• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 12 / 200 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 200

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Don Kermorwan » 2008.09.06. 13:24

Quator ar Zaraquer írta:Egyébként sztem Darton-pap lehet, mert ahhoz a szellemi elhivatottság "elég" nem faji alapon mennek még az ortodoxok sem.

Végülis mire vannak a fehér orkok, nem? :)
Don Kermorwan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.09.06. 17:53

Don Kermorwan írta:
Quator ar Zaraquer írta:Egyébként sztem Darton-pap lehet, mert ahhoz a szellemi elhivatottság "elég" nem faji alapon mennek még az ortodoxok sem.

Végülis mire vannak a fehér orkok, nem? :)

A fehér orkoknak köze sincs a Darton-PAPokhoz. Csak a paplovagokkal haverkodnak. :wink:

Lorin: A kávé valóban jó dolog, főleg, ha hajnalban kel az ember, s nem akarja végigásítozni a napot... csak mondjuk a felét :lol:

MINDENKI! Pár oldallal ezelőtt említettem, hogy a kezembe veszem az irányítást.
1. Hát igen, van munkám, bár elég sokat kell dolgozni, egész jól fizet. Kezdetnek kiváló.
Ráadásul a főnökök egész jófejek - és kínaiak. :)
2. Tudom, hogy hol tenyészik az a szubkultúra, ami hozzám közel áll Londonban. Egyébként pont ugyanazon környéken van egy hatalmas piac olcsó, jóféle cuccokkal. 8)

Üdv újra az oldalon, Sion! :D
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.06. 19:52

Üdv!

Cadoras

Gratulálok a munkához! Mit dolgozol?
Közel laksz a "kiciocso" piachoz? :)

Egyébként a reggeli kelés-kávé dologra én a kelés-keresztrejtvény párost használom inkább. Mire kitöltök egy oldalt addigra felébred az agyam. :P
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.09.06. 21:22

Üdv!

Quator:
Egy óra utazás,ahogy a munkahelyem is - de a 2óráshoz képest ez még mindig rövid.
Nagyjából mindenki 1, másfél órát utazik min. a munkahelyéig.
A munka pedig: mosogatás, néha pakolás, kajacsomagolás.

A keresztrejvényfejtéshez meg annyit, hogy Ayananak is javasoltad, ahogy emlékszem :P
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.06. 21:31

Cadoras

Angliában, azaz Londonban madjnem megyényi szektorok lehetnek ezek alapján. A mosogatós meló nem hangzik rosszul kezdésnek, gondolom ez viszonylag tartós és nem csak 1-2 napos "idénymunka", mint a krikett. :wink:

Jól emlékszel Ayanának is ajánlottam a keresztrejtvényt, mondván nem fekszi meg a gyomrot, mint a kávé éhgyomorra. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.09.07. 7:32

Quator:

No igen, nagyjából így van. Elvégre több, mint 10.000.000 embernek kell a hely :)

Ez az új munka sok szabadidőmet elveszi majd, tehát valószínüleg ritkábban leszek az oldalon.
Eddig sem tudtam volna visszavállalni Sempyert (főleg, hogy sokan játszanak ott), most meg végképp nem tudom majd. Hogy a beígért kalandról már ne is beszéljek :?
Tudom, hogy Lorin után joggal tehetnétek fel a kérdést, miért nem, hisz ő többet dolgozik( a tanulással egybeszámolva), mint én. A válasz: lassú, időszakos net, amire így is 3 ember jut.
Sajnálom, de január - február körnéykéig biztos elhúzódik ez az állapot. :? -
Pedig már meg is van a kaland :P
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.07. 8:49

Hogy többet dogozok?
Kétlem...

Egyenlőre csak tanulás. Bár multhéten felhívtak a JOkertől hogy menjek vmi papírgyárba 2 napot melózni... erre rámcsörögnek fizika órán (még szerencse hogy épp akkornéztem időt különben az osztály végighalgathatta volna a Guardians-t.), utánna még kétszer próbáltak hívni de sztem rájöttek hogy én tanulok ergo inkább SMS-t kéne küldeni.
Na abbanmeg közölték hogy nemkell menni melózni majd szólnak ha kell.
eh peg mennék melózni is ha tehetném.

Na egyenélőre ennyit és jó munkát Cadoras! Ha majss lessz jó neted akkor várjuk vissza Drevart is és a Vén Botos öregembert is.(bár ez utóbbit nem vissza várjuk lévén eddig még nem találkoztunk vele)
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2008.09.07. 10:05

Lorin:

Nézz szét a neten.
Nagyon sok meló akad kiákoknak is - tapasztalatból tudom, mert a fiaim mindig így tettek szert zsebpénzre.
Ami nem is olyan kevés, mert abból építettek gépet maguknak.

Cadoras:

24 óra alatt egy havi csapadék Angliában és Wales-ben - remélem, tudsz úszni ;) - vagy legalább száraz bőrrel megúsztad.
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.09.07. 17:23

Catti Brie írta:...Cadoras:

24 óra alatt egy havi csapadék Angliában és Wales-ben - remélem, tudsz úszni ;) - vagy legalább száraz bőrrel megúsztad.

Nekem fel sem tűnt, hogy többet esett volna, mint úgy általában.
De tegnap volt havaseső kb 7 percig.

Lorin:
Guardians? Hát, fantasy ide, vagy oda, szeretnék már szert tenni egy KoRn csengőhangra. Sajna a mobil, amit kaptam nem bír ilyeneket tárolni.

