• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 103 / 300 • 1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 300

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.04.30. 20:18

Figyi, ahogy a KM-et ismerem, úgyis össze fognak jönni a karaktereink, mert olyan még nem volt, hogy a mi karaktereink ne jöttek volna össze XD Ez karmikus törvény XD Onnan is tudom, mert volt már máskor is kyrrel (Morgena megszállott) és akkor is összejött az én karimmal, aki még közel se volt kyr^^
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.30. 21:17

Ayana: Nem lehet, hoyg a km akar tõled valamit? :rotfl:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.05.01. 6:47

Ööö... mintha azt hiszem nem tudom, de lehet, hogy meséltem már, hogy szerelmes volt belém XD De mivel nekem nem mondta (de az összes közös ismerõsünktõl ezt hallottam vissza, meg azért én se vagyok hülye, és észrevettem), én úgy csináltam, mintha nem is tudnék róla. Pedig talán még lehetett is volna valami... talán... Most meg már mindegy, mert a nyuszócicám ott nyújtózkodik és ásítozik az ágyban és épp azt mondta, hogy "Így nem érünk oda hozzám." (pedig szerintem bõven, de ha lehozta volna tegnap este a cuccát, akkor nem kéne még felmászni hozzá a dombra, hanem mehetnénk innen tõlem is busszal szalonnázni XD)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.05.01. 8:22

Üdv!

Mindenkinek felvonulásokban gazdag május 1.-ét! :wink: :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.01. 9:47

Úgy bizony!!!

Kép

Aki teheti, mozduljon ki a zöldbe, vagy valami majálisra, egyen vattacukrot, és tojjon bele a diétába! ma még lehet virgonckodni, holnap már nem! :wink:
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2007.05.01. 10:48

Nava: ugye nem gondolod komolyan, hogy egyenesen Indiába menjünk felvonulni, vagy akár a zöldben jógikat keresni? ;)

Boldog tavaszünnepet mindenkinek. :)
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.01. 10:50

Dehogy! :D

De kisdobosos-úttörõs-magyarzászlós képet nem akartam betenni, mert még itt valaki politizálással bélyegzett meg volna engem. Ez is felvonulás, szép színes és nekem ennyi elég
:wink:
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2007.05.01. 10:52

Ezek szerint egyre gondoltunk.
Irány a zöld.
Rengeteg szalonnasütésre alkalmas hely van mindenfelé, és már elég sokáig világos lesz este + telihold ;)
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.05.01. 11:19

Egy kis élménybeszámoló a tegnapi napról:

Darton varjai és Morgena hollói tegnap kora délutántól megszállták a PeCSa ként elhíresült városligeti mûintézményt. A fekete sereg egyetlen rohammal jutott be az épületbe és foglalta el mindhárom színpad elõtt a kûzdõtereket a bélutáni fellépõk még csak kevesek által ismert hóhérpoéták voltak, de az esti nagyágyúk mint a Mortiss leginkább a Lindigass szülötteire emlékeztettek, míg a DeathStarts a dekadens toroni sápadt légiókra hajazott.
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.01. 15:51

Ayana írta:Ööö... mintha azt hiszem nem tudom, de lehet, hogy meséltem már, hogy szerelmes volt belém XD De mivel nekem nem mondta (de az összes közös ismerõsünktõl ezt hallottam vissza, meg azért én se vagyok hülye, és észrevettem), én úgy csináltam, mintha nem is tudnék róla. Pedig talán még lehetett is volna valami... talán... Most meg már mindegy, mert a nyuszócicám ott nyújtózkodik és ásítozik az ágyban és épp azt mondta, hogy "Így nem érünk oda hozzám." (pedig szerintem bõven, de ha lehozta volna tegnap este a cuccát, akkor nem kéne még felmászni hozzá a dombra, hanem mehetnénk innen tõlem is busszal szalonnázni XD)

Hm..érdekes egyik haverom is épp szalonázott a bnõjével,de mondjuk az hétfn volt xD
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.05.01. 16:48

Üdv!

Látom ma vagy téynleg mindenki felvonul szalonnával a kezében vagy már kezd elpárologni a hétvégehangulat. :lol: Egyre kevesebben és egyre kevesebbet írunk ide. Vagy lehet, hoyg még nem indult be az esti dömping?! :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.01. 18:26

quator ugyis mindig mondod,hogy nem várnak meg a sok offal inkább örülnöd kéne,hogy most nincs sok termés,amit olvasnod kéne :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.05.01. 20:47

Garcia, haverom is ment Gothicára, én már kinõttem az ilyenekbõl, meg amúgy sincs sose pénzem, ha meg van, azt hasznosabb dolgokra költöm. Pl. hajfestékre, sörre, ruhákra. XD
És egyébként azonkívül, hogy május 1. a munka ünnepe, fogalmam sincs, hogy milyen vonatkozásban, hogy "Örüljünk, hogy dolgozhatunk!", vagy "Jaj de jó, hogy ma nem kell dolgozni!" jelszóval mûködik-e (végülis mindegy, mert engem ez úgy se érint, de még barátomat se, mert õ annak "örül" már úgy fél éve, hogy munkanélküli, és igaza van abban, hogy nem akar elmenni 12 órát robotolni - ezt szószerint értsd, ugyanis a szalagmunka az robotmunka szerintem, és embertelen a kis hangyafasznyi szünetekkel, amiket adnak -, továbbá szinte egyik ismerõsömet se érinti). Annyit tudok, hogy valami komcsi "ünnep", és nekünk annyit jelent, hogy összejön 15-20 fõs társaság, elmegyünk fõzni, vagy szalonnázni, meg inni, és tuti, hogy minden lány összeveszik a pasijával, vagy valami nézeteltérésük támad XD (tavaly pl. el se mentem elsejézni^^)

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.01. 20:51

12 óra robotolás? Elmondhatom,hogy ha az ember magának dolgozik rosszabb ;) Más tészta,hogy akko többet keres és többet tud félrerakni ;)
Mellesleg ezért kell tanulni,hogy legyen egy normálisabb munka xD
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.05.02. 5:43

Hát nem tudom kinõttem-e vagy sem, de a párom kedvéért egyszer egy évben elmegyek ilyen buliba is. Amúgy voltak olyan arcok akik valószínûleg már a megboldogult Fekete Lyukban is ütötték magukat pl: az F.O.System-mel 8)
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 103 / 300 • 1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok