• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Karácsonyi játék [2006]

A különbözõ ünnepek alatt szervezõdõ, pár napos, poénos kalandok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
98 hozzászólás • Oldal: 5 / 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.12.25. 1:22

Ako

*A kéznyújtásra a két füle össze-vissza lóbálódni kezdett - ez jelentette nálla a teljes örömet.*

- Méénjünk... ketten többet látunk úúúúgy is... A többiéék meg hagy maarják egymiist nyugodtan :twisted: legalább itt rágádnak, s mienk lesz az a fini rumos cukiiii, amit aztán elmajszolgááááthatunk egymás bõrén... öhm...bundáján... .... .... Ááááááááhhhhhhh.......... Ako a nevem Jiinnub. Olyan éééédes, kis szeretgetni vááááló nyuszi-muszi vagy..... :) Úgy megenném ááázt áááz édes ici-pici kicsi fakincááádat :K
*Azzal bele is karol a nyuszifiúba, s elindul. Elindulna, ha a kis qrva azzal a kics mütyürjével le nem pausolja õket.... Elmondja mondókáját, minek hatására Ako-nak elönti a pajkosság az agyát - és ilyenkor igencsak nincs beszámítható állapotban. :K Aztán újra indult minden, s Ako egy bocsánatkérõ mosollyal arcán elfordult Ynnub-tól és az igencsak szexi állítólag rózsaszín ködöt látó nehézbombázóhoz lépett - aki mellett igencsak elbújhatott volna egy B-52 Stratofortress nehézbombázó is. A legcsábosabb Blend-a-med vigyorát vette elõ, s olyan közel hajolt hozzá, hogy szinte összeértek orraik.*
- Fiú-lány szérélem nééééked fúúúj.... és mit szólsz egy lány-lány szérélemhez...hehhh?... - *szemöldökeit sokat sejtetõen, kihívóan, piszkálódva húzogatta fel párszor. Majd egy gyors csókot nyomott a nõ szájára - melynek következménye az lett, hogy látszatra a lányból egy hatalmas barna szaloncukor lett :)... egy két lábon járó, édességet, mámort, élvezetet adó szaloncukor.....
Ako visszasétált a Ynnub-hoz, ismét belekarolt és nevetett.*

- Hogy milyen jó úgy alakítani a tárgyakat, ahogy szeretnénk :) Te mi szeretnél lenni? Én répának is örülnék .... éhes vagyok... :roll:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.12.25. 1:35

(Charls Riccolo)

-Jobbferethem efek néhkl... itt elakad a lélegzete, öklendezik párat.
Pár pillanat szuszogás után csillogó szemekkel, és széles mosollyal a nõre tekint, és felvillantja mint a harmincvalahány fogát. Plusz minusz 5.
-Nos hogy kedvedrevalótválaszoljak nekeed... Te kinek a kereked fejek.
Rénszar vasa van neki több, Lux, Mux, Kux, és Fux, és persze ottvan az a zabos is.. hehehehe. Dux, vagyki.
Barátnõje lehetneki ezer, kiknek több csecsük van, mennyit egy nyúlember, három év alatt ell.

AaaaaAaztáán a párt. Hmmm... Milyen párt? Látsz te itt táncoló embereket? Ha jól látom és megint elvigyorodik, tekintete a fûre szegezõdik jól látom. Hoztál nekem valamit. Ugyebár királylány?
Reggelre rózsaszín habos szuttyalat, és patyolatra pöppentett zöldessárga falat, micsoda tengely ez mely megmutatja a kacagó egereket!
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.12.25. 9:02

(Miranda)

Nem számított a nyúl-hölgyike támadására. Nem igaz, hogy már poénkodni sem lehet. Amúgyis, a night clubban is ezt mondta minden táncoslány, majd rávetették magukat a masszírozós fotelre, és élvezkedtek. Õ meg csak nézte.
-Héhé. -nyögte volna a csók után, amit a nyúllány nyomott az ajkára, de hirtelen megmerevedett, és úgy érezte, menten elolvad.
<Ezmiez? Elsziruposodom, mint egy hatalmas barna szaloncukor? De akkor mi lesz velem? Óóóó, talán nem hegedülhetek már többé...>
-Nem hiszem el. Most talpig csokoládés lettem. Valaki nem akar lenyalni... izé... szóval... -nyekegte kétségbeesett de ettõl függetlenül nyávogós hangján, és a részeg férfire nézett, akinek érezte pillantását aaa... szóval az alakján.
-Kéééééééérleeeeeeeeeeeeeek! -süvítette pár másodperc múlva, mint Blue a Fosterék Házából.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.12.25. 9:16

(Joky)

-Hé nyúlpõrkölt ne szólj be mégegyszer mert felküldelek a csillagok közé, vagy inkább mondhatnám azt is hogy hullócsillag lesz belõled.
A nyúl pimaszsága nem tetszett neki.Aztán hirtelen a lány csókjára minden agressziója elszált és viszonozta a csókot.
-Na ezt már szeretem.Az elõjátékon túl is estünk.Viszont lassan elindúljhatunk zsákmányolni egy kis szaloncukit, mert ha így haladunk, husvétig is itt ülünk és akkor a nyuszicsávó lesz nyeregben! :lol:
A nyúlember bocsánatkérésére õ is megenyhül és válaszol.
-Rendben szõrös barátom.Nincs harag.
És ekkor gyors fordulatot vettek az események.Azt veszi észre Joky hogy a nyuszilány az õ párját csókolgatja és egy nagy fini szaloncukorrá változtatta.A lány segítégkérésére azonnal ott termett a varázsló, majd egy sármos mosollyal begnyalta a lány nyakán lévõ csokit.Már kezdett józanodni.
-Mhhüüüü..... finom! :wink: :D Várj mindjárt kiszabadítalak.
Majd egy két szó elmormolása után, eltünt a csokis mátz a lányról.
-Na elindulhatunk végre?Még a végén megelõznek minket!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.12.25. 9:23

(Miranda)

Hálásan tekintett a varázslóra. Most, hogy kiszabadult, és nem kívánta egyik testrésze sem bizseregve, hogy valaki nylaogassa (:D), õ is úgy érezte, ideje indulni. Még egyszer utánakiáltott a nyuszipárosnak, a harag elemi erõvel tört rá, mint a középkori parasztokra az animal sex utáni vágy.
-Házinyúlra nem lövünk!
Majd a férfihez fordult. Hirtelen elöntötte a forróság. Mintha valaki egy elektromos hajsütõvasat szorított volna a gyomrához. Mindene lángolt. Mi ez? Csak nem fiú-lány szerelem? :shock: -Persze, indulhatunk, délceg vitézem. -mondta Miranda, és a férfihoz dörgölõzött, ahogy azt a Playboy-nál folytatott fotózásai során megtanulta.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.25. 9:30

(Ynnub)

<Na tessék helyben vagyunk! :evil: Jön a kisállatsimogatós õrület. Vagy...Sinenvan a bagzásprojecz! :twisted: >

*Elindulnának végre, de akkor jön még ez a szaloncukorrá csókolás is. Ez azért elgondolkodtató lehet szegény leendõ áldozati nyúlnak. 8) Fõleg miután ismét csatlakozik hozzá Ako, aki felajánlja a hasonló átalakításokat. Mondjuk a répa és a rágcsálás gondolata kissé aggasztó az elõbbi "úgymegenném a farkadat" megjegyzés fényében. :shock: :lol: *

-Talán répa azért mégse lennék. Bizonyos helyzetekben nem szeretném, ha harapnál. :twisted: Talán majd a késõbbiekben beszélhetünk az átalakításokról, de azért elmesélhetnéd, hogy ezt hogy csináltad és az esetleges összemelegedésünk esetén tudlak-e majd szeretgetni anélkül, hogy fura répává vagy más hasonló dologgá változnék?! :?

*Közben elindulnak Kelet és az arra rejtezõ krampuszbarlangok felé, melyek a sok rumos finomság ígéretével csábítják a kalandvágyó nyulakat...embereket...nyúlembereket...WHÁÁÁ EZMÁR TELJES AGYRÉM!!!*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2006.12.25. 9:33

(Joky)

Joky kedélyesen átölelte a lányt és sokat sejtetõen, még nem a fenekére, hanem a csípõlye alsó részére tette kezér.A másik kezébe a botját és a kancsó bort tette.
-Még be sem mutatkoztam.Joky vagyok.Azt nem tudom miért ezt a nevet kaptam, de azt hallottam hogy volt valami Joky nevezetû csávó aki valami Dallas nevezetû helyrõl jött és nagyon tudott inni.Fõleg wiskyt! :lol: :wink: :D És téged hogy hívnak?
Miközben beszélgettek a varázsló idézett egy elemi erõ aura varázslatot hogy a hideg ne érje õt és párját.Nyíl egyenesen az északi hóbuckák felé tartottak ami a hírek szerint, tele volt Yetikkel.
-Áááá.... a Yeti hóbuckák.Készen álsz egy kis küzdelemre a finom rumos szaloncukikért kedvesem?
És kíváncsian mélyen a lány szemébe nézett!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.12.25. 9:39

