánéleti szilánkokhoz annyi, hogy szerintem ha bevallja, ha nem mindenkit a maga baja érdekel igazán.

Az "ajtóelõreengedésrõl" meg annyit, hogy miután a "kedves, öreg néni" turbóra váltva a botjával vágott utat az autóbuszra a szelíden ácsorgókon keresztül... 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.06. 17:26

Apám, Castor, te néha olyanokat bevágsz! (lásd szimpózium tárgya) :D

Hú, de lehúzza itt mindenki azt a pasit, pedig az õ álláspontját nem is ismerjük! Egy fél véleménye nem adja meg a teljes helyzetképet...
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.05.06. 18:01

Jó, akkor most még egyszer elmagyarázom, amit mindenkinek már legalább ötvenmilliószor elmondtam. Sõt, mágusos példán keresztül. Van ugye az 'Asztrál' képesség, ami egy átlagembernél úgy 12. Na most az enyém jóval 10 alatt van. És nem azért, mert ezt akarom, hanem mert egyszerûen ilyen vagyok. Miért nem tudja megérteni senki, hogy nem azért sírok, mert annyira k.,,>#&@@&#ra jó, hanem azért, mert nem bírom visszatartani!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem nem akarom visszatartani, hanem nem bírom! És nem számít, hogy itthon vagyok és senki sem lát, vagy fesztiválon többszáz ember között!!! Nem számít, hogy éjszaka van, vagy nappal, az se, hogy tél van, vagy nyár. És nem érdekel, hogy másnak "nagyobb" problémája van. Nekem ez is épp elég nagy, és a bajom az, hogy senki sem vesz komolyan. Nem akarom sajnáltatni magam, nem kell irigyelni, csak gondoljatok már bele abba, hogy azért mert nem haldoklom, még lehetnek igen komoly lelki gondjaim (amibõl legtöbb esetben jönnek a fizikai gondok is - pl. gyomorfekély, amire úgy 2-3 éve jó eséllyel pályázok). Nem tudom, ki tanult itt valaha közgazdaságtant, ki hallott már a Maslow piramisról. Ha valaki nem annak itt a szemléltetés: http://staff.gc.maricopa.edu/~jpell/bla ... MASLOW.JPG
Ebbõl is látszik, hogy én ha akarnék se tudnék továbblépni a harmadik szintrõl, amíg mások nem tanulják meg tolerálni a bajomat, mert addig én sem tudok javítani magamon, amíg csak azzal szembesülök mindenhol, hogy én egy senki vagyok, nekem nem lehet problémám, nem érdeklek senkit, ha véletlenül valakinek elmondom, mi nyomja a lelkem, akkor mástól azt hallom vissza, hogy neki folyton mindenki csak panaszkodik, mások kiröhögnek, kicsúfolnak, és a többi...
Miért hiszi mindenki azt, hogy ezt én választottam???
Ha valaki meg ezekután azt mondja, hogy minek fordulok lelkibeteg-gondozóhoz, akkor esküszöm, az az illetõ fogja fizetni majd a "szállásom" a Zárt osztályon, amikor katatóniába esek, és egy kakaóscsiga is aktívabbnak tûnik, ha mellém rakják. Vagy még skizofrén is lehetek (így is van két ismerõsöm, akiket skizofrénia miatt százalékoltak le - egyikükön kevésbé ütközik ki, a másik állapota viszont még romlik is mostanában, és ugyanígy családi gondok miatt lettek azok, amik). És nem gyógyszerek miatt megyek orvoshoz, hanem azért, mert õ azért van ott, hogy meghallgasson és ne ítéljen el, és segítsen, ha már ezért fizetik.
Végülis nézzük a jó oldalát: nincs étvágyam mostanában, legalább leadom azt a pár feles kilót, amim van.
És most elmegyek kenyérért, hogy anyámék tudjanak mit enni.

