*Az brutalis kezeles kozben obegat, mint a faba szorult fereg. Megis, miutan veget ert a "kezeles" es eszreveszi, hogy tobbe nem faj a hata, halas tekintettel nez a barbarra.*
- Fiam, honnet a tudas? Evek ota kinoz ez a fajas, TE meg elsore elmulasztod? Ostehetseg vagy a csontkovacsolasban! Egy kis kepzessel akar a legjobb is lehetsz.. Tudod, hogy ez mit jelent? Nok ezrei hevernenek a labad elott!!! "Gondolkodj" ember! - aradozik az oreg.
<... Hmm, mintha valamit elfelejtettem volna. Ah, igen, a botom. ...>
*Lehajol a botert, es felveszi.*
- Nem, fiam, nem elek az alkohollal. - mondja, csak igy szagrol megallapitva a magas alkoholtartalmat.
<... Meg mindig hianyzik valami. Olyan hianyerzetem van... TENYLEG! A verseny! ...>
*Az kezdohely fele veszi az utjat, de egy pillanatra visszafordul.*
- Ti nem a versenyre jottetek?
<... Mifene, elotort belolem a segithetnek? Ezek mind a rivalisaim, ha elindulnak a versenyen... ...>
-Ha szegény papa ezt most látná-gondolja-dehátakárláthatja is, azzalelővesz egy kis üvegcsét, ami szinte tele van szürkésporral, és elkezdi mondani neki:
-Látod papa, visszautasították a piádat...na mindegy-azzalelrakja 'papit', és az öreg felé fordulva mondja:
-Végülis, jöhettem arra is.Mér, milyen verseny ez egészen pontosan?
Elég ngy szemekkel néz az öregre vakkan is vmit majd nem értve,hogy miről papong inkább elmegy a pulthoz és csapol magának egy sört...A lányt látván a padlóig ér az álkapcsa és a sör már hevébe túl csordult a pohárban...
Helyszín:Tiadlan hegyei közt, Okorosawa Időpont: egy téli fagyos délelőttön Résztvevők:Lynira Eldon és még sok-sok mindenki _____________________________________________________________
EDIT:....
a gyerekek odakint rázendítenek a Télapó Punk volt című nótára...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2005.12.20. 1:11-kor.
Észreveszi, hogy a férfiak egyikének igencsak megakadt rajta a szeme, odasétál hozzá. Esetleg ön lenne itt a kocsmáros...? Ebben az esetben kérnék valamiféle bort. Nem tudom, mi áll a rendelkezésükre. Kicsit felvilágosítana...?
- O, hat lapozz vissza par oldalt... De komolyra forditva a szot, szaloncukor-gyujto verseny van! Iden a kokuszos a nyero. Azok, akik a legtobbet szedik ossze, azok megmerkozhetnek azzal az aljas, szemet, (sipszo) Telapoval. Hidd el, megeri. Hameg aztan nem nyersz, meg mindig megeheted azt a rengeteg szaloncukrot!!!
Hirtelen az újonnan érkezőre emeli tekintetét, de megakad a szeme a mellkasi részénél, és kitör belőle:
-Húú,azanyját, vazze.-majd előkotorja a flaskát, és derekasan meghúzza, Csak ezután vándorol feljebb a szeme, ám amikor meglátja az arcát is, hogy milyen szép, nyomban kihúzza a dugót a flaskából ismét:
-Húú, azanyját, vazze-és megint csak kortyol belőle.
Kössz a felvilágosítást, tata.-veregeti meg az öreg hátát, de még mindig a lányt bámulja, így egy-két vállveregetéslehet hogy célt tévesztve a fejeden köt ki//boccs //