Akkor ahogy nézem bent vagyok/vagyunk a csapatban.

Moderátor: Admin
Rannien Siey írta:Alkony
Akkor ahogy nézem bent vagyok/vagyunk a csapatban.Köszi srácok a megértést a kezdőséggel kapcsolatban!
Nekem megfelel a mezei halandó, bár a könyvből nem igazán jöttem rá, hogy hogyan kellene azt majdan megalkotni. Feltételezem nincs is benne. Meg ha halandó, akkor mit írjak róla előtörténetbe? Illetve azt szeretném tudni, hogy ghoulként titeket foglak-e majd szolgálni, vagy más (NJK) vámpírok ölebe leszek?
Rannien Siey írta:...Illetve azt szeretném tudni, hogy ghoulként titeket foglak-e majd szolgálni, vagy más (NJK) vámpírok ölebe leszek?
Laokoon írta:Alkony
Nem akarok mint kívül álló kötözködni kötözködni meg lehet hogy van erre valami szabály de miért van az hogy egy Budapesten játszódó kalandban egy magyar vámpír sincs? Megkötés volt hogy minimum ezeregyszáz éves vámpírt kell csinálni mi?
Rannien Siey írta:Alkony
A koncepciót küldjem el PM-ben/Skype-on, vagy írjam ide?
Rannien Siey írta:
Kocepció (Vámpír) #1: Gangrel állatvédő, aki még alig fél éve vámpír, napjait egy kis raktárszerűségben tölti (ez a menedéke), amit betelepített jópár állatkával, illetve eljár időnként a cirkuszba (remélem azért van) és a parkba a régi szép idők emlékére. Ezeken a helyeken vadászik. Magányos túlélő típus, de héha összejár néhány szintén újszülött Gangrellel és Brujahval vadulni (ami alatt egy elhagyatott helyen játszódó amerikai focimeccs volna, bár eléggé félelmetes a különleges vámpír fizikum miatt).
Rannien Siey írta:
Koncepció (Vámpír) #2: Malkavita
Rannien Siey írta:
Koncepció (Ember) #1: Pap………... De olyan, aki annyira jóhiszemű, hogy még a vámpírokban is megpróbálja megtalálni az emberséget (majd ha rádöbben, hogy léteznek vámpírok tudod Maskarádé), próbálja megjavítani őket.
Castor de Vinter írta:Dierol!
Visszalépek a mesédben való részvételtől, lesz mostanában dolgom elég sok, és így is jó pár helyen mesélek, örülök ha azokra jut időm.
Dierol írta:Castor de Vinter írta:Dierol!
Visszalépek a mesédben való részvételtől, lesz mostanában dolgom elég sok, és így is jó pár helyen mesélek, örülök ha azokra jut időm.
Ahogy óhajtod. Ha változnak a dolgok, írj nyugodtan
Quator ar Zaraquer írta:A pap koncepciónál érzem a legbizonytalanabbnak a karakter jövőjét. Ezt úgy értem, hogy az elképzelés az, hogy a jóságos pap odamegy és jó útra téríti a vámpírokat. Mi történik a koncepcióval és a játékos "szájízével", mikor ez teljes kudarcba fullad? Őszintén szólva érdekes koncepció, de itt 100%, hogy nem lesz sikerélménye. Vagy ő is vámpírrá válik és elmerül a meghasonlás és önutálat mélységeiben, vagy elteszik láb alól valami különösen kegyetlen módon. Ezt nem lebeszélésnek vagy kedélyrombolásnak írom, csupán ez a tapasztalat, hogy a Sötétség Világában a jók elbuknak.
Quator ar Zaraquer írta:A másik dolog, hogy a KM kérésének megfelelően át kellene gondolni, hogy az új karakter hogy kerül kapcsolatba a meglévőkkel. Volt egy olyan kérése Filionak, hogy ne legyünk teljesen külön.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó