• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
955 hozzászólás • Oldal: 45 / 64 • 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 64

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Amica » 2012.10.27. 17:25

Üdv minden idetévedőnek!

Egy piciny lányka szeretné köszönteni régi cimboráit, akikkel sokat nevetett mikor még a fogadó aranykorát élte. Mára azonban eléggé elnéptelenedett, tán fogadós sincs ^^"
Azért én puszilok mindenkit és egészségetekre ^^
Amica
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 223
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2012.12.24. 10:57

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2012.12.27. 18:43

Sajnos csak most értem ide ^^"
Minden idetévedőnek boldog Karácsonyt és egy nagy adag pihenést kívánok ^^
Amica
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2012.12.28. 23:11

BOLDOG KARÁCSONYT, ÉS MÉG BOLDOGABB ÚJÉVET MINDENKINEK!!!
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2013.01.01. 9:43

Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2013.01.07. 20:34

Boldog új évet kívánok mindenkinek! :taps:
Amica
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2013.01.25. 18:57

Üdv!

A most vasárnapi M* szerepjáték versenyünkön úgy alakult, hogy több csapat jelentkezett, mint ahány mesélőt tudunk reprezentálni, így utolsó mentsvárként megkérdezem, hogy nem lenne-e aki eljönne véletlenül lemesélni:
  • Ásványvíz
  • Üdítő
  • Ropi
  • Energiaital
  • Pizza
Fejében?

Infó: http://localheroes.sch.bme.hu/ illetve az email címem.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.02.12. 20:58

Üdvizeletem Mindenkibe !

Be lehet jönni kissé illumi....linummmmmmmmmmis in...részegen is ide ? :) hukkk.... :shock:
BOldog viharnapot mindenkinek.

Remélem sikerült szerezni egy Kedves Mesélőt az zzzzutolshow pinalatra ..ba....ban.
fel kéne firsi..ffffisssi frissíteni itten az zéletet nem? :D
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2013.03.03. 19:42

Üdvözlök minden jelenlegi és leendő oldal látogatót.

Az elmúlt napokban több új regisztrált is megkeresett pm formájában, hogy csatlakozhat e a játékomhoz vagy tudok e jó tanácsokkal szolgálni az oldal szokásaival kapcsolatban. Az, hogy kérdésükkel felém fordultak megtisztelő a számomra. Ez úton is köszönöm bizalmukat. Tudom, hogy ez csak annak köszönhető, hogy jelenleg én viszem az egyetlen futó kalandot az oldalon. Ettől függetlenül megtisztelő.

Akkor térjünk rá a kérdésekre. A tartomány úr című, ÚTK szerinti zárt kalandba jelenleg nem veszek fel új JK-t. Ami azt illeti várólista van. Már van öt játékosom és nem érzem úgy hogy ennél többel tudnék most boldogulni. Ezen a közeljövőben nem változtatok. Hogy ha még is azt kiteszem az oldal megfelelő részén.

Jó tanáccsal viszont már tudok szolgálni.
Az első tanácsomat már korábban kiírtam az oldalra. Ne várjátok a sült galambot.
A jelenleg futó kalandomban mindösszesen egy olyan JK van akit nem ismerek személyesen. A többiekkel azért vagyunk ezen az oldalon mert úgy éreztük ez a felület megfelel igényeink kielégítésére. Azt kell, hogy mondjam nincs is okunk panaszra.
Mint tapasztaltátok az oldalon elfogytak a kalandmesterek. Ne várjátok míg valaki nagylelkűen indít egy kalandot. Indítsatok ti. Egyszerű olvasó és játékos helyet legyetek az oldalon mesélők. A közvetlen ismerőseitek közül hozzatok az oldalra egy de inkább két embert JK-nak. Így már is tudtok játszani és még mindig van három hely külsősök számára. Viszont a JK se legyenek lusták. Kezdjenek el írni saját kalandot és mihamarább indítsanak saját kalandot. Így hárman tudtok három kalandot indítani egy KM és két – két JK részvételével amihez összesen kilenc külsős JK csatlakozhat. Ezt tovább lehet görgetni ha a kilenc külsős is indít az oldalon saját zárt kalandot két megbízható JK-val akit ismer.
Szerintem így újra lehet indítani az éltetett itt, vagy máshol. Ami nem megy ha mindenki az egyetlen futó kalandnál áll sorban, hogy JK legyen de egyikük sem indít kalandot mivel nincs kedve hozzá vagy úgy érzi, hogy nem tud mesélni. Ezzel ne-foglalkozzatok. Csak próbáljátok ki. Bátran. Csiszoljatok a játékon és a mesélésen bátran. Higgyétek el hamar bele rázódtok. Mindösszesen csinálni kell.

Tanácsok a játékhoz.

A kalandot kíméljétek meg a negatív hangvételű írásoktól. Ezt a hibát én is elkövettem már. A játék élményét rendesen haza vágja. Pm üzenet kiváló hordozó az ilyen beszélgetésekhez.

Ne ragaszkodjatok a napi vagy még annál is sűrűbb íráshoz. Én nem tudok ilyen sűrűn írni. Aki ilyenre vágyik a szedje össze saját baráti társaságát akiről tudja, hogy rá ér és vele játsszon így egy rövid játékot. Mindenki másnak javaslom a heti két írást. A KM után három napon belüli írássűrűséget. Ez ad egy stabil haladási sebességet. Viszont ez alkalmatlan arra, hogy a JK és a KM a kalandot mondatról mondatra játssza végig. A fontos részeknél természetesen meg kell állni de a maradékon nagy-vonalakban át kell szaladni. Különben hamar unalomba fullad a sztori.
Pl.: Tegyük fel a csapat meg áll éjszakára pihenni egy fogadóban és a KM tudja, hogy nem fog a csapattal történni semmi akkor egy bekezdést szánjon csak rá és ne játsszák el mondatról mondatra a szobafoglalást meg a vacsorázást. A kaland szemszögéből úgy is felesleges.

Használjátok a kettős vagy hármas idősíkot. Az előző példánál maradva ha a csapatnak kedve van még beszélgetni akkor nyugodtan tegyék de közben futhat tovább a kaland, ha nem tesznek semmi olyat ami jelentősen befolyásolná a kaland későbbi részét. Természetesen az ilyen párhuzamos idősíkot nem szabad sokáig hagyni. Három négy üzenet váltásig biztos nem befolyásolja jelentősen a kaland későbbi részét.

Sokan talán azért nem kezdenek kaland írásának mivel nehezükre esik a JK összemesélése. Nem csináljatok ebből gondot. Nyugodtan mondjátok meg a JK számára milyen keretek között indíthatnak karaktert. A keretek egyáltalán ne rosszak. Segítséget nyújtanak a KM számára és a JK dolgát is segítik. Így át lehet ugrani a JK – k felesleges összemesélését. A KM – nek elég a bevezető írásban elmondani hogyan került össze a csapat és már mehet is a kaland.
pl.: Az én kalandom Erigowban játszódik. A JK-im kezdésnek első szintű kalandot kértek ezért én közöltem velük akkor mindenkinek kötelezően helyinek kell lennie. Valamint, hogy mindenki egy nemes úr szolgálatában áll mivel így nekem sokkal könnyebb volt a játék elindítása. Ezen kívül kikötöttem, hogy nem lehet halál káosz / káosz halál jellemmel leni. Valamint, az egyszerű és békés előtörténet.
Ezekkel a kikötéseimmel csak alig egy két karaktere típust zártam ki. Minta a kráni elf fejvadász akinek a teljes klánját és családját legyilkolta egy rivális klán. //Off. Hozzá fűzném, hogy nálam egy ilyen előtörténetű karakter minimum ötödik szintűnek kell lennie. Valamint erősen gondolkozom, hogy volt e egyáltalán lehetősége elhagyni Kránt.//

Az utolsó tanácsom. Miután át olvastad az írásomat írj egy kalandot és nyiss hozzá egy lapot az oldalon. A következőnek induló kalandhoz tudok két JK. Jómagam és egyik ismerősöm.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: HugiLee » 2013.03.04. 23:13

Kedves Felek!

Pelso írásán felbátorodva , nagyjából egy hónap múlva szeretnék indítani egy kalandot :)))
Jó izgi lesz :))) Valóban nem várhatunk a sült galambra, és Thorra várva elvonási tüneteim lettek :))))) :D
Szóval kalandra fel !

Boldogság !
vulevukusé ávek zsö tö prömöle dizson mustár ..áá bas..átok meg! Bemegyünk. :) tudod mi az a prohibíció ? - A kurválkodás csúnya szóval?
HugiLee
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 380
ZK Karakter: Marion
ZK Karakter: Sína Ar Ta
Karakter: Una
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: judashgriff » 2013.03.08. 0:00

Üdvözlet a dicső, nemes és nagy múltú fogadónak és vendégeinek!

Észak gyepűin a Quiron tenger partján fekszik egy város, hol Toroni a hivatalos nyelv, de gyakoribb a dzsad mérő, az aszisz katonákat ünneplik, a wiwernfejes gályákra köpnek, és a város nem zárja ki kapuit a törpe, ork, goblin, sőt, ogár pénzkereső elől sem.

A Sánta Kutyához intézett fogadó sokat látott hályogos szemű fogadósa szerint kalandozókat keresnek az öreg város igen forgalmas és megviselt kikötőnegyedében. Csak kevesekre van szükség, csak igazi vérbeli profikra, kalandozókra! A küldetés titkos, nem is tud többet a fogadós, csak a címet, hogy az éj kufárai drága ezüstért osztják kétes információjukat.

Van itt olyan kalandozó, ki vállani mer egy veszélyes kalandot, melyért tán életével fizet? Lássuk régi e még ez az öreg, kopott és nyűette fogadó, megáll e híre mellett!

Íme, ez a kisutca amit ő tudott: viewtopic.php?f=237&t=2274
judashgriff
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 10
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2013.03.08. 6:18

Boldog Nőnapot!

Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2013.03.09. 23:47

Mindenkit üdvözlök!

Egyenlőre csak vagyok. Vissza kell rázódnom, élednem minden tekintetben. De, vagyok.

Yv
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2013.03.09. 23:50

@ Quator!
Köszönjük, hogy gondoltál ránk!
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wharadak » 2013.03.12. 4:55

Sziasztok!

Van meg aktiv helyszin a nyilt jatekoknal?
Ha van kedv/ember felelesztenek egyet szivesen... Van 2 karakterem is elvileg, ami mar atment a szuron: egy Toronban, egy pedig Erionban, ha jol emlekszem...

Hjaigen, udv minden regi motorosnak, aki meg emlekszik ram.

Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger
I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer
I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger
Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya

Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..."
Kanye West - Stronger

UT-s karakter generáló excel táblázat
Példakari a táblázathoz (egyelőre üzemen kívül)
Wharadak
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 337
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
955 hozzászólás • Oldal: 45 / 64 • 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 64

Vissza: Csevegõ