• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ayra (Északi Szövetség)

Ahhoz, hogy megkezdhesd a játékot...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
6 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Ayra (Északi Szövetség)

HozzászólásSzerző: Amaryen » 2011.12.10. 21:02

Név: Ayra
Kor: 18
Nem: nő
Kaszt: tolvaj
Jellem: rend/élet
Szint: 1.

Hátterek:
-klán(Talavrai Csodaművesek)-6
-psziérzékenység-1
marad szintenként: 43KAP

Ép: 11
Fp: 26
Yp: 18
AME: 23
MME: 22

erő: 10
gyorsaság: 15
ügyesség: 15
állóképesség: 10
egészség: 11
karizma: 15
intelligencia: 15
akaraterő: 14
asztrál: 15
érzékelés: 15

Harcértékek (fegyver nélkül):
Időigény: 3
KÉ: 31
TÉ: 40
CÉ: 30
VÉ: 91
Sebzés: 1k3
(hárítótőrrel)
Időigény: 3
KÉ: 38
TÉ: 43
VÉ: 116
Sebzés: 1k6+1

Képzettségek:
Nyelv-erv 3
Helyismeret-Talavra 3
Kultúra

Fegyverhasználat-hárítótőr 3 (5Kp)
Álcázás/álruha 2
Mechanika 2
Számtan/mértan 2
Értékbecslés 3
Orvtámadás 1
Jelbeszéd 1
Szabadulóművészet 1
Csomózás 2 (2Kp)
Lélektan 2 (4Kp)
Rejtekhelykutatás 45%
Zárnyitás 45%
Zsebmetszés 65% (8Kp)
Lopódzás 50% (1Kp)
Rejtőzés 50% (1Kp)
Mászás 55% (2Kp)
Esés 30%
Akrobatika 50% (1Kp)
Csapdakeresés 35%
Veszélyérzék 40% (2Kp)

Futás 1 (1Kp)
Pusztakezes harc 1 (1Kp)
Ékesszólás 1 (1Kp)
Színészet 2 (5Kp)
Írás/olvasás 1 (1Kp)
Pszi 2 (8Kp)

Elköltött KAP-ok:
31 Kp-ra
2 Fp-re
4 HM-re
6 Yp-ra
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Amaryen 2011.12.14. 17:39-kor.
Amaryen
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 9
Vissza a tetejére

Re: Ayra (Északi Szövetség)

HozzászólásSzerző: Amaryen » 2011.12.12. 15:55

Ayra 18 évvel ezelőtt született Talavra városában. Apja, anyja a klán megbecsült besurranója volt. Apja jelenleg is betölti ezt a szerepet. Anyját egy gerincsérv következtében visszavonták a bevetésekről, ezért jelenleg egy talavrai kiképzőközpontban dolgozik szakácsnőként. Bátyja 4 évvel idősebb, szintén besurranóként tevékenykedik valahol északon, haza félévente-évente jár csak, ezért csak hírből hallani róla, mint a Hollóról.
Ayra 8 éves korában tette le az esküjét, ekkor kapta meg fejére a tört bilincset. Felmenői miatt a kiképzői elsősorban besurranóként nevelték, azonban anyja biztos ami biztos a zsebmetszés csínjait is megtanította neki, hogy biztosan elboldoguljon a nagyvilágban. Ayra már egészen kiskorától felnézett a bátyjára, mikor elhagyta a várost egészen belebetegedett. Majd híreket kaptak a tetteiről, ezért elhatározta, hogy ő is elmegy és külföldön szerez hírnevet és megbecsülést magának, bátyjához hasonlóan. 18 éves korában ezért pár Talavra partjára vetett kalandozóval elhajózott.

Jellem: Fontos neki a családja és klánja, hozzájuk hű és szinte bármit megtenne, amit kérnek tőle. Önfejű és szeszélyes tud lenni azonban, ha nincsen efféle korlátok közt. Igyekszik mindig azon az oldalon állni, ahol a legtöbb hasznot húzhatja. Kedves, mosolygós, igyekszik beédesgetni magát mások kegyébe. Bátyára büszke, példaképének tekinti.

Kinézet: Világosbarna, vállig érő haj, savószínű szem(világos zöldes,barnás), világos bőr, egyenes orr, mosolygós,kedves arc. 1,65 láb magas, 52font.
Bő inge és nadrágja szürke, barna, puhatalpú csizmája térdéig ér. Derekán kopottas barna övet visel, melynek bal oldalán dísztelen szürke tőrhüvelyében hárítótőre van. Oldalán barna tarisznyáját hordja, melyet az illetéktelenek szeme elől porszürke köpenye fed el. Ruháin és tarisznyájában is több rejtett szem van bevarrva. Derekán szürke övtáska van, melyben fontosabb és apróbb holmijait tartja.

kezdőpénz:
1k10 = 5 [5]arany
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Amaryen 2011.12.14. 16:36-kor.
Amaryen
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amaryen » 2011.12.12. 16:22

Felszerelés:
-hárítótőr (2a)
-2paraszti ing(10r)
-2nadrág(40r)
-öv(20r)
-csizma(80r)
-tőrhüvely(1e)
-3váltás fehérnemű(12r)
-köpeny(1e)
-tarisznya(40r)
-mászókarmok(3r)
-acél és kova(5r)
-3adag tapló(6r)
-tömlő(3r)
-kés(50r)
-3varrótű(9r)
-kézilámpás(10r)
-fél pint lámpaolaj(1r)
-zárnyitó készlet(3e)
-álcázó kellékek(?)
-övtáska(70r)
-3szütyő(6r)
marad:2a 1e 7r
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Amaryen 2011.12.14. 16:35-kor.
Amaryen
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Airun Al Marem » 2011.12.14. 2:37

A statisztikáknál elég nagy hibát fedeztem fel.

Érdemes tisztáznunk, hogy 1 HM az 2 KAP, 1 pszi pont szintén 2 KAP, a kp valamint fp-k 1-1 KAP-ba kerülnek. És első színten a karakter a kp-kra költött KAP-okon kívül intelligencia számú kp-t kap még.

Ezen kívül az előtörténetben szerepel pár helyesírási hiba, semmi komoly, de azért kérlek javítsd ki azokat.

Az álcázó készletnél, mekkora méretűre gondoltál? kis ládika némi sminkel póthajakkal ilyesmi? vagy esetleg valami komolyabbra?

A zártörő készleted 3 e.
3 szütyő 6 r
3 váltás fehérnemű 12 r
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Airun Al Marem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 307
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amaryen » 2011.12.14. 16:33

Ismerem a KAP-ok átváltási számait. Én csak annyit írtam le, hogy hány KAP-ot költöttem az adott dologra. A vett dolgok mennyiségét azért nem írtam, mert kiszámolható a ráköltött KAP-okból. Ha összeszámolod az ott vett KAP számokat és hozzáadod a háttereknél elköltött 7-et, akkor kijön az 50 KAP. 31 Kp-t, 2 Fp-t, 2 HM-et(egyet KÉ-re, egyet VÉ-re) és 3 Yp-ot vettem.
Azt valóban elfelejtettem, hogy az Iq beleszámít a Kp-ba. Továbbá most jut eszembe, hogy a %-os képzettségeimet is elfelejtettem megemelni a vonatkozó tulajdonságértékemmel. Ezeket javítom.
Az álcázókészletnél valami egyszerűbbre gondoltam, amit könnyen tudok vinni magammal. Vagy 2 paróka, arcfesték, rúzs, szemfesték, ilyenek.
Az árakat beírom, a pénzt levonom, az előtörit átnézem, de a KAP-ból vett dolgaim nézd át kérlek annak függvényében amit mondtam.
Amaryen
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Airun Al Marem » 2011.12.15. 0:49

Köszönöm a magyarázatot, sajnos számomra nem volt eléggé egyértelmű a leírás, ez vezetett a félreértéshez.

A karaktert elfogadom.

Bemesélő reagod maholnap meg is írom.

Üdvözlettel
Airun
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Airun Al Marem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 307
Vissza a tetejére

Hozzászólás küldése
6 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Vissza: Elõtörténet