• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 110 / 300 • 1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 300

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.05.05. 22:14

Láz nélkül, de még betegen, de újra itt - lehet örülni vagy hajat tépni ez miatt :P
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.05.05. 22:29

Jobbulást, Yvett! Tegnap én is lázas voltam. Az elõbb meg annyira hányingerem lett, hogy inkább lefeküdtem, erre már majdnem elaludtam, amikor csörögni kezdett a telefonom, és barátom mondta, hogy 15 perc múlva jön :S Pedig direkt megbeszéltük, hogy ma nem jön... De valahogy tudtam, hogy úgyis akar majd... :roll:
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Abdul Al Sahred » 2007.05.05. 23:52

Hmmm, lassan kezd Blog jelleget ölteni a taverna :?
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
Abdul Al Sahred
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 310
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.05. 23:57

Ayana írta:Jobbulást, Yvett! Tegnap én is lázas voltam. Az elõbb meg annyira hányingerem lett, hogy inkább lefeküdtem, erre már majdnem elaludtam, amikor csörögni kezdett a telefonom, és barátom mondta, hogy 15 perc múlva jön :S Pedig direkt megbeszéltük, hogy ma nem jön... De valahogy tudtam, hogy úgyis akar majd... :roll:

És gondolom a fejed is fájt tegnap nem? :lol: :roll: 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.05.06. 0:40

Ayana írta:Jobbulást, Yvett! Tegnap én is lázas voltam. Az elõbb meg annyira hányingerem lett, hogy inkább lefeküdtem, erre már majdnem elaludtam, amikor csörögni kezdett a telefonom, és barátom mondta, hogy 15 perc múlva jön :S Pedig direkt megbeszéltük, hogy ma nem jön... De valahogy tudtam, hogy úgyis akar majd... :roll:

Köszönöm!... javulgatok lassan..
A barátot meg elküldtem volna a fenébe... betegség is, meg azért az az idõpont már nem látogatásra való... Szülõként is felállt volna a szõr a hátamon, s igencsak ráncoltam érte a homlokom (minimum!)...

Na, de ez én vagyok és nem más...

Aki beteg annak gyógyulást, jobbulást, aki nem beteg az meg örüljön amíg megteheti :)
Én viszont megyek csucsukálni...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.06. 9:58

Abdul/Hades: ez van ha dögunalom lepi meg az embert, ilyenkor sokféle téma felkerül a lapra :)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2007.05.06. 10:18

és ezután jönnek majd az én reagomhoz hasonló rövid, felesleges hülyeségek és poénos reagok... :D

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.05.06. 10:18

Schinter: a fejem nem fájt tegnap :)

Yvett: anyám nem szokott szólni, mert õt nem zavarja, csak nevelõapám bunkóskodik, hogy õ felkel rá, pedig arra sem kelne fel, ha atombomba robbanna mellette. Nekem is egyszer jópár percembe beletelt, mire sikerült felébresztenem. Amúgy meg most fog kapni szépen kulcsot a picikém a lépcsõházhoz, és akkor majd nem zavar senkit (és persze örülhet, ha meghallom, hogy kopog).

És igen, unalom van. Tegnap is unatkoztam, pedig volt más dolgom. De nõ vagyok, nekem egyszerre több mindennel kell foglalkoznom.

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.06. 11:52

farmer
póló
az alien kikel
ezt igyátok!!!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.06. 14:12

Ayana:
hát akkor jó hogy a barátod megláttogatott nem? :D :lol: :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.05.06. 14:20

Persze, csak kár, hogy délelõtt meg összevesztünk, mert hülye. Pedig már megtanulhatta volna másfél év alatt, hogy a "légyszíves"-sel többet ér el nálam, mint a "b.+"-olással, aztán még õ sértõdik meg. Pasi...

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.06. 15:39

Nem hiszem hogy a Taverna -vagy akár az OM- a legmegfelelõbb hely lenne arra, hogy magánéleti szilánkokkal töltsük meg, így kérem szépen a jövõben az ilyesmit mellõzzük már!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.06. 15:59

Azért a pasi kijelentés kissé túlzás...Hogy lehet oylat mondani egy embernek?Még barátnak is csak viccnek ha tudja,hogy arról van szó....Eléggé "érdekes" a barátod xD
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.05.06. 16:31

Nava!

Pedig Ayana példáján felbuzdulva épp most láttam volna elérkezettnek az idõt hogy a net-világ elé tárjam a szüzességem elvesztésnek történetét... :rotfl:

Alternatív opcióként -az ínyenceknek- esetleg a bélmûködésemrõl tartanék vidám és izgalmas szimpóziumot, neves külföldi szakértõk bevonásáva és ingyen hazavihetõ tasakolt anyagmintákkal...:rotfl:

Na jó, ennyit mára a "pasi" poénokból.

Ayana!

Már bocs a kemény kritikáért, de neked tényleg nagyon gáz lehet az életed, ha nincs a környezetedben legalább egy olyan ember, akivel rendbetehetnétek a lelki életed dolgait. Már napok óta olvasok az életed szilánkjait, -hozzáteszem nem irígyellek- és a sajnálatomon kívûl másról nem tudok beszámolni. Ratyi meló és életlehetõségek, öntudatlan piás-gyógyszeres, balettcipõs ámokfutás a városban, egy tûzokádó nevelõapa, és egy balhés "pasi" A sulitól meg hányhatnékod van. A te szemszögedbõl ezek bizonyára mind súlyos és ideg-kikészítõ terhek, nekem mikor rámjön a "világfájhatnék" meg a "de szar az életem" viszonyítom mindig azokéhoz, akik százszor többet szevedtek, kínlódtak mint én és nincsenek padlón.
Van egy ismerõsöm, aki egyik napról a másikra veszítette el a látását 19 évesen. Ismerek olyan srácot is, akinek 24 évesen hererákja lett, és kikapták a fél golyóját...Szóval hidd el az emberi nyomornak csak az ismeri a mélységét, aki kifele jön belõle...lehet a városodban ezrével élnek olyan csajok, akiknek ezerszer több okuk van sírni mint neked és odaadnák a fél karjukat, hogy cserélhessenek veled.
Valami JÓ is szokott történni veled? Csak egyszer írjál már olyat, hogy: "emberek ma olyan happy vagyok, mert képzeljétek ez és ez történt velem"? Mondjuk kaptál egy szál rózsát, elõreengedtek egy ajtón, vagy ilyesmi....
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.06. 16:49

Bocsi elõre is:

...elõreengedtek egy ajtón...

Hát ennél a résznél eléggé neethetnékem volt :lol:

Castor a félherét kikaparó ismersöddel ugye nincs nagyobb gond?Elvieg fél herével még müxik a gyermekáldás... :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 110 / 300 • 1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok