Legyenek szívesek a témafigyelő tagjaink iratkozzanak le a felesleges témákról. Szerintem nekik sem túl jó ha napi 5-10 levelet kapnak, hogy új post érkezett, és ezzel mellékesen elfogyasztják az amúgy is szűkös napi levélkvótát. Köszönjük!
A hét vége felé meg fogom szórni a 0 hozzászólással rendelkező tagokat, és a régen regisztrált, kevés hsz. tagokat (kivételek természetesen akik jelezték, hogy aktívak, de csak olvassák a kalandokat).
Tisztogatás oka: adatbázisunk átlépte a 10 megát, és ezzel már meghaladtuk a rendelkezésre álló terület felét. Valahogy muszáj helyet nyernem... ha valakinek elvész a regje, és mégis tag, (elfelejtette jelezni, az olvasási szándékát... stb...) Kérem regisztráljon újból. Köszönöm.
Jónéhány 0 hozzászólással rendelkező reg törölve. Ha lett volna közöttük olyan aki csak olvasásra használta a nicket attól bocsánat, de nekem nem jelezte. Kérlek regisztrálj újra.
Ha vkinek megcsappant a hozzászólás száma annak az az oka, hogy az eddig törölt hsz-ek valójában nem törlődtek, csak 1 úgynevezett lomtárban pihentek. Ezt most ürítettem...
Az oldal előre láthatóan márciusban költözni fog, ebből nektek annyi fog feltűnni, hogy nem fogok nyavajogni a tárhely miatt, a server nem fog többet bombázni 502-es hibaüzikkel. Stabil lesz, és mindig elérhető. Mivel költözünk ezért új domainünk lesz, de az egyszerűség kedvéért bejegyzünk egyet. http://www.onlinemagus.hu leszünk majd, de persze az uw-s oldalról marad a link.
Az időközben fellépő esetleges változásokról természetesen tájékoztatunk Titeket...
Mivel annyira burjanzik a Csevegő topic, ugy gondoltam, hogy az egyik kulonosen aktiv es megbizhatonak mondhato usert moderatori jogkorrel bizom meg az erintett topicban. Ha valaki ezentul rossz helyre ir, O az aki le fog csapni ra kimeletlenul (remelhetoleg).
Quiasse Limenel Umassyras, udv a moderatorok kozott (hmm, nem O az elso? na mindegy), sok sikert a munkahoz.
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Nos úgy néz ki Április 4-e környékén költözük, az már majdnem itt van. Továbbra is a türelmeteket kérném, tudom pocsék az uw, de a két hetet vhogy akkor is kihúzzuk... ^^
Szeretném kérni azoktól a játékosoktók, akik tagjai a Játékos Karakterek csoportnak, ellenben a "rangjuk" nem Játékos Karakter ezt jelezzék nekem priviben. Köszi ^^