Belépés | Regisztráció


Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Pontos idő: 2018.06.22. 3:56
   [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Jogi dolgok
HozzászólásElküldve: 2007.01.30. 15:32 
Admin
Admin
Avatar

Csatlakozott: 2005.08.24. 16:19
Hozzászólás: 3187
Tartózkodási hely: Budapest/Csenger
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
1. A M.A.G.U.S. avagy a Kalandozók Krónikái világhoz kapcsolódó kiadási jog a Tuan Kiadó saját tulajdona. A világgal kapcsolatos szerzõi jogok Gáspár András és Novák Csanád tulajdonát képezik. Minden jog fenntartva, beleértve az egész vagy részletek reprodukálásának és kiegészítõ anyagok megjelentetésének jogát!

A M.A.G.U.S. avagy a Kalandozók Krónikái szóvédjegy, illetve néhány másik a világgal kapcsolatos kifejezés szóvédjegyként jelenleg a Gameskút Kft. tulajdonaként vannak bejegyezve.


2. A M.A.G.U.S. Online RPG oldalon található anyagok, hozzászólások, mind a hozzászóló Fórumozó szellemi termékei (természetesen kivételt képeznek ez alól a forrással együtt feltüntetett máshonnan vett idézetek). Beleegyezésük nélkül nem másolhatók, más internetes oldalon nem megjeleníthetõk!


Vissza a tetejére
   
 
 Hozzászólás témája: Re: Jogi dolgok
HozzászólásElküldve: 2009.07.20. 6:56 
Admin
Admin
Avatar

Csatlakozott: 2005.08.24. 16:19
Hozzászólás: 3187
Tartózkodási hely: Budapest/Csenger
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
Új Törvénykönyv (ÚTK)
Tuan Kiadó 2007
Az Új Törvénykönyv kiadási joga a Tuan Kiadó tulajdona. Minden jog fenntartva, beleértve az egész vagy részletek reprodukálásának és kiegészítő anyagok megjelentetésének jogát!

A M.A.G.U.S. Online RPG oldalon található anyagok, hozzászólások, mind a hozzászóló Fórumozó szellemi termékei (természetesen kivételt képeznek ez alól a forrással együtt feltüntetett máshonnan vett idézetek). Beleegyezésük nélkül nem másolhatók, más internetes oldalon nem megjeleníthetők!Jelen karakteralkotási összefoglaló a Tuan Kiadó – személy szerint Mórocz Tibor kiadóvezető, illetve Bayer Tibor és Kriston Dávid fejlesztők – beleegyezésével készült, kizárólagosan a M.A.G.U.S. Online RPG fórum közösségének használatára.A karakteralkotási összefoglaló nem helyettesíti az Új Törvénykönyv c. szabálykönyvet, csupán támogatást ad azon felhasználóknak, akik rövid időn belül nem tudják megvenni, valamint azoknak, akik valamilyen oknál fogva egy időpontban nem tudják fellapozva feleleveníteni a szükséges információkat.

Az összefoglaló kimondottan a karakter – és egyéb játéktechnika – statisztikájához ad támogatást.
Ezen információk összessége elégséges a játék megkezdéséhez, de a pontosabb ismeretekhez, a játékba való teljes beleéléshez, a karakter lehetőségeinek és megkötéseinek teljes ismeretéhez elengedhetetlen minden egyéb szabály, információ kizárólagosan az Új Törvénykönyvben szerepel.

Azon felhasználó, aki ezen összefoglaló segítségével alkotja meg karakterének statisztikáját elfogadja a leendő KM/HM-ének további instrukcióit az adott karakterre vonatkozóan (megkötések, tiltások, engedmények, stb.).


Vissza a tetejére
   
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
   [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
cron