Go to footer

Doredon(Chi Anghar-Sha Mantlin )

Ahhoz, hogy megkezdhesd a játékot...

Moderátor: Admin


Doredon(Chi Anghar-Sha Mantlin )

HozzászólásSzerző: Doredon » 2011.10.04. 21:27

Chi Anghar-Sha Mantlin Előtörténete

Kaszt: Fejvadász
Faj: Kyr
Jellem: Rend-Halál
Kor: 28
Tapasztalati szint: 1
Tapasztalati Pont: 0


K.sz 20955 Pókok havának 1 napján születettem (P.Sz. 3672) Toron állam Dass tartomány Gway’chin városában. A családunk hatod szülött gyermekeként. Születésem idejét szüleim jó jelnek vették hisz Morgena hónapjaiban láttam meg a napvilágot. az 1 pedig a legjobb számnak számít nálunk.Szüleim biztosra vették hogy valami nagy dologra leszek hivatott az életben. Apám Reigh Kryel-Sha Mantlin, Mantych Chamaylin on-Cathaise tartományi regitor bizalamsa. Erős és akaratos jellem, ellent mondani sohasem mertem. Számos házak közötti csatározásból győztesen került ki. Anyám Iwien Kryel-Sha Mantlin a tartomány legszebb női közé tartozott. Neki köszönhetem életem legszebb éveit. Még mindig cseng a fülemben az altató dal amivel gyermekként esténként álomba ringatott. Életem első 6 éve így telt. Míg egy éjjelen anyám síkítására ébredtem. Nem tudtam mi történt és kimentem a szobámból anyám hangja írányába botorkáltam félálomban. Közben valami furcsa zaj ütötte meg a fülem. Kiáltások, fémnek a csendüléseit. Ahogy arra mentem hirtelen a család öreg testőre termett előttem. Felkapott és kirohant velem a rejtek ajtón. Ott átadott 2 másik embernek, majd vissza rohant a házba. Annyira megrémültem hogy valószínűleg elájultam, mert mikor magamhoz tértem bátyámnál voltam a szentélyben. Ő Tharnak ajánlotta magát harmadszülöttként. Ő mondta el hogy szüleink meghaltak. Nem igazán értettem, de sírtam. Egész éjjen át. Bátyám azzal nyugtatott hogy megbosszuljuk a halálukat. Másnap jött el hozzánk az öreg testőr. Fél szeme hiányzott és nagyon megviseltnek tűnk. Beszélt a testvéremmel, de engem nem engedtek oda hozzájuk. Ekkor folrdultak felém és csak annyit mondott bátyám: -Vidd el Shulurba és tanulja ki a bosszúállás művészetét,valamint hívd haza a királyi Tengerészeti akadémiáról Klad bátyánkat. Át kell vennie a család irányítását.
Üvöltöttem hogy mi ez, mitörtént, miért küldtök el? Válasz helyett csak egy pofont kaptam. Nyugton maradtam és beletörődtem abba amit parancsoltak. A Shulurba vezető úton tudtam meg hogy szüleimet, legidősebb bátyámat két nővéremet is meggyilkolták az Ovieran ház fejvadászai, akik már régóta készülhettek erre az akcióra, mivel ők voltak Apám legnagyobb ellenlábasai. 6 évesen még nem értettem pontosan mit is jelent mindez de bosszút fogadtam. Az öreg mondta hogyan kell csinálni. Felhasította óvatosan a tenyerem és egy ismeretlen nyelven mondatott velem egy szöveget. Nehéz volt ugyan úgy elmondani, de a végén az öreg csak mosolygott, és meg mutatta a saját tenyerét. Azon is volt egy hasonló vágás. Azt mondta ez a Sier'cyah, a vérbosszú. Ezt akkor nagyon megjegyeztem. Shulurba érve egy hatalmas házba vitt. Csupa rossz arcú emberek voltak ott. Majd egy nagyon öreg ember elé vezettek. Mint később megtudtam a Spamagitor volt az. Így kerültem az Ikrek szektájához. Már eddig is érdekeltek a fegyverek, de itt azt mondták, sok mindent tanulhatok. Fegyelmet, kardvívást és ami számomra a legtöbbet jelentette az a bosszú állás volt. Az évek alatt megtanultam hogy nem mindig úgy van minden ahogy én gondoltam. Feltétlen fegyelemre és hűségre oktattak. A tanuló évek alatt ahogy egyre jobban kiütközött tehetségem, és egyre több sikert értem el diák társaim rovására csak egy cél lebegett a szemem előtt. A bosszú. Ez az érzés valahogy nem halványodott az évek során. Jó pár sebet és heget szereztem mire eljutottam kiképzésem végére. Ekkor kértem a mesterem hogy had teljesítsem be fogadalmam, de csak annyit felelt „Fiatal vagy még! Majd mi eldöntjük mikor jött el a te időt!”
Mióta ide kerültem semmit sem tudok a családomról. Élnek e halnak e, fogalmam sincs. De nem válhatok árulóvá hogy elszökjem és bosszút álljak. Várom mikor eljön az én időm,addig is teljesítem amit Tharr és Ilho- Mantari rám mért.

Kezdő helyszín: Toron(Shulur városa)
Doredon
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 8
Csatlakozott: 2011.09.29. 23:22
Tartózkodási hely: Győr


Re: Doredon(Chi Anghar-Sha Mantlin )

HozzászólásSzerző: Doredon » 2011.10.04. 21:40

Kaszt: Fejvadász
Faj: Kyr
Jellem: Rend-Halál
Vallás: Thar, Ilho-Mantari
Szülőföld: Toron
Iskola: Toroni Ikrek Fejvadász Klán
Karakter koncepció: Pugnites(Testőr)

Hátterek:
Faj(1KAP)
Fejvadász Klán (7KAP)
Pszi Érzékenység (-)
Nemesi Vér(1KAP)

Szintenként elosztható KAP: 41

Tulajdonságok:
Erő: 12
Gyorsaság: 14
Ügyesség: 14
Állóképesség: 14
Egészség: 12
Karizma: 13
Intelligencia: 14
Akaraterő: 14
Asztrál: 14
Érzékelés: 14

Elköltött KAP:

FP:5 KAP
KP:16 KAP
HM:10 KAP

Életerő:
Max ÉP: 12
Max FP: 33

Alap Harcértékek:
KÉ: 28+2
TÉ: 40+3
VÉ: 88+5
CÉ: 28

Pszi:
Max Pszi pont: 14
MME: 28
AME: 28

Képzettségek:

Akt KP: 0

Kúltúra (Toron): 3
2 Nyelvismeret(Toroni, Pyarroni(6Kp): 3
Helyismeret(Shulur): 3
Fegyver használat(Lagoss/KÉ+2 TÉ+5 VÉ+5): 3
Fegyver használat (Hosszúkard): 2
Fegyver használat(Dobó tőr(4Kp): 2
Fegyver használat(Nehéz kardok, Egykezes kardok,Tőrök, Csatabárdok, Buzogányok, Szálfegyverek): 1
Fájdalomtűrés: 2
Írás/Olvasás: 2 (6Kp)
Álcázás/Álruha: 2 (3kp)
Vértviselet: 2
Fegyverismeret: 2
Harctéri gyakorlat: 2
Hadvezetés: 2
Taktika(Kisebb formációk): 1
Lélektan: 2
Térképészet: 1
Orvtámadás: 1
Élettan: 1
Futás: 2
Úszás: 2
Pszi(Pyarroni): 2
Állatismeret: 2(3Kp)
Lovaglás : 2(3Kp)
Lopódzás : 38 %
Rejtőzés: 38 %
Csapdafelfedezés: 34 %
Esés: 24 %
Akrobatika: 29 %
Veszélyérzék: 34%
Mászás: 26%+25%(5Kp)

Harcértékek fegyverrel:
Időigény KÉ TÉ VÉ Sebzés
Lagoss 5 40 63 103 1K10+1
Hosszúk. 5 35 53 103 2K6
DobóTőr 3 40 33 95 K6
Pugoss 3 36 53 96 K10
Sodrony ing Mgt:-1 SFÉ: 3 Súly: 20 STP: 60


Kinézet:
Toroni:
1,9 láb magas,kék szem, hosszú fehér haj lófarokba fogva egy arany gyűrűvel. kb 60 kiló, de szikár testalkatú. Mozgásán látszik a felsőbbrendűség.Nem láthatóan fegyverkabát és sodronying van az ing alatt. Ruháján klánon kívül Famor színek, és családjának címere a selyem köpenyen. Klánon belül Pietor színeket és a klán címert hord. Általában bársony nadrág fekete színben és fekete selyem ing van rajta, barna belső zsebes bőr mellénnyel. A bőr mellény belsején található 10 db dobó tőrnek kialakított hely. Díszes kardhüvely, melybe a Lagoss van, és díszes tőr hüvely melyben a Pugoss.
Toronon Kívül:
1,7 láb magas barna szemű fekete kiengedett hajú. Barna vászon nadrág, barna szövet ing. Barna belső zsebes bőr mellény, 10 db Dobótőrnek kialakított hellyel. Puha talpú gyalogló csizma. Dísztelen kardhüvely melyben Hosszúkard található. Nem láthatóan fegyverkabát és sodronying van az ing alatt.

Felszerelés:

Utazó ló, Ló szerszám
Kis hátizsák
2 fémkulacs(80%-os pálinka, Víz)
Fekete gumitalpú cipő
Derékszíj
2db gatya
2db vászon nadrág
utazó köpeny
Tűzszerszám,
Fenőkő
Vékony mászókötél(Nem vastag kender/teherbírás kb 70kg)
mászóvas
2 takaró hálózsák szerűen összeállítva
Fekete kendő
láb és alkarvédő

Sodronying fegyverkabátban hordva.

Maradék pénz: 2a
Doredon
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 8
Csatlakozott: 2011.09.29. 23:22
Tartózkodási hely: Győr


Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: Elõtörténet

Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó