Üdv mindenki.
Két Zk ötletem is van, de mind kettőt nem akarom elindítani vakon, ezért kérdezek, melyik lenne a jobb, melyik kalandban mennének szívesebben a játékosok?
Első ötletem, ha legalább 6 játékos akarna játszani, akkor egy régi Zk-kát Holtak bosszúját visszaéleszteném?
Története: Rotwel falujában furcsa dolgok történek, zombik és szellemek szóbeszédét hallották hőseink. Régi játékosai előnyben vannak jelenezéskor, utána akinek van kész Tsz 5.szintű karaktere, aztán bárkinek.
Második ötletem: saját kaland címe: Sivatagi hadjárat. Történetünk: Dervis rendnél kezdődik, miszerint megkapjátok a megbízást, hogy egyik Dervis osztag eltűnt a sivatagban és nektek kell megkeresni.
Tagjaik közé a társadalom minden rétegéből származó egyént felvesznek alapvetően vallási meggyőződésből fakadóan. Ebből azt veszem ki, bármelyik fajból vagy rétegből Damakból vagy Irabolból származhat, ami így fajként első ember, de így félelf és kry is tag lehet. Kaszt: Dervis tsz 2.szintű.
Elvárásom: 2.szintjük miatt, ajánlott másik csapatjátékostól eltérő idegen fegyvert választani, legalább 2.fokon, de ezt még átkel néznem, de a szabja, másfélkezeskard és a lándzsa az biztos, meg a íj és dobótőr, de ez előtörténetben legyen belefogalmazva, miért ez tanulta.
Jellem: Rend-Élet, Élet-Rend, Rend, Élet a jelleme leírásához illeszkedjen.
Ehhez a Zk-hoz 3-4 játékosnál nem kell több.
Előre is köszönöm a válaszotokat.