Go to footer

ancalagon (Rinzai Ato)

Ahhoz, hogy megkezdhesd a játékot...

Moderátor: Admin


ancalagon (Rinzai Ato)

HozzászólásSzerző: ancalagon » 2016.07.20. 15:51

Név: Rinzai Ato
Kaszt: Harcművész
Alkaszt: Dart-nid-kinito (víz)
Faj: Félelf
Kor: 30 év
Jellem: Rend
Szülőföld: Kelet-Tiadlan
Szint: 1Előtörténet

Rinzai Ato kalandozók gyermekeként látott napvilágot Kelet-Tiadlan térségében, egy éjszakai táborhelyen. Szülei a gyermek érdekében a letelepedést és kalandozásmentes életet választották; házat, birtokot vásároltak és szeretettel nevelték gyermeküket. Elf anyjától a természet szeretetét és tiszteletét, édesapjától a rend és az elvek mindenek fölött állóságát szívta magába gyermekfejjel (ahogy az egy shadoni lovagrend jeles képviselőjének fiától el is várható).
5 éves korában vesztette el szüleit egy ellenséges kalandozócsapat rajtaütése közepette. Szülei kalandozó múltjuknak köszönhetően szép számmal hagytak hátra jó-és rossz akarókat egyaránt. Ato szerencsésen túlélte az incidenst, mivel nem tartózkodott otthon a rajtaütés időpontjában. Gyermekként sok időt töltött a közelben lakó idősödő bácsika társaságában aki a család egyetlen igaz barátjának számított a környéken, és történetesen ő maga is kalandozó múlttal rendelkezett. Azon az estén is együtt múlatták az időt, az idős ember és a gyermek nagyon jól megértették egymást. A történések után a Ako ott is maradt Usui Mikao pártfogásában és az elkövetkező 25 évet együtt töltötték. Az idősödő bácsika harcművészként élt és nevelkedett, majd halála előtt minden tudását átadta a gyermeknek. Rinzai Ako is harcművésszé cseperedett, és mesterének megfelelően a Dart-nid-kinito irányzat követője és művelője lett.
Mestere és pártfogója halála után Rinzai Ako hátrahagyva birtokait és ingatlanait (mestere és szülei is ráhagyták mindenüket) útnak eredt, hogy megismerje a világot amiről számtalan történetet hallott ugyan, de maga még nem tapasztalt. Egyetlen célja, hogy messze kerüljön az üres életétől és üres birtokaitól. Ő maga nem Isteneket, hanem a természet örök törvényeit, a rendet és a belső önvaló iránymutatásait követi. Szülei halálát követően a természet ölelésében, állatok, növények közelében érezte jól magát; és mestere kivételével barátai sem voltak az emberek, embeszerű lények képviselői közül.
Hazugságot és képmutatást nem szokta, természetes őszinteségben él. Persze nem burokban nőtt fel, ismeri a népeket, szokásokat történetekből, Kelet-Tiadlant saját tapasztalatból. Lányok közeledését mindidáig félénkségében és különcségében szkeptikusan fogadta, s így mindamellett, hogy általában vonzó egyéniségnek tartják még nem volt komolyabb kapcsolata a másik nem jeles képviselőivel. (Csak megjegyzésképpen fűzném hozzá, a saját nemének jeles képviselőivel sem volt és Ő maga a femininek irányába mozdulna inkább ha különcsége hagyná)
Ügyességével és gyorsaságával már ideje korán kivívta mestere elismerését, azonban eme erények az kötött izmok és nyers erő rovására mentek. Talán a gyermekkori traumának tudható be konfliktuskerülő magatartása, bizalomhiánya. Békeszerető , de erős igazságérzettel rendelkező fiatal félemberről van szó, aki bár nem jó szívvel de fizikai tettlegességig is fajul ha úgy érzi az igazság és a rend értékei forognak kockán.
Legnagyobb félelme, hogy teljesen egyedül marad barátok, társaság nélkül ezért szeret kapcsolatba lépni élőlényekkel, legfőképp állatokkal.
Egy megjelenésében egyszerű fiatal félemberről van szó, aki tunikát, szandált hord. Egy szamár és egy saját idomítású sólyom társaságában indult el otthonról, kevéske holmival és 160 arannyal. A sólyom a környéken található élőlények közeledéséről, tartózkodásáról ad információt Ako-nak. Mesterétől örökölt Slan tőrét nagyra becsüli és féltve őrzi, de inkább csak az emlékek miatt mint a harcban való pótolhatatlansága miatt. Ő maga szívesebben harcol puszta kézzel mint bármilyen eszköz, vagy fegyver használatával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancalagon 2016.07.20. 17:26-kor.
ancalagon
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 3
Csatlakozott: 2016.07.19. 16:30
Karakter: Rinzai Ako


Re: Rinzai Ato

HozzászólásSzerző: ancalagon » 2016.07.20. 16:28

Adatlap:

Név: Rinzai Ato
Kaszt: Harcművész
Alkaszt: Dart-nid-kinito (víz)
Faj: Félelf
Kor: 30 év
Jellem: Rend
Szülőföld: Kelet-Tiadlan
Szint: 1

Erő: 12
Gyors: 15
Ügyes: 17
Állók: 13
Egészs: 12
Kariz: 14
Intelig: 13
Akarat: 13
Asztrál: 15
Érzékel: 13

Szintenként 39 KAP-t eloszthat

Elköltött pontok: 31 KAP képzettségre
13 kp
(6-állatismeret, 15-harcművészet, 8-idomítás, 15 - pszi)
8 pszi pont növelésre

Háttér: Alkaszt - 10 KAP
Faj - 1 KAP
Pszi érzékenység - ingyenes
Szellemek jóindulata - ingyenes

Max Ép: 12
Max Fp: 26
Max Pszi: 19

Asztrál ME: 15
Mentál ME: 13

Arany: 160


Alap harcértékek: KÉ 28449235
Harcművész ökölharc: fok 4 idő 340641210 seb 1k6+1 STP 0
Slan tőr: fok 2 idő 336581000 sebz 1k10 STP 20

Képzettségek:

akrobatika (+2VÉ bizonyos helyzetekben) 10%+17%
állatismeret 3. fok
élettan 2. fok
esés 10%+17%
harcművészet (dart-nid-kinito) (+1 ügyesség) 4. fok
harcművészet (1 választott harcm. fegyver) 3. fok
helyismeret (saját) 3. fok
herbalizmus 2. fok
idomítás 3. fok
írás-olvasás 1. fok
kultúra (saját) 3. fok
nyelvtudás (saját) 3. fok
orvoslás 2. fok
pszi (slan út) (+1 asztrál) 4. fok

Páncél: nincs

Tárgyak:

főzőedények -zsákban
fűszerek -hátizsákban
hátizsák - szamáron
írótoll - tarisznyában
kenderkötél, 20 láb -zsákban
kenyér - hátizsákban
papír - tarizsnyában
sajt, 1 font - hátizsákban
sólyom
szamár
szandál
takaró - szamáron
tarisznya
tinta - tarisznyában
tömlő (vízzel töltve) - szamáron
tunika
tűzszerszám - tarisznyában
zöldség - hátizsákban
zsák - szamáron

a karakter Kelet-Tiadlan-ból indult, nincs konkrét heyszín a kezdéshez
ancalagon
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 3
Csatlakozott: 2016.07.19. 16:30
Karakter: Rinzai Ako


Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: Elõtörténet

Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó