Go to footer

A M.A.G.U.S. Online RPG eredete ~ ami lassan történelem...

A Fórum gyökereirõl, a Jogi dolgokról és a Köszönetnyilvánítás...

Moderátor: Admin


A M.A.G.U.S. Online RPG eredete ~ ami lassan történelem...

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.03.31. 21:54

Egyszer volt, hol nem volt... -kezdhetném így is, de minek. 8)

Elõzményekben annyit, Sion és jómagam elég rég toljuk már az asztali RPG-t, meg szinte minden fajtáját. Próbáltunk már sok-sok rendszert, de megmaradtunk a gyökereknél, a jó öreg M.A.G.U.S.nál. :) Régebben, mikor még volt sok-sok szabadidõnk, összeültünk haverok, és játszottunk hajnalokig... röhögtünk, jól éreztük magukat. Amikor valamilyen oknál fogva ez még sem jött össze, vagy csak egyszerûen délelõtt vagy délután volt, jó kockákhoz méltóan gép elé döglöttünk, és toltunk az MMORPG-t... :)
Sion fedezte fel anno azt az SW oldalt, ahol fórumban játszottak. Regeltünk mi is... próbát tettünk, aztán persze idõ hiányában ez abba is maradt... mostanra maga az oldal is megszûnt. Na de nem is ez az érdekes, hanem az... -> jött az ötlet... csináljunk hasonlót, csak M.A.G.U.S.sal ^^ Mert hát az milyen jó lesz... elszórakozgatunk vele. :)

2005. augusztus 24-én történt meg a történelmi esemény, regisztráltam az UW-n egy tárhelyet, és feltöltöttem az elsõ phpbb-t, amit alakítgatva megszületett a M.A.G.U.S. Online RPG - becézve csak OM, hogy egy non-profit oldalként szórakoztasson sok-sok játékost. :wink:

Elõször persze mint minden oldal nyitásakor, a taglista ismerõsöbõl állt. Aztán szép lassan nõtt a regisztrálók száma... cseperedett az oldal. Egyre nagyobb forgalmunk lett, egyre többen jöttek hozzánk játszani. Aminek - valljuk be - nagyon is örültünk. :)
Majd szép lassan kinõttük az UW-s tárhelyet, több adatot kellett az adatbázisban tárolnunk mint amennyit az UW-n lehetett volna, így jött a költözés.

Máig hálás vagyok kedves barátomnak, a webthiNgs cég tulajdonosának, aki befogadta oldalunkat. Így hát 2006. április 5-én szolgáltatót váltottunk, költözött az oldal, és saját domain neve lett! :)

Lassan másfél éve, hogy elkezdõdött... és még a mai nap is érkeznek új regisztrációk. Ebbõl is látszik, hogy szükség van ránk. Sohasem gondoltuk volna, hogy idáig eljutunk. A köszönet mindezért csak Titeket illet. Amíg játékos lesz, addig az OM is "élni" fog. :wink:

Érezzétek jól magatokat nálunk, Mi ezért mindent megteszünk. :)

Jó szórakozást kíván: Con Larrodan és Sion!


Utoljára Con Larrodan ugrasztotta előre 2008.03.31. 21:54-kor.
Avatar
Con Larrodan
Admin
Admin
 
Hozzászólás: 3213
Csatlakozott: 2005.08.24. 15:19
Tartózkodási hely: Budapest/Csenger
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal

Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: Impresszum

Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó