Go to footer

Karakterek [Húsvét, 2006]

A különbözõ ünnepek alatt szervezõdõ, pár napos, poénos kalandok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin


Karakterek [Húsvét, 2006]

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.13. 12:57

Ide kéretik egy pár szót írni a karakterrõl akir meg szeretnél személyesíteni a húsvéti játékban. Semmi konkrét: kinézet, általában látható cuccok, vagy más olyan dolgok amelyeket egy szemlélõdõ észre vehet rajta...

A karakter generálásról: semmilyen megkötés nincs, a km-eknek nincs belátása a dolgokba, nincs szükségünk karlapra, meg semmi ilyesmire, szint, cuccok nincs megszabva (de azért ne szaladjon el a ló senkivel sem, nem szeretnék Táp Lászlókat látni 8) ).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2007.01.30. 12:58-kor.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Avatar
Con Larrodan
Admin
Admin
 
Hozzászólás: 3213
Csatlakozott: 2005.08.24. 15:19
Tartózkodási hely: Budapest/Csenger
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal


HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.04.16. 10:21

Nah, nyitom a sort akkor. És remélem leszünk még egy páran! :wink:

Északi származású nõ. Hosszú (kb. 80cm) barna haja egészen apró kicsi fonatokba van befonva. Égkék szemei már-már igézõen néz minden egyénre körülötte. Fitos kis orra bájos vonásokat kölcsönöz arcának. Testalkata sudár. Kb.170 cm-es magassága és ehez társuló durván 50 kg-ja nádszálkarcsúságot eredményez. Szinte légiesen járkál, mintha a lába nem is érné a talajt. Fekete testhezálló ruhát visel, hosszú nadrágszárral és hosszú pulóverujjal. E felett egy igen feltûnõ ruhadarabot visel: lábszárközépig érõ vérvörös bõr "mellény", mely deréktól lefelé 3 részre van hasítva (olyan "westernes" :wink: ) Semmilyen fegyver, ékszer vagy felszerelés nem látható nála.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Avatar
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 4390
Csatlakozott: 2006.03.28. 0:45
Tartózkodási hely: Kerecsend


HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.04.16. 10:46

Nos... jövök másodiknak :)

Ugrok... 195 cm magas udvari ork. Egyenesen Toronból jön, õ ott volt bányákban rab. Sajnos nagyon buta, és nem fogja fel mindig mit is kel csinálnia, ezért rengeteg ellenséget is szerzett... amiért nem végezte munkáját úgy, ahogy kellett, ólmot öntöttek az egyik fülébe, így fél fülre süket :lol: Ezt ellensúlyozza hihetetlen ereje... fél kézzel 5 éves forma gyerekek fejét tudta bezúzni, bár manapság már kijött a formából... de egy 60-70 kg-s nehezékkel még ma is lazán meg tud birkózni. Lassú azonban és buta... azonban mindezt 140 kg-s valója jól ellensúlyozza, hála a kemény ork csontozatnak. Ronda, fekete csimbókos zsíros haja van, melyet úgy ahogy kifésül néha és tisztán tart. Rozsdás fém mellvértet visel, melyet az idõ igencsak kikezdett az illesztékeknél... hiába, nem volt pénze, se ezse hogy karban tartsa. Állatbõrbõl készült foltozott nadrágot, és vállvédõket visel. Durva vászoningje a vállánál lóg ki a vértje alól, mely alatt egy nagyobb posztódarab is van, szorosan a páncél aljához préselve. Durva kemény bõrkesztyût visel, lábán egy termetes orkhoz méltó hatalmas bõrcsizma. Oldaláról hajítóbárd lóg le, hátán kétkezes pallos, amely azonban meglepõen jó állapotban van. Látszik, hogy valaha matrózéletet is élt, mert járása, testtartása is ezt sugallja. Mellékesen övét és egyébb kiegészítõit is a tengerészekéhez hasonlóan hordja.
Nos, szerintem ennyi bõven elég lesz :D Induljon hát a game! :)
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó
 
