NK
Elnézést a reag elmaradása miatt, eléggé lebetegedtem, és nem volt erőm egy normális posztot összeírni. A mai nap folyamán várhatóan válaszolok, és még egyszer elnézést!
Moderátor: Admin

Enor ak Mverrys írta:NK
Elnézést a reag elmaradása miatt, eléggé lebetegedtem, és nem volt erőm egy normális posztot összeírni. A mai nap folyamán várhatóan válaszolok, és még egyszer elnézést!

Dierol írta:Enor ak Mverrys írta:NK
Semmi gond. Ahogy elnézem, nem maradtál le túlzottan a reagoddal

volt szerencsém végre skypen élő egyenesben beszélnem két ifjú titánunkkal és első benyomásaim szerint nem lesz velük probléma természetesen kellő türelemmel kell majd egymás irányában viseltetnünk (ami néha nekem nem megy féreg lényemnek hála)

Quator ar Zaraquer írta:Üdv!
Alkony
A reag és a belevágós kezdés nagyon tetszik!![]()
Egyetlen "kritizálásom" annyi lenne, hogy a nevet direkt használja rosszul a titkár és épp sérteget vagy véletlen és ne orroljak meg rá?![]()

Quator ar Zaraquer írta:Nem a szóvég elnyelése miatt kérdem, csupán az orosz név felépítése miatt.![]()
Vladimir a karakter apja volt.A középső név az -ich végződéssel annyit tesz -fi, -fia.
A karakter keresztneve a Svyatoslav.
Erre gondoltam, hogy most direkt szólít Vladimir-fi néven, mer' poénos vagy csak keveri?

Orwen del'Correl írta:Alkony
Gergely atya az Allee-val szemben templomozik?![]()
Tetszik a belevágás, viszont nem muszáj olyan formálisnak lenni az orvosok nevével, nekem megteszi egy professzor Schulz vagy dr. Schulz is
A válaszok hova menjenek? Rögtön a bemesélős topicba?

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó