• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 318 / 338 • 1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.02.07. 14:34

Az is lehet, hogy többen ugyan abból a klánból jöttök, akár lehet közös Atyátok vagy hasonlók.

Ezt nem tudom elképzelni, mivel idáig mindenki külön klánból van a karaktere, ám azt eltudnám képzelni, hogy a klánok összegyűljenek megbeszélni, milyen kegyetlenséget vagy mivel tudnak borsot törni Kamarilla orra alá, így közös a céljuk karaktereinknek, még ha nem is egy atyától vagy klánból származnak.

Mely lehetőségek adottak még klánválasztás terén az én esetemben, hogy megfeleljek a történet követelményeinek?

Jelenleg antitribuk közül a Malkavita vagy a Toreadornak nem nagy a harci ereje, hanem a legtöbb pontot az elme tudásukra kapnak pl: Karizma, Manipuláció, Megjelenés, Észlelés, Intelligencia, Érzékre.
Viszont a Toreador antitribu karakteremet jobban megtudom megszemélyesíteni, ezért gondoltam meg magamat a Gangel antitribu kapcsolatban, így olyan karaktert érdemes választanod, ami érdekel és meg is tudsz személyesíteni. 8)
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.02.07. 16:27

Ahoj!

Változott a koncepcióm, Assamita Antitribut hozok, nagyjából késsz, előtörténet hiányzik még.
(azért nem hozok malkavitát mert ez nagyon súlyos elmebeteg csapat, a kamarillások lájtosabbak.)
[OFF]Gordon, Asztaliban ahol játszom szintén van egy Toreádor, de ellőték a fél arcát nemrég...:D [/OFF]
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.02.07. 18:45

A közös Atyát arra értettem, hogy ha mondjuk Rhizan is Toreador antitribu akar lenni és mindketten úgy gondoljátok milyen vicces lenne egy közös Atya, akkor az is megoldható. 8)

Egyébként a vegyes klánválasztás nem lesz gond, mert mindenki csak "mellékesen" egy adott vérvonal tagja. Ettől függetlenül önálló személyiség.
A közös összetartó erő pedig a Vinculum lesz. :D

A kiírásban is említett opcióval akartok élni? Tehát csináljak Nektek +1 töltelék vámpírt vagy úgy érzitek 4-en elegek lesztek? :P

Másik kérdés, hogy Vinculumra ti akartok dobni vagy dobjak én és csak szembesültök vele, hogy ki kit szeret? 8) :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.02.07. 19:27

Gordon, Asztaliban ahol játszom szintén van egy Toreador, de ellőték a fél arcát nemrég

Toreador harcban gyenge, de majd megvéditek a karakteremet, ám tényleg két ötletem van. Mindkettőt leírom röviden miről szól és segítsetek választani, melyik lenne az érdemes a csapatban:

1. Toreador antitribu: Emberként sebész orvosként dolgozott több mint 10 éve már városban, ám hazaérve lássa feleségét és gyermekeit megölték, de a támadó még mindig ott van és félelmében nem tudod megmozdulni, majd átölelte, másnap estig eszméletlen volt és lássa családját, hogy meghalt, ám a támadót nem lássa sehol és észre vette a nyakán a harapást, egy kis idő elteltével rendőrség betöri az ajtót és gyilkosság vádjával letartoztatják. Rendőrségen a zárkában volt és megjelent a titokzatos támadója, aztán elmondta neki mivé vált és csatlakozzon a klánhoz...

Jellem: Klán jelleme + vámpíros filmem főszereplője.

2. Gangel antitribu (vidéki): Emberként a hadseregnél dolgozott, mint felderítő beosztásban, már 8 éve, ám el-távot kapott, így haza fele utazott, de betért egy vidéki fogadóba. Leült a pult mellé és kért egy sört, ahogy végig nézett a társaságon nem voltak bizalom gerjesztőek, de fárad volt egy másik fogadott keresni, majd hirtelen elálmosodott és be ment a szobájában aludni, amikor kinyitotta a szemét korom sötét volt és kezével, meg arcával vizes földet érezte, evvel tudta el van temetve és kiásta magát, ahogy kiért a földből, látta azokat, akik a kocsmában voltak és nevetek rajta, aztán egyikük kérdezve, milyen volt a szóbaja uram...

Jellem: Klán jelleme + kedvenc számítógépes lövöldözős játékom főszereplője.

Ezek a rövid történetek a karakterem alkotásához, csak választani kéne, ebben kérném a segítségeteket. 8)

A kiírásban is említett opcióval akartok élni? Tehát csináljak Nektek +1 töltelék vámpírt vagy úgy érzitek 4-en elegek lesztek?

Szerintem, ha van négy aktív játékos, akkor fölösleg NJK a csapatba. 8)
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.02.07. 19:34

Hali!