Hozzászólás: 1153
Csatlakozott: 2005.11.08. 19:37
Tartózkodási hely: Budapest


HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.04.16. 13:26

Tömbváll Pikel

Kb 130-as (kor és magasság :D ), dús szakállú (zöldre van festve) törpe, zöld csuhában... Oldalán egy kisebb láncos buzogány, hátán egy kis fapajzs. Tele van aggatva mindenféle csontfûzérekkel, amulettekkel... Hátán a pajzs alatt kishátizsákja, és a buzogánnyal ellentétes oldalon literes tömlõje(flaskája :D), amibõl bõszen iszogatja a "szentelt vizet".
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2006.04.16. 13:29-kor.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Avatar
Con Larrodan
Admin
Admin
 
Hozzászólás: 3213
Csatlakozott: 2005.08.24. 15:19
Tartózkodási hely: Budapest/Csenger
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal


HozzászólásSzerző: Sion » 2006.04.16. 13:26

Ha ránézel, az az elsõ gondolatod hogy csak egy gajdoló üresfejû bámészkodó, és nem is tévedsz nagyot, hiszen õ a: SZEMLÉLÕ.

180 centi magas, ránézésre nagyjából 80 kilós ficsúr lehet bárgyú vigyorral és olyan frizurával, ami csak neki áll jól... A szájából 2 dolog áll ki egyfolytában: Az egyik egy négylevelû lóhere, ami sosem fonnyad el és elég nagy ahhoz hogy bárki (még a csontkovács is) egybõl felismerje. Ez alvás közben is benne van, erõszakkal való eltávolítása lehetetlen. A másik dolog ami a szájából árad, az a pálinkaszaggal kevered? folyamatos szóáradat. Sohasem részeg igazán, de szinte állandóan spicces, ezért sohasem fogy ki a témából, és beszéde kap egy érdekes akcentust (nagyjából mint Brad Pitt a blöffben).

Ami még érdekes lehet, hogy a tavajelõtt õ volt az egyetlen akit kizártak a karácsonyi versenybõl, hiszen õ volt az aki nagyszabású szaloncukor hamisítóakcíóba fogott, de végül lebukott, tavaly pedig egy apró "félreértés" folytán a verseny egész ideje alatt fogdában csücsült, így nem tudott elindulni...

Egyébiránt buggyos, fehér inget visel, testhezálló narancssárga, hímzett, csengõs nadrággal, barna lovaglócsizmával és egy lanttal aminek egyik húrja (hogy melyik az jelenetenként változik) állandóan el van szakadva, de ez a játékán sohasem látszik...
Sion
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 759
Csatlakozott: 2005.08.24. 15:43


HozzászólásSzerző: A_Mandragóra » 2006.04.16. 14:05

Nos, a húsvétra a és a mulattság megõrzésére, javított karakterkoncepció. ;)

Juszuf bel Hamir sosem tartozott a szokványos varázshasználók közzé. Egyfelõl, mert dzsennek született. Másfelõl pedig, mert külncsége a legvénebb gnóm mestereknek, és kahrei tudóws filozófus papok vetélytársává tette. Mindig valami furmáynos dolgon ügyködik, és ha csak simán a füle viszketne, hát Igor, a hûséges "kacatgólem" majd készséges hördülések közepette megvakargatja...

Karakter: Juszuf körülbelül öt és fél láb magas (165-170 centi), arcán vékony metszésû körszakáll, fején hosszû, egy varkocsba fonott barna haj. Néhol megfoltozott, de MAKULÁTLANUL tiszta fehér köpenyt, kissé szûk, fekete bõrnadrágot, csizmát, s ezernyi lencsével ellátott ókullárét visel. Egyik lábát picit húzza - még a háborúban sérült meg, legalábbis, õ mindi ezt mondja, ha szóba kerül, akkor mindig másikban, - egyébirányt egy négyszemélyes repülõ perzsaszõnyegen közlekedik, aminek az egyik szélében egy papírusz van elvarrva: "Made in el Sobira".

