• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Új kaland... [Archívált]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
162 hozzászólás • Oldal: 2 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.03.11. 7:13

Szeretnék jelentkezni egy kalandba, ahol lesz hely!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.03.11. 13:17

Lithas kalandozó társak!

Srácok, Srácok! jelentkezzetek oda, ami fel van ajánlva! ne oda "ahol hely van"! Minden Km-nek küldjetek személyesen üzenetet, (PM) aztán majd jönnek a visszajelzések. Ha valamelyik kalandról lejelentkeztek, mert már máshová fölvettek, azért senki sem fog megsértődni, ha nincs időtök egyszerre mindenütt játszani, ahová éppen a jelentkezésetek elfogadták :wink: . Csak 1-2 jó tanács volt, egyébként valószínüleg hamarosan én is új kalandot indítok majd, jó sok személyre, viszont én majd kérek mindenképp egy megbízható Km-et, aki majd akkor tényleg folyamatosan ott tud lenni, és tud majd nekem segíteni a mesélésben. :twisted: :wink: Előre is kösz, nemsokára mennek majd a Privik is :wink: Minden jót, a fák népének nevében.
:wink: :wink: :wink:
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Papaver rhoeas » 2006.03.13. 16:30

Udv!

Teljesen uj vagyok meg itt, de szeretnek egy kalandban reszt venni. Karakter van, elosztori van, kedv is van, tapasztalat kisse kopottas, de az is akad avgy 10 evnyi.

Papaver rhoeas
Papaver rhoeas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.03.13. 16:36

Őh... mondanám hogy jelentkezz Conhoz vagy Diannéhez, de nagyon... nagyon rosszul esne nekik több Jk :D Nekem is, bevallom... énmár 5 Jk fölött is borzongok..... :D A kedv az legyen is, mert arra van a legnagyobb szükség
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.03.13. 17:08

Mivel a kalandombol kihaltak az - KHMM- aktiv JK-k, es mivel meg semmi konkret nem tortent az osszemeselesen kivul, ujrakezdem az egeszet.

Tehat, 3-4 JK jelentkezeset varom egy kicsit lassabb hangvetelu (napi 1-2 KM-i reag), ambator remelem izgalmas (ver, izgalom, magia, rejtely, stb...) kalandra.

Rimo-t es Lentalist szivesen varom vissza.

Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger

UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Papaver rhoeas » 2006.03.14. 7:00

Haho!

En jelentkeznek! Marha ez lehetseges.
Papaver rhoeas

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2006.03.14. 15:55

Wharadak írta:Mivel a kalandombol kihaltak az - KHMM- aktiv JK-k, es mivel meg semmi konkret nem tortent az osszemeselesen kivul, ujrakezdem az egeszet.

Tehat, 3-4 JK jelentkezeset varom egy kicsit lassabb hangvetelu (napi 1-2 KM-i reag), ambator remelem izgalmas (ver, izgalom, magia, rejtely, stb...) kalandra.

Wharadak voltam.

Üdv Wharadak!

Szívesen belevágnék, ha egy MAGUS-t régóta játszó, de az online játékban tapasztalatlan kezdőre "fecsérelnéd" idődet. A lassú játékmenet nagyon is megfelelne, dolgozni is kell valamikor...

Gregorius
Gregorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2006.03.19. 1:52

Üdvözlet!

Szeretnék érdeklődni, hogy be lehet-e szállni valamilyen mesébe még, mivel sajnos az eredeti mese úgy tűnik eléggé behalt. Ha van hely, kérem jelezzétek, annyit elöljáróban, hogy a napi feljárás nálam nem teljesen biztos, de kétnaponta tuti tudok reagolni. Ha nincs, kérlek azt is jelezzétek, ne várjak hiába. :))))))

Köszönöm
Gróf Hart Bel Laumel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: mohreb » 2006.03.26. 10:42

Wharadak írta:Mivel a kalandombol kihaltak az - KHMM- aktiv JK-k, es mivel meg semmi konkret nem tortent az osszemeselesen kivul, ujrakezdem az egeszet.

Wharadak voltam.

En is szivessen jelentkeznek ha van meg hely ...
mohreb

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.03.28. 1:37

Wharadak voltam.

Lehet még jelentkezni? Szívesen részt vennék benne!!!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: elfmage » 2006.04.02. 18:42

Wharadak voltam.

Én is jelentkeznék, ha lehetséges még :D
elfmage

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quarion Galanodel » 2006.04.02. 20:33

Üdv!
Valamikor az oldal költözése után, reményeim szerint egy- másfél hét múltán indítanék egy kalandot 5-7 főre. Részleteket msn-en vagy pm-ben.
Quarion Galanodel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.02. 20:44

Igen, igen, a "hírsztelés igaz, ugyanis én indítom a kalandot. Nos, 4 Jk már van, aki jelentkezett, az tudja, hogy "ő" az, még 2, max 3 főt várok...
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2006.04.04. 19:10

A_Mandragóra írta:Igen, igen, a "hírsztelés igaz, ugyanis én indítom a kalandot. Nos, 4 Jk már van, aki jelentkezett, az tudja, hogy "ő" az, még 2, max 3 főt várok...

Szia, ha még aktuális szeretnék csatlakozni. :D
( Legritkábban kétnaponta tudnék gépközelben kerülni.)
Üdv: Garcia
Garcia da'Ramol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.04. 19:39

Garcia: még van hely, de ahhoz az szükséges, hogy msn-en felvedd velem a kapcsolatot, már csak a karilapok miatt is. És ha tényleg máshogy nem, de kétnaponta igényt tartok a megjelenésedre. ;)
A_Mandragóra

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
162 hozzászólás • Oldal: 2 / 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11

Vissza: Archívált Fórumok