Nem hiszem, hogy megtérülne. A regények újrakiadásával szedik ki a licenszből a maradékot, és a néhány öreggel összecsapatnak néha vmi novellásszirszarthébehóba, és bedobják booment elrettentésnek ha véletlenül vmi jól sikerülne, hogy garantáltan lehúzza az esetleg kiemelkedő részeket. A mókusnak sajna lecsó van. Dnd5e, pf, wod, cthulhu. kb ennyi maradt ami említésre méltó.
Én sose követtem a M* kiadók körüli dolgokat, fogalmam sincs, hogy ki volt/van mögötte, de én ennek az embernek egy szavát se hinném el, ha mondjuk üzletelni kéne vele... Nem szoktam túl gyorsan ítéletet mondani emberekről, de ő tíz perc után már nagyon nem volt szimpatikus. Bocs, ha valakinek ismerőse, nem akarom megbántani, de ebből az interjúból az jön àt, hogy ez nagyon nagy vetítés.
Bár időm sajna nem sok van, meg energiám se mindig, de benne lennék valami kis könnyed nosztalgia gémben.
Nyilván játszani eccerűbb, mert arra nem kell menet közben annyit készülni, mint egy nagyobb tájleírás bepötyögésére, ha mesélsz. Azért valami mesefélén is elgondolkodhatok, ha összejön 2-3 hozzám hasonló kriptaszökevény.
Ígérni, meg reag gyakoriságról beszélni nem tudok, de egy kicsit vergődhetünk.
Részemről ami elsőre beugrik a NagyZőd. (ETK Mókus)
Akkor elgondolkodok a mesén. Valami alacsony szintű történet lesz, hogy ne kelljen sokat izgulni a túlkombináláson. ... Tekintettel a páros számokhoz fűződő vonzalmamat, legyen mondjuk 2. TSZ. Mit szóltok?
ETK, MTK, HGB játszik. PPL 1-2 kérdéses. Ha szeretnétek, akkor azokba is beleárthatjuk magunkat, de ha elegendőek az ETK-ban, meg az MTK-ban kidolgozott régivágású papok, paplovagok, akkor részemről simán mehet azok alapján a dolog.
Felszerelés: Ami nem túlzás és nem mágikus az lehet nálatok, nem kell számolgatni. (Pl.: Ha te félvártes harcos akarsz lenni, akkor kapsz egy félvértet és nem kell a 3k6 aranyból összekuporgatnod egy bőrvértre. )
Így már ti is tudtok kicsit agyalni. A többit igyekszem kitalálni.