Egy ideje már olvasgatom a fórumot és egyre jobban megfog néhány történet. Remélem nem bánjátok, de szeretnék csatlakozni valamely kalandozócsapathoz, csökkentve ezzel a távoli világok felfedezése után sóvárgó lelkem mind hangosabb követelõzését.
Magamról: Nemsokára - amennyiben ez mások is úgy akarják - betöltöm a 28. életévemet. Sárvár városában nevelkedtem és élek mind a mai napig. A szerepjátékok hangulata már nagyon korán beszippantott, 1994 körül találkoztam elõször az akkori partymmal. SW és M* volt akkor terítéken. Azóta bõvült a játékok listája, bár a M* kissé háttérbe szorult a család érkezésével. Jelenleg csak mint játékos vagyok aktív asztali környezetben és nem Ynev világán. Az életútjátékokat jobban kedvelem, mert szeretek egy kicsit háttérbe húzódó karaktert alakítani, de remélem képes leszek hitelesen alakítani más beállítottságú karaktereket is.
További jókat kívánva:
Karrde
"Ia-hayem leh Maragol o Ti'Atuh"
Nehany szo magamrol:
Atgondoltan szoktam jatszani, ami miatt lehet, hogy nem en leszek a viccmester a csapatban, viszont a kalandmestertol nem varom el, hogy o talalja ki a karimnak a szituaciokat. Jatszom en magam is, ha engednek, inkabb vissza kell fogni.
Roxanne
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Roxanne 2006.11.17. 22:49-kor.
28 eves himnemu egyed vagyok es mint sok elottem szolonak a MAGUS maradt szamomra az igazi. Igazsag szerint nem volt alkalmam jatszani evek ota, leginkabb, mert sajnos nem Magyarorszagon elek. Orommel vettem tudomasul a MAGUS online letet es megfelelo tanulmanyozas utan szeretnek en is karaktert inditani. Kedvencem a felelf faj, de meg konkretan nem dontottem se faj, sem pedig kaszt ugyeben. Remelem sikerul meglelnem helyemet jatekoskent ebben a kozossegben.
26 éves srác vagyok,Budapsten élek.
Csak Magust játszottam,azt is már vagy 4 éve.
Az alapokra még emlékszem. Online játékot még nem próbáltam,ez az elsõ nekifutás.
Remélem sikerül majd beillezkednem,és jókat játszani veletek!:)
Biztosan sikerül majd a beilleszkedés, hamar belejön az ember. Ha majd megkaptad a játékos jogaidat, új kaland ügyében nézz be az Új kalandok topicba, és ha tetszik, kérj engedélyt az érintett KM-tõl privátban.
Ajánlom figyelmedbe viszont a szabad Ynev topicban Damakot, ahol, ha beindul, kötetlenül játszhatsz majd. Nézz körül a témában! Üdv itt az online-on!
Sziasztok!
20 Éves Srác vagyok, Komárom megyében élek.
Régóta játszom MAgus-t de eléggé kezdõnek érzem magam.....
Elõre soha nem tudom mennyi idõ áll rendelkezésemre az adott napon..... nem tudom ez mennyiben befolyásolja a játékot...
Elõre is köszi Amúgy egy Tolvajt szeretnék alakítani
22 évesen néhány évnyi játékkal és játékmentes idõvel a hátam mögött most jutottam ide. Majd kiderül , hogy játszani is fogok-e, vagy csak nézelõdni.
Egyébiránt üdv néktek!
Azért a biztonság kedvéért: Kedves Drága Admin Bácsik pls. adjatok nekem játékosi státuszt.
Köszi
Raoul C.: Ez mind szép és jó. Egy baj van csupán. Hogy mindkét adminunk elhagyta az oldalt bizonytalan idejig, és mindkettõnek nyomós oka volt rá. Szóval a státuszra várhattok.
Friss társatokként köszöntelek titeket, a szépséges Spanyolhonból. Hosszú évekkel ezelött ismertem meg a M.A.G.U.S.-t és már jó ideje nem játszottam de remélem itt, mesze hazámtól mégis könnyen bekapcsolódhatok közétek, hogy együtt rójuk Ynev lankáit.
Egy frissen kreált bárddal szeretnék beszállni, remélem beillik majd valamelyik közelgö kaland képébe.