(Miranda)

-Óh, én egy kis finomságért akármire képes vagyok! -incselkedett a Playboy Bunny, és még közelebb fészkelte magát a férfihoz. Megpillantott egy jetit a távolban, és immáron úgy lángolt a teste a forróságtól, mintha bezárták volna a kazánházba. De mivel ez nem történt meg, eájött, hogy valami másnak kell lennie a dologban. A jól megszokott Colgate-mosoly lehervadt az arcáról, amikor felfogta, hogy eltûnt a bunkósbotja.
-Most mit tegyek? -nézett körbe rémülten, mint egy vak kaméleon, aki elhagyta a gitártokját. Majd vetett egy pillantást a varázslóra. <Talán õ tud nekem segíteni... hiszen olyan szexi vagyok, mint egy félbevágott bonbon!>
-Óh, mindegy... de így nem tudok elindulni. Örvendek a szerencsének, Joky, én Miranda vagyok, M-mel, mint Mozilla Firefox.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.12.25. 10:04

("Mici")

Bambán hallgatta kicsit a manót, majd bárgyú türelemmel és békével elmosolyodott.
-Neked vannak belsõ inn formácijóid. Pedig még vallatóport sem hintettem rád. Szerintem azt is tudod, hogy hol van a piros tata háza, ahol a cukorgyár van.
Egy percre elsápadt, majd kotorkászni kezd zsebében. Túrás közben kiesik a zsebébõl 3 Durex, egy karóra, egy strandbérlet, egy térkép a Csillagkapuhoz, mire megtalálja az inzulinját. Remegõ kézzel veszi le az egyszer használatos tû kupõakját, pöcögtet, kis levegõ kinyom, majd az arcába nyomva a tût beadta magának.
-Hm...nem ehetek szaloncuuukrot...! Beeeteg vagyok!
keservesen sírni kezdett, letérdelt és fejét a manó mellkasához fúrta, jól összebõgve a kis alak ruháját.
-P...p..pedig Ku...Klux...és Klan a kedvenc réééénszarvasom....!-szipogta.
-Nesze, ez a tiéd...neked adom..Úgy sem jó semmire...-adta oda a manónak a Csillagkapuhoz vezetõ térképet. Közben felmarkolt vele egy szaloncukrot is, amit meglátva újra sírni kezdett. Jókora takony folyt ki a nõ orrából, amit "norvég zsebkendõvel" törölt le-azaz ingje ujjával.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.12.25. 13:12

(Huann de M'eleg)

*Nagy zsivalyra, hatalmas bõgésekre és dalolászásra ébredt. Kinézett a titkos alvilági varróüzemének pinceablakán, ami egyben drogelõállító gyár is és ahol kínai bevándorlókat dolgoztat, mosolyogva tapasztalta, hogy már elkezdõdött a verseny.*
<...olyan édesek ezek a naiv teremtések... azt hiszik, ha õk szedik össze mind az akárhány szaloncukrot õk is viszik oda a Mikulásnak... jaj olyan ennyivalóak ilyenkor...>
*A gondolatsor végén leül a fésülködõ asztalához megfésülködik, kirúzsozza magát, egy kis alapozót és púdert rak magára, szempilláját felkunkorítja, Puma illatfelhõvel árasztja el magát, és végül felöltözik jól megszokott hadi felszerelésbe, azaz a fürdõköntösébe. Indulás elõtt elmormol egy imát istennõjéhez segítse szent célja elérésében. :lol: Kilép a szabadba és elõször felméri a terepet. Hatalmas vigyor terül szét az arcán a felhozatalt jobban szemügyre véve. Nem gyõzi kapkodni a fejét és letörölni a csorgó nyálát az arcáról. Jobbnál jobb férfiak akadnak a látóterébe. Hol egy jóképû, hol egy izmos, hol egy aranyos ici-pici törpe. Széttárja fürdõköntösét, beleszagol a hónaljába és elégedetten odariszálja magát a sármos fejvadászhoz (Arieth).
- Helló szépfiú! Van egy szaloncukrod, édes? :wink: - legmegnyerõbb pillantását és legdorombolósabb hangját veszi elõ.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.12.25. 13:28

(Charls)

Be-tegség? Badarság! -mondta, és elkezdett túrkálni a zsebében-
-Nos... hamármosthogyisvolt? Öm.. Várjcsak kislány! Megyógyítani nem tudlak.. De nyalókává még változtathatlak.
Epres, Mentolos, Karamellás? -végül kivesz egy karácsonyi nyalókára emlékeztetõ pálcikát, és elkezd hadonászni vele-
Kergekóros, szarvasmarhás... hogy hollakik a vén tapló? Egy házban, melynek címzettje maga Tél Apó.

<Ajh az a sok tû, tó, és fû... >
-Kérsz egy nyalintást a botomból? Cukormentes.
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.12.25. 15:02

("Mici")

-Öhm, hüpp, szóval...Ugye diabetikus? Én csak olyat nyalhatok...
Reménykedve, hogy ezt eheti, megkóstolta az egyiket, a karamellásat. lehunyt szemmel, átéléssel szopogatta.
-Oh, áldott jó lélek vagy. Kár, hogy manók nem léteznek és te is kitalált személy vagy. Sebaj. Úgy veszem észre, egyedül én élek ezen a kontinensen. Meg õk...-mutat a háta mögé. Igen ám, de ott a manó senkit nem lát. Mici ellenben igen. Ott van az Atya -egy járókeretes öreg bácsi katéterrel-, a Fiú -egy pelenkás kisgyerek, aki négykézláb mászik süsü a sárkányos pólóban-, és Szentlélek -Bill Gates laptopon pötyögve és unottan mordul Micire:
-Mi van már megint? Nem indulsz? Telepítsd újra magad!
Mici legyint felé.
-Szentlélek kicsit tapló. A nevem ma reggel Mici. Tegnap Mayo Chix voltam. tegnapelõtt Lorelai. Az az igazi.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.12.25. 16:34

(Charls)

A manó Mici mögé néz, és örömében ugrik egyet.
-Nahát! Gomboshangyák, és más nyalóka, töltöttkacsa, söröcske és borocska. Kecsketej, ó az mily jó, kalács, és almásrács! És...Aztán még pár lépést lép, majd rángatózva összeesik. Lehet, hogy valami betegsége van. Mindenesetre öndtudatlanul hánykolódik a hóban.
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.12.25. 18:34

(Miranda)

Körbenéz, nem tudja, hol van a bunkósbotja. Majd a mellette álló varázslóra néz. Megragadja õt középen, pont, ahol 'annak' kellene lennie, majd elégedetten elmosolyodik jól ismert fogkrém-reklámba illõ fogsorával.
-Óóó, látom, neked van... akkor majd ezt használom, amikor eljön az idõ egy kisebb csatára! -majd játékosan kacsint egyet a férfire, és még hozzáfûzi: -Merre induljunk? A legjobb lenne enni egy pár sült gesztenyét, így hullafáradtan nem tudok elindulni. -majd színpadiasan a homlokához érintve ujját, Bunny-san kezd bámulni pártfogójára.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.12.25. 19:26

Ako

- Te Jiiinnub, ha már répá nem szeretnél léénni, javasolhátnáák egy tuti testhééézálló színt - ehelyütt az unalmas hóbaolvadóóós féher helyett?... Monnyuk a piros.... piros bundához mit szóóóóósz?... - *azzal pár lépés múlva már Ynnub-nak fehér helyett piros bundácskája lett. Ako örömében az orrát Ynnub orrához dörgölte, annyira tetszett neki a mûve.* - Gyééére... emigyen már elvégyülhetünk a krampuszkik közõõõtt.... Észrevéhetetlenül tudunk a Mikláshoz jutni...
*Aztán elindult, de a második lépésnél meg is torpant. Ugyanis szeme sarkából látta amint a hatalmas szaloncukornõt az a feketebotos jóvágású fiatal férfi visszaváltoztatta. Legalább is csak õ lehetett, merthogy senki más nincs a környékükön.*
- Te Jiiinnub.... az a fekete hajas férfi.... az megszüntettéééé Ako varászlásááát... Talán tudni õ minket is vissza ááálááákítani... nõõvééé és férfivááááá.... Mííg a fülim nem is linnee báj... de a níííígy mell :roll: - *igazgatta meg akaratlanul is melleit kezével.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
98 hozzászólás • Oldal: 5 / 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7