Igor: Juszuf csak kacatgólemnek hívja, ugyanis készítésekor, soksok évvel ezelõtt enm állt rendelkezésére egyetlen szokványos alapanyagból sem túlságosan sok, hogy a két és fél méter magas, másfél széles, és egy vastag gólemet befejezhesse, így mindenféle dolgot felhasznált, ami csak akeze ügyébe akadt. Igor felsõtestét egy régen elrozsdált, de a rúnák ereje összetartott félvértezet alkotja, lábai talptól térdik kõbõl faragott "csizmák", térdei, combjai fagerendék, karjai közül az egyik egy óriási Kráken-csáp, a másik meg valaha egy negroid súlyemelõé lehetett. Arca nincs neki, és olykor kettõnél több izzó pont világít a fémsisak sötétjében, ami a fejéül szolgál. Juszuf legjobb bartja, és elválaszthatatlan társa, készségesen segítvve és szolgálva õt mindenben. Néha elhördül komunikáció gyanánt.
A_Mandragóra
 


HozzászólásSzerző: Wharadak » 2006.04.16. 16:52

Niarei szuletesu emberke. Kozel jar a hatvanhoz, erosen oszulo hajat hofeher, rovid frizuraban hordja. Egy fenyesre csiszolt fabottal jarkal, azzal kutatja ki maga elott az utat, mivel hogy vak szegeny. Ruhaja egyszeru, sotetkek szinu tunika. Fegyvert nem latsz nala, megis mindenki tisztelettel vegyes felelemmel tekint ra. Altalaban csak Csontkovacsnak szolitjak.

//Vigyazz vele, nehogy megszivasson! Rutinos a pacak, mar a Karacsonyi kalandban is nagyot alkotott... ;) //
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger


UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó
 
Hozzászólás: 337
Csatlakozott: 2005.11.14. 8:34
Tartózkodási hely: Székesfehérvár


HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.04.16. 17:35

Név: Saytos kif-Lee

Egy északról származó, kis mitugrász goblin, kit mindennél jobban érdekel a pénz és a gazdagság. Egy kis, még hordának is alig nevezhetõ valamibõl származik, hol õ volt a fõgonosz. Kirabolt mindenkit, megette mindenki elõl a kaját és hasonlók. Ezt a Népség Vezére nem igazán bírta ezért szépen kirúgdosták a faluból. A közös nyelvet nehezen beszéli. Azóta a világot járja, koldul itt-koldul ott. Nem igazán megy neki. Nagyon könnyen megtalálja a bajt, amibõl gyakran ki sem tud mászni. Nem ért semmihez, az összes tudománya elvész ott hogy csalás-lopás-hazudás. Küllemérõl nehéz besztélni. Arca olyan, mint egy kis patkányé, szõrös, büdös. Kellemetlen békazöld szine van, magassága kb súrolja az egy méter határát. Ruhaként fekete vászoninget és egy fekete börnadrágot hord, ami kissé nagy rá, de ez õt legkevésbé sem zavarja. Minkét oldalra elálló fülét végig kilõtte és gyûrûket rakott bele. Mezítláb járkál, körmérõl lerí a gomba. Röviden így lehetne jellemezni ha meglátná valaki: kicsi, gyenge, koszos, gonosz, kertitörpe. Fegyverként két darab hajlított kést használ amit nem szégyel különbözõ mérgekkel tuningolni.

Remélem ennyi elég lesz és mindenki maga elé tudja képzelni :D
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 331
Csatlakozott: 2005.08.27. 14:02
Tartózkodási hely: Tard City, Suburb, Kis Vadász Mulató


Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: Ünnepi Játékok

Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó