Go to footer

Karakterek [Karácsony, 2006]

A különbözõ ünnepek alatt szervezõdõ, pár napos, poénos kalandok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin


Karakterek [Karácsony, 2006]

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.12.06. 11:52

Ide kéretik majd a Karácsonyi játékba nevezett karakteredrõl egy néhány mondatos leírást küldeni :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2007.01.30. 16:33-kor.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Avatar
Con Larrodan
Admin
Admin
 
Hozzászólás: 3213
Csatlakozott: 2005.08.24. 15:19
Tartózkodási hely: Budapest/Csenger
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal


HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.12.23. 12:58

(Lorelai, jelenleg Mici)

Átlagos magaságú fehér, sápadt ember nõ. Sovány, haja sötét, vállig érõ, rasztás. Szemei ködösek,világos színûek, hol álmatag, hol furcsa izgágaság költözik belé. Ruházata élénk színû, narancssárga. Ruhája csíkos harisnyából, kötött térdszoknyából, anyagcsíkokkal lábra kött többszörösen lukas, nem egyforma lábbelibõl, ingbõl, levágott ujjú pamut kesztyûbõl és méregzöld köpenybõl áll. Több kisebb szütyõ és csomagocska lóg a derekán lévõ övön. A kora jó kérdés :)
Akcentusa toroni, ha a közös nyelvet használja. Volt méregkeverõ-segéd. erõsen drogfüggõ, ha napi adagját nem kapja meg, meghal. A magas, rendszeres dózisok miatt a mérgekre csaknam immúnis.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Navaratna 2006.12.25. 1:14-kor.
Avatar
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter
 
Hozzászólás: 5193
Csatlakozott: 2006.05.05. 8:24


HozzászólásSzerző: Raoul C. » 2006.12.23. 13:50

(IzMos)

Hatalmas, majd' másfél méter magas, gyönyörû zöldes, ragyásbõrû, de hihetetlen jóképû goblin. Hosszú, elegáns csimbókokban lógó égõvörös haja csapzottan simul hátára. Nevét törzse, a Diótörõk vezérétõl kapta, ezzel is kifejezve hihetetlen izmos testalkatát. :lol: Való igaz, egy megyei törzsi vetélkedõn egy egész fél, korhadt farönköt felemelt egyedül. Ruházata, egy levágott ujjú fekete ingbõl, egy igencsak bõ, fekete vászonadrágból, és egy hihetetlen divatos gatyatartóból, (hózentróger) áll. 8) Hûséges fegyvere, IzMos Haragja, egy kissé ütött-kopott rövidkard mindig hátára csatolva várja a harcot. Törzse kiválasztottjaként került a szigetre, akikek szokásos rituáléi közé tartozik a szaloncukorgyûjtés. Az ifjú titán készen áll, hogy a legtöbbet begyûjtse. :twisted:
Raoul C.
 


HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2006.12.23. 14:33

(Galodan Nelhac)

Kb másfél méter magas,szakálltalan,kopaszra borotvált fejû,úgy 60 kilós törpe.Feszes,elnyûtt ingérõl majd lepattannak a gombok hatalmas sörhasától,fekete,ócska vászonnadrágját tapossa ahogy megy benne.Hátán harcikalapács.Fejét egy sisak óvja,melynek van egy nyúlványa,ami az orrot védi,és két szarv áll(na) ki belõle,de az egyik letört.A szakálláról,és a hajáról csak annyit,hogy valaki nagyon ráunt Dalodanra,és (az alkoholtól mély)álmábn merült törpének leborotválta.a szigetre új barátok reményében jött,és csak utólag tudta meg,hogy lesz itt egy verseny...Amúgy mindenkivel szeret barátkozni,kicsit talán túlságosan is...talán ezért nem barátkozik vele senki!:D
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó
 
Hozzászólás: 423
Csatlakozott: 2006.08.07. 23:40
Tartózkodási hely: Doran könyvtárainak mélyén...


HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.12.23. 16:10

Nos... jövök én is!

Ugrok... 195 cm magas udvari ork. Egyenesen Toronból jön, õ ott volt bányákban rab. Sajnos nagyon buta, és nem fogja fel mindig mit is kel csinálnia, ezért rengeteg ellenséget is szerzett... amiért nem végezte munkáját úgy, ahogy kellett, ólmot öntöttek az egyik fülébe, így fél fülre süket Ezt ellensúlyozza hihetetlen ereje... fél kézzel 5 éves forma gyerekek fejét tudta bezúzni, bár manapság már kijött a formából... de egy 60-70 kg-s nehezékkel még ma is lazán meg tud birkózni. Lassú azonban és buta... azonban mindezt 140 kg-s valója jól ellensúlyozza, hála a kemény ork csontozatnak. Ronda, fekete csimbókos zsíros haja van, melyet úgy ahogy kifésül néha és tisztán tart. Rozsdás fém mellvértet visel, melyet az idõ igencsak kikezdett az illesztékeknél... hiába, nem volt pénze, se ezse hogy karban tartsa. Állatbõrbõl készült foltozott nadrágot, és vállvédõket visel. Durva vászoningje a vállánál lóg ki a vértje alól, mely alatt egy nagyobb posztódarab is van, szorosan a páncél aljához préselve. Durva kemény bõrkesztyût visel, lábán egy termetes orkhoz méltó hatalmas bõrcsizma. Oldaláról hajítóbárd lóg le, hátán kétkezes pallos, amely azonban meglepõen jó állapotban van. Látszik, hogy valaha matrózéletet is élt, mert járása, testtartása is ezt sugallja. Mellékesen övét és egyébb kiegészítõit is a tengerészekéhez hasonlóan hordja.
Nos, szerintem ennyi bõven elég lesz.
Ugyanazt másoltam be mint ami a húsvéti gamenél! Fadöntögetõs buta ork pajti!
Induljon hát a game!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó
 
Hozzászólás: 1153
Csatlakozott: 2005.11.08. 19:37
Tartózkodási hely: Budapest


HozzászólásSzerző: Layla » 2006.12.23. 16:16

Nos, énis csatlakozom.
Egy qrva amazonnal leszek, aki hát... szó szerint az ^^ Magas, szõke és kicsit öhm... érdekes csajszi lesz. Zöld szeme csábítóan csillog, szája telt, és imád jetikkel harcolni XD Bunkósbottal nyomja. A Miranda névre hallgat :P Toroni rabszolga volt, de megszökött, és egy night klubban keresett menedéket XD A night klubban egy felfedezõ elcsábította a messzi Északi-sarkra, majd nagy lelkesedéssel vetette be magát a hófödte a hegycsúcsok alatt völgyben folytatott rumos szaloncuki-vadászatba. Most így röviden tömören ennyi XD
Kép
Avatar
Layla
Olvasó
Olvasó
 
Hozzászólás: 655
Csatlakozott: 2006.06.01. 14:03
Tartózkodási hely: álmokban. jó ott nekem.


HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.12.23. 16:54

Scott Canabis

Nem túl magas, se nem túl izmos testalkatú bárd. Hosszú fekete haja rasztás, arca szögletes, szeme be van esve. Pupillája egyfolytában tág és furcsa hülyeségeket beszél, kezében vagy egy spangli vagy a gitárja van mellyel Bob Marley zenéit kívülrõl játsza. Ruhája egy bõ zöld nadrágból és egy zöld-sárga-piros csíkos mintás ingbõl áll. Nyakába egy Cannabis medalion fityeg...
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 331
Csatlakozott: 2005.08.27. 14:02
Tartózkodási hely: Tard City, Suburb, Kis Vadász Mulató


HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.12.23. 18:57

Ako

Északi származású nõ. Hosszú (kb. 80cm) barna haja egyetlen vastag fonatba van befonva. Égkék szemei már-már igézõen néz minden egyénre körülötte. Fitos kis orra bájos vonásokat kölcsönöz arcának. Testalkata sudár. Kb.170 cm-es magassága és ehez társuló durván 50 kg-ja nádszálkarcsúságot eredményez. Szinte légiesen járkál, mintha a lába nem is érné a talajt. Fekete testhezálló ruhát visel, hosszú nadrágszárral és hosszú pulóverujjal. E felett egy igen feltûnõ ruhadarabot visel: lábszárközépig érõ vérvörös bõr "mellény", mely deréktól lefelé 3 részre van hasítva. Ezt az emberi összképet csupán annyi töri meg, hogy édes fehér nyuszifülei vannak, , négy mell sorakozik a kettõ helyett mellkasán, s a néha - fel-fellibbenõ mellénye alól egy édes kicsi nyuszifarok kandikál ki.

//módoltam a leírást, mert sántított anno az a 3 mell :roll: Kiderült a 3 az 4 és van füle is meg farka is :D//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yvett de Crei 2006.12.24. 16:51-kor.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Avatar
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 4390
Csatlakozott: 2006.03.28. 0:45
Tartózkodási hely: Kerecsend


HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.12.23. 19:34

Látom itt van mindenki aki számít, úgyhogy én sem maradok ki! :D :wink:

Hófehér bõrû, fekete, kócos de elegáns frizurájú, kék szemû, 25 esztendelyében járható férfiúról lenne szó.Hófehér bõre csak arcán törik meg, mivel ott kicsit poros, fõleg az orránál.Egyébként nagyon helyes srác.Úgy 180cm magas, és kb. 75kg lehet.a csávó színte teljesen bõrbe van öltözve:fekete lábszár felsõharmadáig érõ bõrcsizma,fekete bõrnadrág,fekete vastag pulóver a hideg ellen és egy bokáig érõ fekete bõrkabát aminek van csuklyája szintén fekete bõrbõl, amit csak szabad ég alatt vesz fel.Bal kezében egy 2m magas rúnákkal díszített bot van, a jobbjában pedig egy kancsó, borral tele, mellyet azért lehet látni, mert olyan ferdén tartja már hogy majdnem kifolyik belõle! :D (Hát istenem szereti a bort! :wink: )
Kinézete kicsit érdekes!Igencsak kifigyel a borvirág az arcáról.A körülötte lévõket nagy hunyorításokkal, csuklással és artikuláratlan beszéddel üdvözli és nézi.Hallott a szaloncukrokról melyekben rum van és azonnal felcsillant a szeme! :) Így hát csatlakozott a nemes csapathoz mely ezen nemes expedícioba indul! :shock: :wink:
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Avatar
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 373
Csatlakozott: 2006.03.09. 20:27
Tartózkodási hely: Budapest


HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.12.23. 19:53

Na megérkeztem.

Moe, az átkozott dawa mágus

A krónikák, mint tudjuk, számos hibás adatot tartalmaznak. Ez hatványozottan igaz a Hatodkor történelmét leíró könyvekre, hiszen azok a ryeki démoncsászárság katonai gyõzelmét írják le a Dawa Birodalom felett. Nyista, a démoncsicskák túl gypsek voltak, hogy legyõzzég az ûberistenfasza dawákat. Az igazság az, hogy mint ahogy az már lenni szokott, belsõ ellenség bomlasztotta fel a magasztos királyságot. Ez pedig, bár mindenfajta ártó szándék nélkül, Moe volt. Moeról tudni kell, hogy a Pidera lábánál folytatott csatát miatta vesztette el a királyság, mivel iszonyú hasmenése volt, és mivel törlés közben egy elszúrt síkkapuból ráesett egy négyszáz tonnás démonherceg,maradandó agykárosodást szenvedett és ezen sokk után...hát nem azt csinálta, amit kellett volna. Egyszóval hazavágta a honvéd sereget egy leárazott Delonghi hûtõvel, utána pedig (a félresikerült szarás utóhatásaként) olyat szellentett, hogy átszakított három síkot. Eztán Moenak egy teljes korig nyoma veszett...egészen idáig :twisted:

Moe jelenlegi teste egy szikár, két méter magas öregemberé, kinek szakálla be vala göndörítve, de még így is könnyedén betûrheti az alsógatyájába. Fején egy repedt tojáshéj, egyik kezében egy illatosnak nem nevezhetõ harcsa (bezony), másikban egy kalapács, melynek feje akkora mint egy hordó, és oldalára ez van írva: TÁP.

Mást nagyon nem visel, azaz egy szál alsógatyában indul szaloncukrot vadászni, nem igazán tudja miért. Mágiája igencsak hatalmas; amit mond, valóra válik...általában. Sajna néha elfelejti mit is akart mondani, és akkor jönnek a gondok...ez van, nem egyszerû dolog a síkváltás.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó
 
Hozzászólás: 1412
Csatlakozott: 2006.01.16. 22:01
Tartózkodási hely: Vác


HozzászólásSzerző: Arieth de Sabion » 2006.12.24. 0:10

Üdv mindenkinek,

kicsit kesõbb, mint ti többiek, de benézek én is.

Szóval a Kacagó egy jóképû (ki nem az?) átlagos testalkatú illuzionista. Normál esteben egy nem tûnik ki ruházatával a népek között, e jeles alkalomra mégis bevadított valami jó rucival. Hófehér nadrágjához tengerszín gumicsizmát húzott, karácsonyfamintás pulcsiját egy zöld greenpeace-es bõrkabáttal fedte le és a hideg ellen egy a 80-as évekbõl jól ismert kötött pilótasapkát is húzott( persze olyat aminek bojt is van a tetején). De végeredményben teljesen mindegy mi van rajta hisz egy illuzionistánál ki tudja mi a valóság....
Arieth de Sabion
 


HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.24. 1:02

Üdv!

Akkor kezdõdjék az agymenés! :lol:

Ynnub

Az én karakterem egy kb méteres fehérbundájó, vörösszemû nyúlember. Kifejezetten idegesnek és vérszomjasnak látszik. Egy szál ágyékkötõben flangál és egy vasalt, szegecsekkel kivert méteres dorongot szorongat. (Azt már senki sem tudja róla, nagy szerencséjére, hogy õ igazából az Ascens Morga pugomagitora, csupán valami dorani hülyegyerek elvarázsolta és most a húsdvéti nyuszi alteregójaként kénytelen járni a világot.) Feltett szándéka, hogy ha már így alakult kihasználva a fehérségét megnyeri a havas cukorgyûjtõsdit és a sok bezsebelt cukorért azt kéri váltságdíjjul a Télapótól, hogy változtassa vissza eredeti formájába.
Avatar
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester
 
Hozzászólás: 5621
Csatlakozott: 2006.07.12. 18:50
Tartózkodási hely: Gyula


HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.12.25. 0:50

(Charls Riccolo)

Megkínzott, táskásszemû, cingár mézhajú erv. Kese haja rövig fürtökben lóg, kissé borzas. Arcán hetes borosta, szemei üvegesen csillognak zöld ingje gyûrött, és koszos, fegyvert nem látni nála, mindössze egy lantot, melyet a hátán hord. Emellett vastag medvebundát visel odakint, és nagy csizmát.

Megjegyzendõ még, hogy Della papja.

-Na jó, legyen apró, afféle Ír csodamanó!
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Avatar
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó
 
Hozzászólás: 1133
Csatlakozott: 2006.07.11. 15:54
Tartózkodási hely: Budapest


HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.12.25. 12:41

(Huann de M'eleg)

Huann egy 180cm körüli, pocakos, ámbár nem is rosszképû erv férfi, rövid, sötétbarna, hulló hajjal. Rózsaszín mamuszt és egy hamuszínû fürdõköntöst visel, derekánál összekötve. Azonban elõfordul, mikor önszántából mutogatja jól kidogozott felsõtestét :wink: :) , és láthatóvá válik harisnyája, csipkés fekete tangája és a nyakláncára akasztott 'Helló Kitty'-s szent jelképe. Egyetlen célja a versennyel, hogy közelebb kerüljön a Mikuláshoz és a sexrabszolgájává tegye. :twisted:
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter
 
Hozzászólás: 586
Csatlakozott: 2006.04.23. 14:52
Tartózkodási hely: Debrecen / Budapest


Vissza: Fórum kezdőlap

Vissza: Ünnepi Játékok

Ki van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó