Chi Anghar-Sha Mantlin Előtörténete
Kaszt: Fejvadász
Faj: Kyr
Jellem: Rend-Halál
Kor: 28
Tapasztalati szint: 1
Tapasztalati Pont: 0
K.sz 20955 Pókok havának 1 napján születettem (P.Sz. 3672) Toron állam Dass tartomány Gway’chin városában. A családunk hatod szülött gyermekeként. Születésem idejét szüleim jó jelnek vették hisz Morgena hónapjaiban láttam meg a napvilágot. az 1 pedig a legjobb számnak számít nálunk.Szüleim biztosra vették hogy valami nagy dologra leszek hivatott az életben. Apám Reigh Kryel-Sha Mantlin, Mantych Chamaylin on-Cathaise tartományi regitor bizalamsa. Erős és akaratos jellem, ellent mondani sohasem mertem. Számos házak közötti csatározásból győztesen került ki. Anyám Iwien Kryel-Sha Mantlin a tartomány legszebb női közé tartozott. Neki köszönhetem életem legszebb éveit. Még mindig cseng a fülemben az altató dal amivel gyermekként esténként álomba ringatott. Életem első 6 éve így telt. Míg egy éjjelen anyám síkítására ébredtem. Nem tudtam mi történt és kimentem a szobámból anyám hangja írányába botorkáltam félálomban. Közben valami furcsa zaj ütötte meg a fülem. Kiáltások, fémnek a csendüléseit. Ahogy arra mentem hirtelen a család öreg testőre termett előttem. Felkapott és kirohant velem a rejtek ajtón. Ott átadott 2 másik embernek, majd vissza rohant a házba. Annyira megrémültem hogy valószínűleg elájultam, mert mikor magamhoz tértem bátyámnál voltam a szentélyben. Ő Tharnak ajánlotta magát harmadszülöttként. Ő mondta el hogy szüleink meghaltak. Nem igazán értettem, de sírtam. Egész éjjen át. Bátyám azzal nyugtatott hogy megbosszuljuk a halálukat. Másnap jött el hozzánk az öreg testőr. Fél szeme hiányzott és nagyon megviseltnek tűnk. Beszélt a testvéremmel, de engem nem engedtek oda hozzájuk. Ekkor folrdultak felém és csak annyit mondott bátyám: -Vidd el Shulurba és tanulja ki a bosszúállás művészetét,valamint hívd haza a királyi Tengerészeti akadémiáról Klad bátyánkat. Át kell vennie a család irányítását.
Üvöltöttem hogy mi ez, mitörtént, miért küldtök el? Válasz helyett csak egy pofont kaptam. Nyugton maradtam és beletörődtem abba amit parancsoltak. A Shulurba vezető úton tudtam meg hogy szüleimet, legidősebb bátyámat két nővéremet is meggyilkolták az Ovieran ház fejvadászai, akik már régóta készülhettek erre az akcióra, mivel ők voltak Apám legnagyobb ellenlábasai. 6 évesen még nem értettem pontosan mit is jelent mindez de bosszút fogadtam. Az öreg mondta hogyan kell csinálni. Felhasította óvatosan a tenyerem és egy ismeretlen nyelven mondatott velem egy szöveget. Nehéz volt ugyan úgy elmondani, de a végén az öreg csak mosolygott, és meg mutatta a saját tenyerét. Azon is volt egy hasonló vágás. Azt mondta ez a Sier'cyah, a vérbosszú. Ezt akkor nagyon megjegyeztem. Shulurba érve egy hatalmas házba vitt. Csupa rossz arcú emberek voltak ott. Majd egy nagyon öreg ember elé vezettek. Mint később megtudtam a Spamagitor volt az. Így kerültem az Ikrek szektájához. Már eddig is érdekeltek a fegyverek, de itt azt mondták, sok mindent tanulhatok. Fegyelmet, kardvívást és ami számomra a legtöbbet jelentette az a bosszú állás volt. Az évek alatt megtanultam hogy nem mindig úgy van minden ahogy én gondoltam. Feltétlen fegyelemre és hűségre oktattak. A tanuló évek alatt ahogy egyre jobban kiütközött tehetségem, és egyre több sikert értem el diák társaim rovására csak egy cél lebegett a szemem előtt. A bosszú. Ez az érzés valahogy nem halványodott az évek során. Jó pár sebet és heget szereztem mire eljutottam kiképzésem végére. Ekkor kértem a mesterem hogy had teljesítsem be fogadalmam, de csak annyit felelt „Fiatal vagy még! Majd mi eldöntjük mikor jött el a te időt!”
Mióta ide kerültem semmit sem tudok a családomról. Élnek e halnak e, fogalmam sincs. De nem válhatok árulóvá hogy elszökjem és bosszút álljak. Várom mikor eljön az én időm,addig is teljesítem amit Tharr és Ilho- Mantari rám mért.
Kezdő helyszín: Toron(Shulur városa)