• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Karácsonyi játék [2006]

A különbözõ ünnepek alatt szervezõdõ, pár napos, poénos kalandok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
98 hozzászólás • Oldal: 7 / 7 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.27. 6:26

(Ynnub)

*A húsvéti nyúl elintézése nem különösebben foglalkoztatja. Biztos benne, hogy ezekbõl az ünnepi tojósokból is sok van már a klónvarázs jótékony hatásai miatt. :twisted: Viszont a sütés és csatazaj kezdi felkelteni a krampuszok figyelmét és elkezdik elõhalászni a villáikat, szigonyaikat, láncos buzogányaikat, hogy a betolakodók ellen forduljanak és megbosszulják az egyik csokigyártó egységük kiesését.*

-Manapság már nincs kézzel készítés, mert akkor soha nem lenne elég a szaloncukor a túlnépesedett népeknek. Ezek az igazi, hamisítatlan, "kézi jellegû" rumos-cukrok azok amiket a plázacica Télapó is komál. HÉÉ!!! Ne edd meg az összeset! Kellenek a zsaroláshoz!...ööö...A verseny megnyeréséhez. :lol:

*Ezzel a a meglehetõsen közel kerülõ kramuszokra emeli bal kezét és néhány torokhangú vakkantás kíséretében fókuszba rántja a manát, amibõl szörnyû, búrjánzó kórság születik. A sok ördögfikókán elhatalmasodik a kór, minek következtében hirtelen a break és az electric-boogie különös keverékét adják elõ mintegy csoportgyakorlatként a földön. Ynnub ezt kihasználva a közelbõl felkap egy-két piros zsákot és villámgyorsaan elkezdi beledúrni/lapátolni a szaloncukorhalmok nagyrészét.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.12.27. 9:14

(Miranda)

A lány rohant. Minden egyes érzékszerve, minden mozdulata és gondolata ráhangolódott a rumos szaloncukorra, és az azt õrzõ kevésbé szimpatikus, ámde könnyen kezelhetõ pirosruhás emberre. Érezte, ahogy a lábai alatt a puha hó úgy ropogott, mint Pinokkió orra a második kicsinyítõ mûtét alatt, majd jobbra kanyarodott. Nem votl ideje hátrapillantani... amúgyis, a varázsló nem nagyon hiányzott neki.
-Na persze, én elcsábítom a Mikulást tiszta Bunny-san, õ meg majd lenyúlja azt a temérdek szaloncukit... kellett nekem lsd-znem nem is olyan régen... -majd megadóan sóhajtott, körbenézett, végül szexbombához illõ módon hányni kezdett.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.12.27. 12:04

(Huann de M'eleg)

- Csak nem meg vagy illetõdve, nyuszikám? - mondja pajkosan a fejvadásznak, odasimul közel hozzá és rámarkol a fenekére. - Nem baj, szeretem a csendes fiúkat... pont az esetem vagy. :wink:
*Ahogy a mellette álló férfi testében gyönyörködik, feltûnik neki pár kölyök alig 20 lépéssel arébb, amint bújócskáznak. Az egyik éppen fenyõlevelekkel álcázta magát a fogó elõl, mire Huann-nak felcsillant a szeme, és a tekervényes agyában egy ötlet született. :twisted: *
- Most mennem kell, majd hívj fel, csacsi-fiú!
*Még küld egy puszit az arcára, majd visszasiet titkos varróüzemébe és riadót fúj.*
- Gyerünk lányok, ébredjetek! Munkátok van, gyorsan, gyorsan!
*Egy perc múlva az összes kínai bevándorló felsorakozik elõtte, és elkezdi a feladat kiszabását.*
- Nagyon egyszerû küldetésünk van, de annál kevesebb idõnk, mihamarabb neki kell látni egy mikulás ruci és egy puttony elkészítéséhez. Csing-csang-csüng és Xing Lei lesz a felügyelõ. 20 percen belül kész kell lennie! Mozgás lányok, lássatok neki!
*Amint elhangzott a varázsszó, mint a kis hangyák nekiláttak a munkának. Huann arcán ördögi vigyor terült szét.*
<...muhaha... hamarosan az enyém leszel Mikulás!... ÖRÖKRE!!!!!! :twisted: ...>
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.12.27. 12:25

(Joky)

A varázsló értetlenül nézett ki a fejébõl.
-Hát ez meg hova a retves pi*ába szaladt! :evil: Tiszta õrültek háza van itt.Maradtam volna inkabb Doran hûs pincéiben a kedvenc boraimmal.
Õ is elindul a lány után a nagydarab melák hangja irányába.
-Esküszöm, a legtöbb idõ ezzel a belõtt glória hajkurászásával telik! :x Most már tényleg szerezni kell valami szaloncukit mert nem megyek el üres kézzel!
Miközben boszúsan töri maga elõtt az utat a hóban és magában beszél mint valami fogyatékos, észreveszi hogy Miranda igen színeseket ásít, nem messze a zöld óriástól.
-Na ez igen.Végülis több hely van kint mint bent! :D
Egyszer csak észreveszi hogy egy settenkedõ jeti a semmibõl éppen a rókázó playmaite-re akar rontani hátulról és nem lehet tudni hogy megölni, vagy meghágni akarja a nagy szõrös dög, óriási bunkós botjával.
Joky azonnal cselekszik és egy-két szó gyors elhadarása után rámutat a vágtázó jetire.Vöröses fény kíséretében egy 2 méteres lángcsóva hadja el újját, mej majdnem a lányt is eléri, olyan nagyra sikeredett.
<Hopika!Ez csak egy túznyílnak készült,de kicsit nagyobbra sikeredett.Úgy tûnik az alkohol felerõsíti mágikus képességeimet! :roll: Király akkor ezentúl mindig inni fogok! :twisted: :wink: :D >
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.12.27. 19:24

(Huann de M'eleg)

*A kínaiak tényleg jól dolgoztak és 20 perc alatt kész lett a ruha. Persze a régi elavult, konzervatív, hagyományos ruhát felturbózták és kis fluoreszkáló csillagokkal halmozták el a legjobb minõségû posztót. Huann majd kiugrott a bõrébõl és, és mint a szépségverseny gyõztesek legyezte magához a levegõt.*
- Gyönyörû! Ez valami mesés! Szép volt lányok, gratulálok. Menjetek vissza pihenni, megérdemlitek.
*Magára ölti a piros kabátot és kiviharzik a versenypályára puttonyával. Keres egy magasabb pontot, elõveszi a zsebébõl a hangszórót és feláll szónokolni:*
- Khm... Mivelhogy, lassan véget ér a verseny, és még senki sem gyûjtötte össze az összes szaloncukrot, és mivelhogy én szomjas vagyok, meg persze ez a szeretet ünnepe vagy mifene, amondó vagyok hogy teljesítem egy kívánságát annak, aki minden szaloncukrát ideadja ami nála van. Nem kell hálálkodni, szívesen teszem...
*Széttárja puttonyát és hatalmas vigyorral várja a lelkes adományozókat.*
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.12.27. 19:47

(Miranda)

A lány semmit sem sejtve egyenesedett fel, miután gyomra kidobta magából a kábítószer 'végtermékét'. Rámosolygott a varázslóra, és a szeme úgy villogott, mint egy vak mezei sasé. -Javasolni szerettem volna, hogy szalonkát... szaloncukit kellene szereznünk... ma még be is akarok tõle rúgni. Kér... kérlek, induljunk! -csuklotta szexisen, megvillantva édes mosolyát (legalábbis õ annak találta, miután a tükör elõtt órákon át gyakorolta.)
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.12.27. 23:43

(Mici)

Kis manóringatás után leült vele.
-Most pedig mesét mondok neked. Figyelj jól, és a végén szaloncukrot kapsz. Mégpedig a modern fizika baklövéseirõl...érdekes, figyelj, kezdem az alapoknál...Tehát, az elsõ baklövés rögtön a kísérleti atomfizika egyik felfedezésének a magyarázatával kezdõdött. 3875-ben Nagy Magnum egy m = 9.1×10-31kg tömegû, negatív elemi töltésû elemi objektumot fedezett fel, melyrõl a századeleji fizikusok úgy gondolták, hogy a katód atomjaiból lépnek ki, és ezáltal az atomokat felépítõ elemi részecskék egyike, és az elektromos áram egyetlen okozója. Ennélfogva ezeket elemi részecskéknek tekintették, és elektronoknak nevezték el õket. Nos, az m = 9.1×10-31kg tömegû elemi objektumok nem a katód atomjaiból lépnek ki, nem az atomok alkotórészei, és nem is az elektromos áram egyetlen okozói, hanem a katód atomjaitól U feszültség hatására E = U×e energiájú, e elemi töltésû, m = U×e/c2 tömegû és f = U×e/h elektromágneses rezgésszámú elemi részecskét átvevõ, röntgen-foton és foton részecskékbõl felépülõ, ionizált gázatomok. Ezt a látszólag merésznek és képtelennek tûnõ állításomat a következõkben felsorolt tények garmadával fogom alátámasztani és bizonyítani. A következõkben az m = 9.1×10-31kg tömegû elemi objektumokat "x atomoknak" fogom nevezni...
Szemei az õrülettel határos csillogással néztek a kis manóra, akkora átéléssel, mintha minimum a télapó lenyomását tudná a háta mögött. A végén viszont egészen máshol lukadt ki
-... viszont kromoszómaszám-változás egyes kromoszómákat érinthet (aneuploidia), vagy a genom egésze többszörözõdhet (eu- vagy poliploidia). A poliploidia a saját kromoszómakészlet többszörözõdése (autopoliploidia) vagy eltérõ, általában különbözõ fajhoz tartozó genomok hibridizálása (allopoliploidia) révén keletkezhet. Jaj, de hisz nézz körül, milyen furcsa lények járnak körülöttünk, bár lehet, az egyik tudatmódosítóm benen a ludas...Lényegtelen! No, most te mondj nekem egy mesét, mondjuk...hogy hogyan lehet elpusztítania világot?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.01.08. 14:29

Gratulálok Tyssnek és Szitakötõnek. Az idei Karácsonyi Játékot õk nyerték. A szaloncukrot hamarosan postázzuk :mrgreen:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

Előző

Téma lezárva
98 hozzászólás • Oldal: 7 / 7 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Vissza: Ünnepi Játékok