Raziel pont rátapicskolt a lényegre, holnap reggelig várok, ha addig sem jelentkezik NJK státusz majd utána pedig ha egy hétig nem reagol akkor ismét üresedik egy hely.
Nyah most kivételesen végigolvastam a 3 oldalnyi termést.
A tuskó ezredes érdekesen hangzik, de Navával amúgy is nemezisek vagyunk már Abadana indulása óta, így tõle belefér.
A pm-re reagáltam. A napleány akár az egész gárdát oda-vissza szórakoztathatja. Erannak megvan a maga kiszemeltje, csak ugye annyira nincs ott a romantika, meg a gyengédség terén, ha ezt észre lehetett egyáltalán venni az eddigi gondoskodó képbõl, mely kialakult róla.
Egyébként érdekes, hogy megint az RT-szex vonalon megy a beszélgetés. NAva és 4 férfiú, azaz most hogy megjöttem már 5.
Végre itt van Quator! Vége a fülledt levegõnek és el lehet húzni a vörös függönyt, nyithatjuk az ablakot! Komolyan fellélegeztem
Tuskó ezredes saját termés.
Erannak van kiszemeltje? Kicsoda, ha nem a napleány?Seba tuti nem, vele hol összemorrantak eddig hol nem. Más nõnemût én még ebben a kalandban nem láttam még, Krisztin közlegény a kanyarban sem volt neki...Meg foglalt is (meg nem dwoon, szóval nem dwoon nem Ranil hitûek labdába se rúghatnak)... És nem tûnik homokosnak sem a lovag... Az lerí az ezredesrõl, hogy a gondoskodás, gyengédség és romantika kimerül a szent dalokban és a napocska nézegetésében, ami szintén vallási töltetû cselekedet
Már szerepelt a kalandban a nõszemély csak annyira mellékszereplõként, hogy a km két reagocskának nevezhetõ szösszenet után elküldte a déli frontra vagy hova.
Seba max addig jöhet szóba, amíg lehámozza róla Eran a sodronyinget. Aztán jól otthagyja, mert nehogymá egy külhoni ilyenben flangásszon.
Egyébként csak az az "érdekes" a már megintes témában, hogy még mindig mennyire kifogyhatatlan a tarsoly vele kapcsolatban.