Az említett receptet én egy nagy bogrács marhapörivel egészíteném ki úgy az igazi a cigánypecsenye.

Moderátor: Admin

Schinter írta:valószinűleg a hattyu hús olyan lehet gondolom mint a lúd kacsa és ezek húsa....evileg 1 családba tartoznak vagy mi

Nem feltétlen. A vadon tartott állatnak a húsa kap plusz zamatokat - amit valaki vagy szeret, vagy nem. Pl. a vadnyúl és a házinyúl húsa között is érezni a különbséget.
 annyira rossz nem lehet,ami hússal kezdődik
 annyira rossz nem lehet,ami hússal kezdődik 

(vagyis a "mi" az téves, merthogy anyám csinálja a kaját általában)
 (vagyis a "mi" az téves, merthogy anyám csinálja a kaját általában) (najó, igazából nem ennék macskát
  (najó, igazából nem ennék macskát  )
 )

)
 )

Ezt úgy értem, hogy 12-en jeleztük, hogy ott leszünk, de mind hímek.
  Ezt úgy értem, hogy 12-en jeleztük, hogy ott leszünk, de mind hímek.  
   Valamelyik OM-bárányka is jöhetne mert a tesztoszterontól csak megvadulnak majd a népek, ha így marad az arány.
  Valamelyik OM-bárányka is jöhetne mert a tesztoszterontól csak megvadulnak majd a népek, ha így marad az arány.  

Legalábbis emlékeim szerint azt úgy csinálják xD
 Legalábbis emlékeim szerint azt úgy csinálják xD
 És javaslom akárki nyer Ayana csináljon gyrost xD
 És javaslom akárki nyer Ayana csináljon gyrost xD

Vagy csinálhatnátok a tesztfórumon is... Bár ezt majd eldöntitek.
  Vagy csinálhatnátok a tesztfórumon is... Bár ezt majd eldöntitek.  

oda aztán tényleg nem lát be senki és elmentve/szortirozva az ötleteken meg tudják csinálni...Sőt esetleg konferencián beszélgetéssel még gyorsabb xD
 oda aztán tényleg nem lát be senki és elmentve/szortirozva az ötleteken meg tudják csinálni...Sőt esetleg konferencián beszélgetéssel még gyorsabb xD

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó