Go to footer

Karakterek [Karácsony, 2005]

A különbözõ ünnepek alatt szervezõdõ, pár napos, poénos kalandok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin


Karakterek [Karácsony, 2005]

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2005.12.19. 17:02

Ide kéretik egy pár szót írni a karakterrõl akir meg szeretnél személyesíteni a karácsonyi játékban. Semmi konkrét: kinézet, általában látható cuccok, vagy más olyan dolgok amelyeket egy szemlélõdõ észre vehet rajta...

A karakter generálásról: semmilyen megkötés nincs, a km-eknek nincs belátása a dolgokba, nincs szükségünk karlapra, meg semmi ilyesmire, szint nincs megszabva (de azért ne szaladjon el a ló senkivel sem 8) ).
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2007.01.30. 16:32-kor.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Avatar
Con Larrodan
Admin
Admin
 
Hozzászólás: 3213
Csatlakozott: 2005.08.24. 15:19
Tartózkodási hely: Budapest/Csenger
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal


HozzászólásSzerző: Wharadak » 2005.12.20. 0:09

Niarei szuletesu emberke. Kozel jar a hatvanhoz, erosen oszulo hajat hofeher, rovid frizuraban hordja. Egy fenyesre csiszolt fabottal jarkal, azzal kutatja ki maga elott az utat, mivel hogy vak szegeny. Ruhaja egyszeru, sotetkek szinu tunika. Fegyvert nem latsz nala, megis mindenki tisztelettel vegyes felelemmel tekint ra. Altalaban csak Csontkovacsnak szolitjak.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger


UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó
 
Hozzászólás: 337
Csatlakozott: 2005.11.14. 8:34
Tartózkodási hely: Székesfehérvár


HozzászólásSzerző: Schinter » 2005.12.20. 0:11

(Ursus, a Nagymedve)


kb 2 m magas 150kg korg egy darab ágyék kötőben vállig érő barna hajjal és egy nagyon nagy batko van a hátán.Szarvas bőrből készült lábbelije van és egy sokakat elriasztó bltépő van az oldalán.Nyakában egy sornyi állatokból kiszedet koponya lóg.Szaga ne méppen kellemes,de hát egy korgtól mit is várt el az ember :D
Mogyoró barna szemei a mindig a legközelebbi kocsát keresi,ahol rednezhet egy kis balhét és jókat iaht a balhé alatt természetesen ingyen.Arca igen csak borostás,mert mindig elfelejti a borotválkozást ,mert akkor meg a sült vadkan szokott a fejében járni.

ja olyan 25 és 30 között van,de nehéz pontosan megtipelni a korát...
Avatar
Schinter
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 3440
Csatlakozott: 2005.10.09. 19:22
Tartózkodási hely: Bp,Pécs


HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2005.12.20. 0:20

A karakterem egy jól megtermett(kb.2m magas) férfi. Arca csontos, haja félhosszú barna, szeme kék. Testét medvebundával takarja. prém nadrágot és prém csizmát visel. A teste jól kidolgozott izomkötegekből áll. Hátán egy kardot pajzzsal és egy hátizsákot visel.Kezében egy kétkezes csatabárdot hordoz, valamint oldalán egy míves hajítóbárd pihen. Ha valaki jobban megfigyeli, látja, hogy minden fegyverén egy véset található, mely egy medvét ábrázol. Ja és enyhén fogalmazva gyengén beszéli a közöst.
Avatar
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó
 
Hozzászólás: 1063
Csatlakozott: 2005.11.25. 23:57
Tartózkodási hely: Ynev


HozzászólásSzerző: Gróf Hart Bel Laumel » 2005.12.20. 0:24

A karakter átlagos magasságú,de az átlagnál erősebb testalkatú férfi. Vállig érő, szőkésbarna haja, és barna szemei vannak. Lószőrforgós, orrvédős sisakot, barna-zöld-arany színű pikkelypáncélt, csataszoknyát visel páncél gyanánt, ez alatt barna, egyszerű ruházat látható, ami egy fekete, kemény, ám kényelmes lovaglócsizmával egészül ki. Oldalán hosszúkard ficeg, a lóoldalán egy kerek fapajzs található,mely acéllal van megerősítve. Kezében lovassági dárda van. Lova gyönyörű szép, barna hátas, tekintete már-már emberi értelemtől csillog.
Gróf Hart Bel Laumel
 


HozzászólásSzerző: Lyrrion Gon Dilach » 2005.12.20. 0:42

(Arcor)

Egy különös átlagnál magasabb alak fehér csukjában. Mágia használónak tartja magát, csak egy 2m-es bot van a kezében. 20 évesnek néz ki, de hegyes füle elárulja , hogy ennél jóval idősebb.
Lyrrion Gon Dilach
 


HozzászólásSzerző: Skuld » 2005.12.20. 1:02

Fekete hátközépig érő hajú, zöld szemű nő (ember); elég szép, vonzó látvány. Alakjáról nem sokat sejteni; vastag kabátot visel a hidegre való tekintettel. Szeme köré néhány varjú stilizált másolata van festve. Oldalán rövidkardot hord, ám az nem úgy néz ki, mint amit túl sokat használtak volna.
Skuld
 


HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2005.12.20. 17:34

Akkor az én karim:
Név: Raistlin
Faj: Ember
Kaszt: Mágiahasználó ;)
Származás: Ordan
Fegyverek: Tőrkard az oldalán + fekete bot aminek a végén egy sárkányszájba zárt kristálygömb csillan
Kinézet: Fekete bőrnadrág, sötét színű, többrészes könnyű páncél, vörös köpeny, nyaknál kétoldalra kiálló gallérral, vívókesztyű, csizma. Haja rövid, tüsi, a végén kissé vörös, arca fiatalos, szeme sötétszürke, viselkedése nyugodt, laza

Kihagytam valamit?
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 331
Csatlakozott: 2005.08.27. 14:02
Tartózkodási hely: Tard City, Suburb, Kis Vadász Mulató


HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2005.12.21. 3:31

Valószínüleg nem fogjátok elfnek nézni.
Ő egy törpe. A böszmébbik fajtából. Népe körében monumentálisnak számít. Úgy kb másfél méter magas és hasonlóan széles. Akkora keze van mint egy ember feje. Először meglepődik az ember hogy lát nála egy kétkezes csatabárdot is meg egy közepes pajzsot is. Igazán akkor szoktak megrettenni a szemlélődők amikor egy kézbe fogja a KKCSB-t, és a másikba a pajzsot. Igggen. Sötétbarna hosszú haj, hasonló hosszú szakáll összefonva a bajuszával, és három copfba kötve. Felemás színű szem (kék,barna). A fején egy viking szerű sisak orrvédővel, és kicsit horpadtan. Pikkelyvértet hord, sodronyinggel a felkaron és combon. Alkarvédőt és lábszárvédőt visel, Lovagi vértről csórt vállvasakat, és bányászbakkancsot. A nyersbőr kesztyűje olyan masszív és vastag hogy egy ember nem tudná benne összecsukni az ujjait. Eléggé buta tekintete van szegénynek, és a pajzsáról azt lehet megállapítani hogy Uwelita. Bélbántalmakkal küzd szegény. Elég sokszor mordul fel hangosan a gyomra, és naponta egyszer a világra szabadítja gázait. Ilyenkor álltalában lovak dőlnek el, vagy fogadók néptelenednek el. (örökre)
Ő Tharik Zizz aki mindönkit mögbosszúú ögy aranyéé.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Avatar
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó
 
Hozzászólás: 2168
Csatlakozott: 2005.10.20. 14:43
Tartózkodási hely: Székesfehérvár


HozzászólásSzerző: Sion » 2005.12.24. 18:32

Ha ránézel, az az első gondolatod hogy csak egy gajdoló üresfejű bámészkodó, és nem is tévedsz nagyot, hiszen ő a: SZEMLÉLŐ.

180 centi magas, ránézésre nagyjából 80 kilós ficsúr lehet bárgyú vigyorral és olyan frizurával, ami csak neki áll jól... A szájából 2 dolog áll ki egyfolytában: Az egyik egy négylevelű lóhere, ami sosem fonnyad el és elég nagy ahhoz hogy bárki (még a csontkovács is :D ) egyből felismerje. Ez alvás közben is benne van, erőszakkal való eltávolítása lehetetlen. A másik dolog ami a szájából árad, az a pálinkaszaggal keveredő folyamatos szóáradat. Sohasem részeg igazán, de szinte állandóan spicces, ezért sohasem fogy ki a témából, és beszéde kap egy érdekes akcentust (nagyjából mint Brad Pitt a blöffben).

Ami még érdekes lehet, hogy a tavaj ő volt az egyetlen akit kizártak a versenyből hiszen ő volt az aki nagyszabású szaloncukor hamisítóakcíóba fogott, de végül lebukott...

Egyébiránt buggyos, fehér inget visel, testhezálló narancssárga, hímzett, csengős nadrággal, barna lovaglócsizmával és egy lanttal aminek egyik húrja (hogy melyik az jelenetenként változik) állandóan el van szakadva, de ez a játékán sohasem látszik...
Sion
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 759
Csatlakozott: 2005.08.24. 15:43


Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: Ünnepi Játékok

Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó