• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 42 / 95 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 95

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.15. 10:33

Jáj... Hakea karija csodaszép boszi.. kííínzom één :D Meg különbenis... én útálom az elfeket... olyan szemetek. Midnig a magas lóról beszélnek, holott ugyanolyan kicsinyesek mint az emberek... egy rémálmot kergetnek, miszerint majd valamikor... egyszer ismét felvirágzik a fajuk, ködös jóslatokat lesnek, és sarlatánkodnak, várva hogy jöjjön valamiféle messiás... háborúznak az aquirokkal... évmilliók alatt felgyülemlett sérelmeket torolnak meg... de okuk nicsnen, céljuk a végső pusztulás... elsorvadnak önnön hibáikból, mert nem életképesek ilyen felfogással... dee... imádom a thürpöket :P Azok rendesek... és a thürp Tudók is tudnak olyan durvák lenni mint az óelfek.. azokis ültek már aquirt, nem is keveset, sőőt... a 14. zászlóháborúban félszáz törp VISSZAHOZTA ediomad mélyéről Toroff Oggi vörös hadúri zászlaját... Mallior óta nem hentelt senki annyi aquirt ediomadban... najó, talán Gorduin vagy Geor, max Alyr, de ezek félistenek mint tudjuk :lol:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.15. 10:36

Tysson-lar írta:Jáj... Hakea karija csodaszép boszi.. kííínzom één :D Meg különbenis... én útálom az elfeket... olyan szemetek. Midnig a magas lóról beszélnek, holott ugyanolyan kicsinyesek mint az emberek... egy rémálmot kergetnek, miszerint majd valamikor... egyszer ismét felvirágzik a fajuk, ködös jóslatokat lesnek, és sarlatánkodnak, várva hogy jöjjön valamiféle messiás... háborúznak az aquirokkal... évmilliók alatt felgyülemlett sérelmeket torolnak meg... de okuk nicsnen, céljuk a végső pusztulás... elsorvadnak önnön hibáikból, mert nem életképesek ilyen felfogással... dee... imádom a thürpöket :P Azok rendesek... és a thürp Tudók is tudnak olyan durvák lenni mint az óelfek.. azokis ültek már aquirt, nem is keveset, sőőt... a 14. zászlóháborúban félszáz törp VISSZAHOZTA ediomad mélyéről Toroff Oggi vörös hadúri zászlaját... Mallior óta nem hentelt senki annyi aquirt ediomadban... najó, talán Gorduin vagy Geor, max Alyr, de ezek félistenek mint tudjuk :lol:

hát annyi szent hogy gorduin az nem százas... :lol: még őt ismerem a legjobban //no comment...én és az a hatalmas tudás... :D //, de már irreálisan sokat él, meg kellett volna halnia...bár az eriel-lel töltött éjszakák jeleneteinek leírását bírom XD nyo, ha van kedved, folytassuk tavernába, ott részletezhetjük még gorduin barátunkat :wink:
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.08.15. 10:47

Szeva Tyss, na akkor haladjunk visszafelé. Alyr, meg a többiek, akiket említettél, nem félistenek, csak játékos szemszögből, az őket irányító játékosok esetleg tudtak játszani, és angyobb játékos tapasztalattal rendelkeznek, mint mi együtt, így nem meglepő, hogy nehézkes őket megölni, és jobban játszanak mint mi. Másodszor, ha jól emlékszem, a törpök között már nem nagyon vannak Tudók, legfeljebb olyan kevés, és annyira eldugva, mint az elfek között az óelfek, és speciel ha kicsit belegondolsz, miért is verték le az elfeket az aquirok? mert az aquirok sokkal behatóbban ismerték az ősmágiát, mint az elfek, és több regényben is megfigyelhető, hogyan használja az aquir, és az elf, az ősmágiát. Előbbi testen belülre rombol, mindenféle csóf, ocsmány hatású dolgot művel, míg utóbbi maximum az elemek, a termésezti erők szintén használja, hatásait csak azok befolyásolásával éri el, mint egy sima Elemi varázsló, csak sokkal nagyobb hatásfokkal esetleg. a Törpöké hasonló, csak ő ősmágiájuk nem az elemekre, hanem az anyagokra van ilyen hatással, a kőre, a fémre, azok szerkezetére, formályára viselkedésére. Még jó, hogy esetleg néány tudó tmogatásával a törpök lejutottak ediomadba, hát othonabbul voltak a föld alatt, mint az aquirok, meg az a törpök ősmágija egyébként is, az ottani eleekre volt specializálva. Gondolj bela, malior simán lejutott és asszem 7, vagy 9,(már nem tudom pontosan) valóvérűt ölt meg, hogy a hatalomszavai csak az elemi erőre, vagy szélre vanak specializálva (és elemi szélből mellesleg rengeteg van a föld alatt.) tehát nem kell úgy lebecsülni az elfeket, és itt jönni a harmadik dolog.
Még egy fél éve ti ágáltatok annyira Mandragóra ellen, a rasszista elf, meg egyébb MAGUS-os fajgyűlölő dumája miatt, most meg jösz ezzel az "elfek b*zik dumával" Azóta megváltozott esetleg a véleményed, vagy ellenfeled tudását csillogtatod? Nem kéne 8) :wink:
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.15. 11:07

Jáj könnyűléptű, te se gondolod komolyra hogy vérre megyek :roll: Különbenis, egyéni véleményt írtam az elfekről... én nem szeresem őket, de te igen, ebben nincs semmi rossz... másrészről, ha Mandragóra II lennék, most csak azt írnám le, hogy nem érdekel a véleményed, nekem van igazam és kész :roll: Asszem pont ezt a témát nem kellene feszegetni... különbenis nem a véleményével volt a bajom, ahnem azzal, ahogyan reagált máséra... de ha téged iylen kényesen érint az elf-kérdés, megkövetlek és bocsánatodat kérem :wink: Midnazonáltal figyelmedbe ajánlom A Tizedik c. regényt, különösen a végét... némi irónia is lappang abban, ahogyan az óelf pajtás a végén viselkedik... meghát az író is leírta a végén, hogy végülis értelmetlenek az aquir-elf háborúk, ugyanolyan kicsinyes, mint az ember-ember háborúk... csak ők régebb óta és nagyban tolják... de persze, indez megint egyéni vélemény, ígyhát nincs mit ragozni rajta... de tényleg: bocsánatodért esedezem ha mindezzel megbánottalak :cry: Meghát különbenis... énis ironizálok és túlzásokba esek, hogy jobban érzékeltessek valmit...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Halik!

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.15. 11:11

Ahoy Mindenkinek!

Új tag vagyok, és a bemutatkozásomon agyalok éppen...

Lassan, de biztosan 19 leszek és Vácon lakok.
5-6 éve játszom M.A.G.U.S.-t, de kb 1éve nem játszottam vele csapathiány miatt...
Csak magus-oztam idáig ET és Reneszánsz(UT-házikiege) szerint, kipróbáltam a D20-at is, tetszik az ötlet meg minden, de nem jött be, talán a sok hibája és hiányossága miatt...

Üdvözlettel:
AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.15. 17:52

Üdvözlet az újoncoknak!

Jah és Tysson: az elfecskék kezecskéi tösszetörni nem bűűűűn :D

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.15. 19:13

Khm Meridian... úgy ismersz, mint aki nem törné el? :lol: Jáj szegény Tia... előre is retteghet! :lol:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Re: Halik!

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.16. 15:50

Terra Firox írta:Ahoy Mindenkinek!

Új tag vagyok, és a bemutatkozásomon agyalok éppen...

Lassan, de biztosan 19 leszek és Vácon lakok.
5-6 éve játszom M.A.G.U.S.-t, de kb 1éve nem játszottam vele csapathiány miatt...
Csak magus-oztam idáig ET és Reneszánsz(UT-házikiege) szerint, kipróbáltam a D20-at is, tetszik az ötlet meg minden, de nem jött be, talán a sok hibája és hiányossága miatt...

Üdvözlettel:
AVP

Nagy kérdés. Mi a neved, melyik suliba jársz és esetleg ismersz-é? Vácon ugyanis igencsak otthon érzem magam, lévén hogy Boronkays vok, most negyedikes leszök és nevem Höpfner Chris, ha te is borós vagy akkor esetleg Jesus néven ismerhetsz ( de szeretem azt aki rámragasztotta, blöee )

Mellesleg pedig nagyon örülök, hogy mindenki ennyire szíven viseli az érzéseimet de ennek az erőltetetten gonoszkodó dumának semmilyen alapját nem látom, és ha komolyra fordulna a dolog akkor igencsak durcás leszek.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.16. 18:54

Khm... milyen durváskodás Chris? :lol: Jáj... nem tudod te mi az az igazán durva. Jóh, spec ez a kínzásos dolog már az, de... lehet ezt még fokozni hidd el. Tudok durvábbakat is. De az túl obszcén és morbid lenne ahhoz hogy az oldalra merjem vetni. Ami Pharae-val történik még viszonylagosan elfogadható szélsőség, főleg egy ranagolita kínzómestertől... :twisted:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.17. 3:31

Igazan nem akarok modit vagy admint jatszani,de most annyira kedvem van ide berakni egy smileyt :lol:

:off:

:lol:

No,de a lenyeg,hogy sztem a legnagyobb kinzas az lenne ha veletlenul az a ranagolita kinzomester raontene egy liter savat vagy has. jellegu dolgot....Esetleg ha bm,akkor egy fincsi kis szepseg rombolast berakni vagy felorara bezarni egy kis szobaba es belerakni egy savfelhot :roll: 8) :lol: :P
Aztan a hab a tortan mar csak az lenne ha kikotoznek egy tukor ele es ragasztoval meg palcaval megakadalyoznak,hogy becsukja a szemeit :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.08.17. 8:30

Schinter... benned egy... egy... kínzómester bújt el :D Bár őszintén szólva a saját megoldásom jobban tetszett: buzogánnyal szilánkosra verni az alay lábát, egy menethel amputálni, majd izzásig hevített ólmot önteni a sebre, hogy az a lábat körülfolyva egy burkot képezzen rajta... hm... finom kis megoldás :P

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.17. 9:12

Mikor szoktak a játékok általában menni?
Mennyi ideig tart kb 1 játék?

AVP
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Terra Firox 2006.08.18. 9:53-kor.
Terra Firox

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.08.17. 11:23

khm... :off:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vinidius al-Tafner » 2006.08.20. 9:31

Üdvözletem mindenkinek!

Egy vén csataló vagyok, azaz 32 éves, már melózom ezerrel. Javarészt EVE Online-ban töltöm szabadidőmet - ha asszony nem haragszik érte :D - és nagy ritkán egy kisebb csapattal szoktunk játszani. Szeretném ha benne lehetnék a Játékosok között, remélem lesz is rá időm. :-)

Vinidius
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vinidius al-Tafner 2006.08.21. 18:15-kor.
Vinidius al-Tafner

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terra Firox » 2006.08.21. 7:54

Üdv!

Sok sikert, hogy játékos légy!:)

Ui.: Szervezd be az asszonyt is;)

AVP
Terra Firox

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 42 / 95 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 95