U.I.: Innen is látszik, hogy láthatatlan vagyok (diszciplína nélkül), mert igenis, mondtam már jó hírt, pl. legutóbb azt, hogy a mamámék elõfizették nekem a japánt.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.06. 18:05

Miért a barátodat pl nem te választod meg? :roll:

Nava:
Lehet akármilyen dolog azért káromkodni elég nagy gáz...El elhet intézni máshogy is... 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.06. 18:13

Szeretném ha nem veled lenne azért tele a Taverna, Ayana, mert ez már lassan átcsap abba, amit pont nem szeretnél.
Ide legtöbben nem panaszkodni járnak, hanem játszani és kikapcsolódni. Ha valakivel meg akarod osztani a problémád, mert úgy érzed, szükséged van erre, tedd meg chaten, vagy priviben, vagy e-mailben.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Navaratna 2007.05.06. 18:29-kor.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.05.06. 18:16

A régi szép idõk. Már vagy egy éve nem láttam ezt a piramist. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.06. 18:19

milyen piramist? :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.05.06. 19:00

A Maslow-félét. :P :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.05.06. 20:18

Jó akkor sajnálom, hogy az off topicban minden 2-3. hozzászólás az enyém (amikor épp itthon ülök és nincs semmi dolgom, esetleg unatkozok), amúgyis 5-6 ember az, aki folyamatosan írogat ide. Nem tudtam, hogy van valami szabályozás erre vonatkozólag, ki hányszor nyomhat az "Elküld"-re, de mindegy, mert most egy jó darabig kivonom magam a Tavernából, és akkor mindenki örülhet, mert inkább csak IC fogok részt venni az oldalon.
Aki meg kíváncsi rám IRL, az msn-en és üzenetben megtalál.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.05.06. 20:19

Schinter!

Nem tudom, nem igazán volt bátorságom megkérdezni, hogy félgõzzel hogy mûködik a szerszáma...,ha érted mire gondolok.

Ayana!
Már bocs, de Maslow-pszichológus volt és ez pszichológiai elmélet. Hogy közgázból, tanítják, még jó hogy, mert fogyasztói társadalomban élünk. Kiválló modell arra, hogy ki mire "fogyasztó", mit vesz meg, mire van/lehet igénye. Furcsa lenne ha ezt közgázból kihagynák!

Ayana! Nem nevetlek ki! Elhiszem, hogy mindenkinek a maga baja a legnagyobb. De mindenkinek van keresztje és mindenki szenved is a sajátja alatt. Feltennék neked egy kérdést: -Te tulajdonképpen mikor éreznéd azt, hogy "most jó"? Mikor lennél elégedett az életeddel? (Komolyan kérdezem.)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2007.05.06. 21:07

Kicsit elterelve a témát... Maslow és pszichológia... látta esetleg valaki a "Pszichiátria: Halálipar" c filmet vagy olvsa a "Száll a kakukk a fészkére" c. könyvet?

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.05.07. 6:37

Vááááááá!!! Csak pszihológiát ne!!! Öcsém annak készül, és mióta megosztotta velem a valszalvat(nem tudom hogy írják)-manõver részleteit azóta...hát hogyismondjam.

Játék: Erionban lesz még élet? Van egy nagyon unatkozó shadoni ficsúrom aki már alig várja hogy jól pofánvágják a hülyeségei miatt... :P
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.05.07. 8:14

Ave!

Érdeklõdni szeretnék,hogy Shirin Horha hová tünt.
Ugyanis már több mint 10 napja nem ír a kalndba,és semmi féle üzit nem írt.

Kérem valaki világosítson meg!

Üdv:Erin
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.07. 8:16

Üdv!

Shirin horha valóban felszívódott, HMként sem elérhetõ, így nekünk is talány holléte.
Szerintem tedd NJKba -már rég m,egtehetted volna, ha mégis, akkor bocsi :) - de ha késõbb sem kerül elõ...Hm...
:?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.07. 8:17

Pirate: pontosan melyik negyxedben játszanál Ertionban? Mert Cymar Hm több mint 10 napja nem ad életjelt magáról még nekünk se, ha nála vagy, szerintem menj onnan mert õ most nincs az oldalon, és még nem is szólt, hogy nem lesz elérhetõ. :?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 111 / 300 • 1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok