• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 66 / 338 • 1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 338

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.24. 16:09

A lehetõséget nem zárjuk le elõtted, július-augusztus még messze van. Addig még meggondolhatod magad. Egy biztos, ha vevõ lenne rá három-négy ember, bármilyen felállásban, érdemes lenne együtt játszani egy délutánt.
Úgyis régi tervem volt már a pesti rpg-s boltokban körbenézni.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.24. 16:53

Hát Nava nem értem,hogy miért utasitod el kapásból az összes talit,pedig félni tõlük inkább nekem nem lenne :P Vagy ha ennyire nem birod az arcunkat,akko ne erõltess magad Rt-ben :roll:

Amugy benne vok a taliban,csak ha jul vége/aug lesz,akko lehet,hogy csak hétköznap jó nekem mert lesz gykaszim... 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.24. 17:09

Üdv!

RT találkozóban benne vagyok július-augusztus valamikor. Sajnos a kertünket elvetette Castor, így valami más helyet kell találni. 8) Ez a pest már megint. :roll: Én sem ismerem pestet, így max a keletiben találkozunk Castorral és megpróbálhatunk együtt eltévedni. :wink:

A kocsmázásról csak annyit, hogy Schinter karijának kedvezve játszhatunk RT-liveban "védd a kocsmát"-ot. :lol:

Tudom fel lettünk szólítva, de a többiek sem bírták hozzászólás nélkül: Nava, nélküled nem lesz az igazi az egész! :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.24. 17:18

Látni akarjátok a kék szemem és a répavörös hajam??? Mazochisták akartok lenni? Nem szeretem a kocsmákat... :roll:

"Dr. Castor újabb jegyzetet vet az akta iratának szélére: az alany szeme kék, haja vörös"
:twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Navaratna 2007.04.24. 17:19-kor.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.24. 17:19

Schinter most mért kell vele bunkózni?

Azt hiszed mindenki pöccre nyílik és haverkodik? Ki ne útáld már érte, mert nincs kedve jönni! :shock: Most azért hibáztatsz valakit mert nem ilyen, vagy olyan? Egyébként a kis beszólásoddal nemhogy az õ kedvét, hanem az enyémet is elvetted az egésztõl. Miért bántod a másikat Schinter? Ha ennyire izgat Nava, kérjél tõle képet és nézegesd, de ne állj neki marni, mert úgy dönt egy szem nõként nem teszi ki magát a nyálfolyatásodnak. Mi ez valami diktatúra Schinter?
Bakker, felejtsük el ezt a dolgot jó ez így neten. Nekem nem ér annyit hogy a JK-im egymás b****sák hogy ki jön és miért nem.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.24. 17:20

Nava azt hittem ezen az analízis dolgon már túl vagyunk... :roll:

A Szellemlovas nem kocsma, hanem egy rpg bolt.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.24. 17:23

Pedig szívesen eltévedtem volna Quatorral a Keletiben..., hátha beletévednén valami helyi Ellana-szentélybe.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.24. 17:23

:) Nyugi Castor, Schinter úgy látszik nem értette, amikor azt írtam, ha nem megyek talikra, az nem a közösség elutasításával egyenértékû. Úgy látszik neki szervesen hozzá tartozik a fórumozáshoz az, hogy egy idõ után személyes találkozóra akar menni. Õ ilyen, én meg nem. Ettõl még nem szakad össze a világ.

Meg tudom, mi lenne ha kiderülne, nem is Magyarországról írok és enyhe földrajzi és anyagi akadálya is lenne a témának? Vagy hogy tolókocsiban élek és még necesebb a tömegközlekedés mint másoknak.

Ám ha csak attól jó fej valaki, hogy jár-e ide vagy oda, akkor gyere Schinter, rúgj belém még egyet!
:roll:
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.24. 17:25

Kezditek az én agyamat is fel****ni! :evil: Ne játsunk már ilyen szélkakasosat! Nava nem jön kész. Schinter alapból ilyen tuskóezredes vele úgyse lehet mit tenni, de szerintem nem bántásnak szánta. Castor te meg döntsed már el, hogy most mit akarsz!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.24. 17:26

nem is b*sztattam -,- nálam az nem igy szokott kinézni...nincs bajom vele ha vki nem ilyen,de azt kissé túlzásnak tartom,hogy mindenféle találkozót helybõl elutasit vmilyen oknál fogva...Mondja azt,hogy nem szokott vagy hogy nincs kedve...de mind1 hagyjuk nekem mind1 ha lesz vmi akko sztem megyek ha ráérek de ha nem akko majd maradunk netközelben...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.24. 17:27

Megyek b***d ki mert személyesen jobban lehet veled veszekedni! :D
És a pofáncsapósdit sem hagyom ki.
Július közepe megfelel?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.24. 17:31

Akkor?

Schinter
Quator
Saggaras
Garcia benne van
és
én is benne vagyok!!!
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.24. 17:32

Schinter: úgy látszik neked lábjegyzet kell, pedig azt hittem egyértelmû: nem szoktam találkozókra járni, ezért nem megyek. Na. Most már tudod. Még valami? Nem vagyok magakelletõ macsek. Ahhhh...

Amúgy még május sincs, jól belejöttetek a szervezésbe...Bevallom, erõsen fontolgattam, felhagyok ezzel a nem megyek talikra dologgal, de most elment a kedvem a ráförmedés miatt. Talán akkorra meggondolom magam, amikorra végleges idõpontot és helyet fixáltok le. Addig meg van 2 hónapom, nem? (s ha nagyban kussoltam volna arról, én mit szólok a témához, akkor meg azért lettel volna céltábla...)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.24. 17:42

Ne fárassz már Nava ez rpgs.-találkozó lesz, nem társkeresõ party, tudtommal te se szorulsz rá és én sem, lévén én tíz éve párkapcsolatban, négy éve házasságban élek. (Hopsz a páromnak még be kell adjam, hogv hova búsba is fogok én eltûnni július 15.én.) Nekem meg se fordult az agyamban, hogy te magakelletõ izé lennél.
Játszani megyünk, nem téged felszedni. (A magam nevében beszélek, Schinternek nem tudom milyen tervei voltak/vannak...)

Csak felbosszantott Schimi nyomulása, de majd õ is pofán lesz csapdosva a Nagy Zöld által, esetleg a D20-
as Mágus által, mert az keményebb.
Quator majd lefogja, én meg ütöm, de ha jó leszel és eljössz neked is hagyunk belõle....
:twisted:

Oké, akkor tartsuk szinten ezt a dolgot, a pestieket megkérném, hogy nézzenek utána a nyitvatartásnak, és ha ott vagyunk szedjenek össze minket a Keletiben Quatorral.
Meg fogtok ismerni minket, elveszve és kétségbeesetten fogjuk zalatni a járókelõket, hogy te nem Garcia vagy Saggaras vagy-e.... :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.24. 17:55-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.24. 17:45

Tartsuk szionten, és majd júl 15ig kiszülöm mit akarok és veszem-e a bátorságot hozzá.

Nem, nem molesztálás miatt hezitálok, rossz nyomon jársz :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 66 / 338 • 1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 338

Vissza: Csevegõ