Az NJK-val kapcsolatban: hát igazából te tudod hogy milyen komoly "nehézségeket" szánsz nekünk, de ha engem kérdezel, elegen leszünk ennyien.

A Vinculumra szerintem dobj te.

Quator: Azt írtad a kaland kiírásban hogy az előtöribe írjuk bele hogy hogyan és mikor lettünk egy falka. Na már most kellene egy-két alap adat hogy mindannyiunk előtörténetének ez a része egyezzen. Tehát Alabamán belül melyik városban alakult meg a falka és kb. mikor? Mondjuk ha én leszek a vezető akkor én legyek a legrégibb tag, tehát valami úton módon nekem kell összeszednem ezt a falkát. Ha ezeket az adatokat megadod, akkor nem kell egymásnak vadul keresztül-kasul PM-ezni hogy hogy is legyen ez a közös előtöri rész.
Előre is köszi.:)

Nekro
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.02.07. 19:40

Megint Hali!:)

Gordon:
Figyu, te tudod melyikkel játszanál szívesebben. Valszeg egy gyilkolós, felgyújtós, kiszipolyozós kalandban a gangrelnek több haszna lenne, de mint mondtam ez a te döntésed.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.02.07. 19:43

Nekem egyik ötletben sem jelenik meg a sabbat vámpírok sorsa. Valahogy mindkettő amolyan szende-bolyhos kis történet. (Ez nem lehúzás és lehet csiszolni az érzelmi tölteten. Csupán vérivó szörnyekkel lesztek nem fantasy hősökkel.)

Egyébként sokat segítene, ha megírnád, hogy a "klán jelleme" mit takar számodra. Illetve mi az a kedvenc film/játék? Mert a se mindegy.

Szintén nem megbántásból, de a Twilight filmecskék kb arra lesznek elegek, hogy az első 2 reagváltásból elpusztul az emo-vámpírka, amikor Miami Érsekét idegesíteni kezdi a jelenléte. 8) :villas:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.02.07. 19:52

Bocs a post farmért.

Nekromat

A falka nomád falka lesz vagy ha adott városhoz akartok kötődni, akkor Miami. Alabama-ban játszódik az adott kaland, de oda csak küldenek titeket. Valszeg egy Hadjárat keretében. Ezt a részt fogom még kifejteni, csak nem döntöttem még el, hogy a "megbízást" előre megkapjátok vagy lejátszuk a találkozást az Érsek-bácsival. 8) (Az asztali csapatnál abban maradtunk, hogy onnan kezdjük, hogy már úton vannak Alabama felé, mert így nagyobb az esélye, hogy oda is érnek és nem ölik meg őket a megbízók előre. 8) :D )

A falka alakulásánál pedig pont ezt kérném kitalálni, hogy mikor/hol/hogyan alakultatok ki? Pl.: Több szétvert falka maradékából tereltek titeket össze még a '99-es keleti parti villámháború alatt. Vagy: A ductus gyűjtötte össze gondos mérlegelés után a számára megfelelő elemeket. Stb... :)
Azért nem én adnám meg a falka alapját/kereteit, mert így talán jobban a magatokénak fogjátok érezni.

PM-ezni nem kell, itt is nyugodtan írkálhattok.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.02.07. 20:09

Ok!

Akkor viszont kezdeném az én javaslatommal aztán írjanak a résztvevők, hogy szerintük hogy legyen, aztán össze passzintjuk az ötleteket.

Az én elgondolásom a következő:
Miamiban alakuljon meg a falka, a helyi főnök, tehát az érsek parancsára, aki egy kisebb csoport megalakítását rendeli el. Hogy miért azt egyenlőre senki sem tudja. A nektek jó, és ha én leszek a főnök, akkor az érsek engem bízott meg hogy állítsam össze ezt a speckó csapatot. Én pedig a helyi kapcsolataim árán és összekötő figurákon keresztül jutok el a 3 karakterhez. Azt hogy kik ajánlottak be benneteket hozzám azt mindenki maga határozza meg, én ezen a részen csak homályosan említem hogy összeszedtelek benneteket :) hiszen nem tudhatom ki mit talál ki. A megalakulásunk óta mondjuk 2 év telt el és már pár ostromon részt vettünk együtt. Elég összeszokott csapat vagyunk és mondhatni fél szavakból is megértjük egymást.

Na valami ilyesmire gondolok így hirtelen. :)

Nekro
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2011.02.07. 22:17

Ahoj!

Látom pezseg az élet. :D

Az hogy összeszokott csapat legyünk sztem kellemes ötlet, csak ki kell találni hogy hol merre miért, stb.

Nah a karakter előtörténete alakul, jelenlegi állapot szerint ott tartok hogy 1900 körül született, egy beduin törzsben, majd a törzs rablócsapatával végigfosztogatták mindkét világháborút, meg a köztes időszakot, majd 45-46ban egy asszamita antitribu (Altair Abu-Abdullah) vámpír csapatát támadták meg éjjel, akik persze elintézték őket, de a karakter valahogy elsőre elkerülte a halált, és mikor elkezdték inni a holtak vérét, ő az egyik vámpírt elintézte orvul. Ezután persze elkapták, de Altair nem megölte, hanem megölelte, és fiává valamint tanítványává fogadta. Mikor lejárt a tanulóidő (7 év amit az asszamiták tanulással töltenek) utána a karakter új nevet vett fel, Mujahid Abu-Adbdullahot, és majd kitalálom a többit... :D

Kapcsolatok 3 miatt, 3 komoly kapcsolata van; egy fegyverkereskedő, egy MI7-es (brit titkosszolgálat) ügynök és egy szélsőséges al-kaida párti muszlim pap. (a karakterem bármelyik kapcsolaton keresztül megismerhető).

Nekro: az előtöri ötlet nem rossz amit írtál.
Gordon: azt hozd amelyiket szeretnéd.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.02.07. 22:30

Azt hozd amelyiket szeretnéd.

Valszeg egy gyilkolós, felgyújtós, kiszipolyozós kalandban a gangrelnek több haszna lenne, de mint mondtam ez a te döntésed.

Tzimisce és Assamita antitribu, tényleg jobban illik egy Gangel antitribu, meg harcászatban is jobb.

Nekem egyik ötletben sem jelenik meg a sabbat vámpírok sorsa. Valahogy mindkettő amolyan szende-bolyhos kis történet. (Ez nem lehúzás és lehet csiszolni az érzelmi tölteten. Csupán vérivó szörnyekkel lesztek nem fantasy hősökkel.)

Sok fantasy szerepjáték hatása, meg próbálok csiszolni rajta.

Gangel antitribu jelleme: Finomkodó gyilkos, ami áldozatai fájdalmában és félelmében lássa a gyönyört és üldözésükben a szórakozást, majd kiválasztott prédáját addig hajszolja, amíg belelnem hal, utána iszik belőle, majd darabokra tépi holtestet, evvel is bizonyítva a bátorságát és kegyetlenségét.

Én is hozzá építenék a javaslathoz: 2 nappal ezelőtt, még mielőtt az érsek parancsot adott volna a csapat összeszedéséhez, akkor történt valami, ugyan is a karakterem déli erdő területről bemerészkedett Miamiba egyik kocsmájába szórakozni és visszafele meg támadta egyik városi antitribu Gangel, ám a harc kemény volt és őrjöngésében megölte a városi Gangel klán egyik tagját és teljesen kiszívta a vérét, majd testét darabokra szaggatta, utána visszamenekült a déli erdős területre. Rögtön rá egy-nappal az esetet jelentették a hercegnek és az érseknek is, közben városi antitribu Gangelek követelték a vérvadászatot a karakterem ellen, ilyenkor az érseknek eszébe jutott, hogy még hasznát is vehetné és cserében megússza a vérvadászatot, így megrendezték a karakterem halálát, hogy lenyugodjanak a kedélyek.
Ilyenkor fogja neked az érsek ajánlani a karakteremet, aztán csak két választása lesz: elfogadja a munkát vagy el lesz rendelve ellene a vérvadászat. 8)
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Gordon 2011.02.07. 23:02-kor.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rhizan Zild » 2011.02.07. 22:37

Üdv.

Lassan kezdem átlátni a karakteralkotás menetét:)

Nosferatau antitribut hozok, remélem be lehet majd illeszteni a falkába:)
Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás
Rhizan Zild
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 156
Karakter: Zarren Morovis (Krán)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.02.08. 6:08

Gordon

Ismét csak segítségképp és nem bántásból:

Azt vegyétek figyelembe, hogy ti vagytok "falka 625". Tehát az Érsek (vagy akár melyik püspök is) az egész brancsot bármikor egy vállrándítással odaveti a kutyáknak. Ha diablerizálsz egy sabbatot, akkor mintha megennéd a testvéredet/bajtársadat. Senki sem fogja visszatartani a falkatársait, hogy széttépjenek. 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.02.08. 9:25

Jó csak egy ötlet volt, nem muszáj, hogy így legyen.

Kitalálok valami mást. 8)
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2011.02.08. 18:40

Hali!

Rhizan: Szerintem a nosferatau jó lesz. :)
Igen kis gyilkos csapat lesz a miénk. :D

Írjatok javaslatokat a közös előtörténetre, de ha megfelel az én verzióm, akkor az alapján mindenki készítheti az előtörit.

Nekro
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 318 / 338 • 1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 338

Vissza: Csevegõ