Go to footer

sipimisi (Ultharr Rass)

Ahhoz, hogy megkezdhesd a játékot...

Moderátor: Admin


sipimisi (Ultharr Rass)

HozzászólásSzerző: sipimisi » 2013.07.24. 16:47

A ma 18 éves ifjú pályafutását mindezidáig Yllinorban töltötte. Ott született az egyik tarran faluban. A törzs hagyományai (vallás, harcmodor) szerint nevelkedett, majd egyenes út vezetett Chei király Medvéi közé. Mielőtt azonban a kiképzés elkezdődhetett volna, Ultharr szinte minden napját nagyapjával töltötte az erdőn (túlélő képzettségek), mivel apja katona volt. Életét is valahol a Fekete Határon veszítette el. Az ifjú így még nagyobb lelkesedéssel készült a katonai pályára, hiszen törzsében az ilyen halál dicsőség a családnak.

A kiképzés végeztével Ultharr is portyára indult és a kráni métely felé menet találkozott életében először valódi mágiahasználókkal. Ám számára mindez trauma volt, mivel a cikázó fénycsóvák és gömbök hol ámulatba ejtették, hol pedig félelmében a föld alá menekült volna. Társai élceitől egy ismeretlen (valójában a bevetést kísérő fejvadász egység transcepse) mentette meg és küldte valahová a Shantirol-hegységbe. Itt tanulta meg hasznát venni manalátó képességének, ugyanakkor itt kezdte meg a gyors, hatékony ölés (pusztítás) elsajátítását is.
Hogy nem jutott számára nagyobb karrier, személyiségében keresendő. Ha ugyanis valami nem vezet gyors, látványos eredményre, hamar elunja, inkább lemond róla. Ugyanakkor végtelen optimizmusa már-már hányavetivé teszik, így sokszor tűnik úgy, semmit nem vesz komolyan.
Ultharr azonban tudja, hogy mindez nem igaz. Mindig segít a gyengébbeken, sosem rosszindulatú, minden tréfában benne van. Mi lehetett a mesterek baja, amikor azt mondták neki: „Inkább menj és vezesd le az energiáid, gyere vissza, ha bölcsebb lettél!”

Ultharr Rass viszonylag magas (185 cm) erőteljes testfelépítésű fiatalember (100 kg). Kefehaja, körszakálla, szőrzete vörös, bőre világos, szinte rózsaszín és szeplős. Az egyébként jóképű ifjú ettől kevésbé vonzó benyomást kelt az ellenkező nem tagjai számára. Öltözködésében a praktikum az elsődleges, barna bőrnadrágot visel, gyalogoscsizmával. Felül avarszín vászoninget fordított bőr bekeccsel. Eszközeit kis hátizsákban és az övén hordja. Harcban alkarvédőt vagy pajzsot és egykezes csatabárdot használ. Tart magánál mindig egy tőrt is az övébe tűzve, valamint egy hajítóbárdot. Vadászatok alkalmával bolát és hajítódárdát használ. Kedveli a keményített bőrvértet, ám ezt jelenleg nem engedheti meg magának.
Lova egy pej utazó ló, alaposan felmálházva, ugyanis Ultharr megtanult lovagolni, ám sosem szerette meg, így a lovat tulajdonképpen málhás jószágnak tartja. Persze, ha sietős felül rá. A közös nyelvet kissé hiányosan, kevés szókinccsel beszéli, de azért elboldogul – ha nem is elsőre – mindenféle helyzetben.
Nem a remény hal meg utoljára, hanem a reménykedő.
Avatar
sipimisi
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 14
Csatlakozott: 2013.07.19. 13:50

Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: Elõtörténet

Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó