Velyar szünetel, Ifinben sem úgy mennek a dogok, mint régen, és nekem már magus-hiányom van. Sziakötő, ha nagyon nincs jk-d, akkor szívesen beállok közéjük, de persze először az a legfontosabb, hogy azok résztvehessenek a kalandban, akik nem játszanak egyikben sem...
Szitakötő Lehetőségeim szerint én is szívesen csatlakoznék, bár jelenleg Dianne kalandjára várok az indításra szánt karakteremmel, de összehozok akkor egy másikat, ha az úgy jó lesz. Túl rég játszhattam már azon a fórumon, ahonnan ide keveredtem és hiányzik a függőségérzet.
Mordakai Üdv itt is, főleg ha az a srác vagy, akit máshonnan már ismerhetek.
"Nem ismertek félelmet, bajnokok. Lelketek rezdületlen tó, hitetek a tökély üressége. Talán csodálnom kellene." /Arval d'Incarra/
Sziasztok...
Én jelenleg a 18 életévemet taposom... Budapesten élek, kb 4 éve játszom aktívan, online még nem játszottam. Asztalon magust, AD&D-t és vampire-t játszok.A kedvenc kasztjaim, m: amazon,tolvaj AD&D: tolvaj
vampire: ravnos,torreador,malkavita. Szeretnék én is játékos lenni....
Azok az újoncok, akik játszani szeretnének, az Új kalandban olvashatják, ki hova keres hány főt. Azért írok ide, mert igen kevés a mozgás, pedig korábban nagy volt a Km keresés.
Ma este lezárom a jelentkezést, ha addig nem jelentkezik valaki, akkor lemaradt. Ez inkább azon újoncoknak szólna, akik eddig nem jelezték csatlakozási szándékukat, de idő közben beesnének és jönnének. Az eddig nekem jelzett személyeknek is szerda este küldöm el, hogy benne vannak-e a csapatban vagy sem.
Aki nem fért be sehova, alauron indított halandot. Új kaland topicban bővebben
Hy bárkinek van szabad helye M.A.G.U.S. kalandban (KM-.ek), szívesen jelentkeznék JK-nak.
Aki akar M.A.G.U.S. ozni (újoncok figyelem!) JK-k jelentkezését várom, és ha meglesz a létszám, akkor elkezdhetjük a kalandot.
Ne nagyon verekedős kalandra számítsatok! Nyugodtan lehet thieffel, wizarddal jönni, de lovagok, szabad harcosok is jöhetnek.
Ranagol csillaga fényeskedjen mindannyiótoknak! Ha jól tudom itt kell bemutatkozni.
Wellendir vagyok és 8 éve játszok szerepjátékot M.A.G.U.S.-t és AD&D-t egyaránt. Az egri tanárképzőben vagyok utolsóéves Biológia-Környezetvédelem szakos hallgató. Néhány hete regisztráltam, de még csak most jutottam el odáig, hogy bemutatkozzak. Ezúton is szeretnék csatlakozni az előttem szólóhoz és kérvényezni felvételem a Jk kalandozó újoncok közé. Kedvenc karaktereim a Ranagol illetve Darton paplovagok valamint a fejvadászok széles skálája és a kardművészek. A varázslókat ellenben nem nagyon szeretem /talán azért mert túlontúl erősnek tartom őket és beképzeltnek/ a karaktereim előtörténetében ezért mindig feltüntetem, hogy kerüli a varázslók társaságát, gonosz jellemű karik esetében pedig csak az alkalmat várják, hogy elcsendesítsék őket ha azok rosszul viselkednek. Hisz az ősmágia Kyr örökség, minden mágus ősellenség.
Ez is egy érdekes kérdés. Szerintem azonban a kyr módszerek csak északon számítanak alapnak. Bár papíron minden vari "kyr" pszít tanul és használ energiagyüjtésre és más praktikákra, de ha a realitást nézzük, akkor a déli varázslók kráni illetve maradék godoni módszereket kellene hogy használjanak. Persze azt nem firtatom, hogy ezek a módszerek ugyanoda vezetnek hatásukban, mint a kyr, és nem baj, hogy ezt nem vették külön a készítők, de ez így lenne reális. Végülis nem csak a kyrek ismerték a mágia igábahajtását, sőt ...
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Szóval én egy újonc lennék, de nem csak online. Bevallom töredelmesen, hogy MAGUS-t még nem játszottam (sose jött össze se idõben, sem emberben). Viszont szeretném elkezdeni. A szabályokat nagyából ismerem, a világot is (imádom a fantasyt, többek között MAGUS regényeket is olvastam, na meg az rpg.hu fórumát). Szóval a ti segítségeteket kérem. (Már karakterötlet is van).
Köszönöm
Hello mindenki 20éves matematikus hallgató vok szegerdrõl.Nem rég hallottam errõl az oldalról.Tetszik az ötlet és érdekel is csak hát sajnos még sokat kell olvasnom róla.Magust elég sokat nyomtam és elég régóta Majd azért lehet elkélne a segítség msnn megtalál bárki.