Ma voltam vásárban, s találtam Punk, Goth, s ami a legfontosabb METAL cuccokat, igen nagy választékban. Az együttest ábrázoló polók, pulóverek ritkák, de a grafikusan kreált cuccok NAGYON JÓÓÓK!
Vettem is 3 polót, meg egy pulcsit.
Nomeg 10 fontért (3000 ft!!!) egy alig használt bőrkabátot, ami térd alá ér, s egy-két alig észrevehető, apró kopástól, meg egy hiányzó (pontosabban félbetört) gombon kívül teljesen új állapotúnak tűnik. És ilyen cuccok között ugye rengeteg efféle "szubkultúrális képviselőre" akad az ember :) Hát néhánszor bizony meg kellett fordulnom egy "látványosság" után :P
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.09.07. 18:06

Cadoras szerintem simán jöhetnél vissza vérszínbe. Azt nézem szinte minden nap írsz. És végre megint elkezdhetnék tűnődni mi is a karid. Eddig nagyon jól játszottál és hamarabb megvolt egy csaj mint a bárdnak :lol:
Ja és a bőrkabátodhoz ezt tudnám ajánlani, ha azt akarod, hogy utánad is forduljanak.
http://freshpics.blogspot.com/2006/04/d ... -back.html
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.09.08. 7:43

Lernun írta:Cadoras szerintem simán jöhetnél vissza vérszínbe. Azt nézem szinte minden nap írsz. És végre megint elkezdhetnék tűnődni mi is a karid. Eddig nagyon jól játszottál és hamarabb megvolt egy csaj mint a bárdnak :lol:
Ja és a bőrkabátodhoz ezt tudnám ajánlani, ha azt akarod, hogy utánad is forduljanak.
http://freshpics.blogspot.com/2006/04/d ... -back.html

Hmm... Tetszik ez a "hátizsákos kabát". A szíjakat még hordanám is róla :D
De hogy megfordulnának utánam? Kötve hiszem. Ez London, efféle szélsőségeket nap mint nap hord az ember itt 8)
Egyébként nem is mondasz hülyeséget. Ahelyett, hogy nyíltba mennék, érdemesebb lenne folytatni a Vérszín hold alatt kalandbeli karakterem. :)
Lorin, ha visszaolvasok, s csupán napi egy reagot tudok írni (talán néha egyet kihagyva), visszacsatlakozhatok?
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.09.08. 8:06

Üdv!

Cadoras

A havaseső alapján Londonban jó idő lehet. Minden nap van eső vagy előfordulnak napsütéses napok is?

Írod, hogy a sárkányos hátizsák nem számítana különlegességnek. Kíváncsi vagyok miket láttál a "szubkultúrából"? :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.08. 13:28

Basszki...
Én ilyennel még enm találkoztam...
Hogy lernun felvetésébl valami értelmes szülessen?
Na ne...
Úristen...
Arel...mi lett a világgal?
Lernun egy (részben) értelmes dolognak adot értelemet?
Ellana kebleire!

Cadoras!
Én örülnéka legjobban ha visszajönnél. Mivel nekem is sok dolgom van így kétnaponta ha írok a kalandba. Természetesen még egy boscánat kérő levél írására is lusta voltam amiben bejelenteném ezt a JK-knak. Persze szerintem rájöttek maguktól is:D.
Cadoras amenyiben akarod nyugodtan kukázd (vagy inkább kukáztasd:D) elő sirvaj nevű (haha szeretnéd Lernun hogy elmondjam milyen kari is ugye?) karidat és akkor visszameséllek... vagyis inkább visszakapod Jk-i státuszod mivel nem lttél kimsélve. Karid most éppen a hajót térképezi fel.:D

Amúgy én elfogadnék egy olyan hátizsákot, mert sztem idehaza (bár van itt is sok csuda) biztos megfordulnának utánnam... bár ha azt veszem hogy eddig Arctalanság képzettségemre voltam alegbüszkébb(mivel ez magától fejlődött ki) így ettől megkéne fosszam magam.
:lol:

Lorin
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.09.08. 15:20

Lorin O Krell írta:Basszki...
Én ilyennel még enm találkoztam...
Hogy lernun felvetésébl valami értelmes szülessen?
Na ne...
Úristen...
Arel...mi lett a világgal?
Lernun egy (részben) értelmes dolognak adot értelemet?
Ellana kebleire!

Lorin

:lol: :lol: :lol: Hahaha már ezért megérte :lol: :lol: :lol:
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.09.08. 17:57

Lorin O Krell írta:Ezt muszály megosztanom veletek!
Ma bementem az Alexandrába és mit látnak szemeim?
Ezt.:[url]http://beholder.hu/?cikk=13958[url].
Na én kiakadtam..
Ezek koccra lerajzolták Pyarront meg térképet is csináltak neki.
Miért?
Ezzel csak a szegény KM-et JK-t fosztják meg (na meg az olvasót) a saját Pyarronjától... egyik szemem sír a másik nevet ... Hova fajul ez a világ?

Ne foglalkozz vele Lorin; ha nektek van már egy kialakult és bejáratott koncepciótok Pyarron helyrajzát illetően, nyugodtan használjátok, alig hiszem, hogy ez ellen bárkinek módja lenne szót emelni.
Arról nem beszélve hogy az olvasók folyamatosan jelzik ezeknél az új regényekben megjelenő térképekben az érdekes topográfiai anomáliákat: vándorló hegyek, kétszeresére duzzadt tengerek, eltűnő-odébb megjelenő fantom városok, suttyomban terjeszkedő birodalmak, a semmibe torkolló folyók és egyéb nyalánkságok, melyek a korábban kiadott térképvázlatokban másképp voltak.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2989 hozzászólás • Oldal: 12 / 200 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 200

Vissza: Archívált Fórumok