Szintén csendben leszek már a Mesélőig
 Kötve hiszem, hogy nagy változás történne a falusiak fejében
 Kötve hiszem, hogy nagy változás történne a falusiak fejében  De ez nem akkora baj
 De ez nem akkora baj  

Moderátor: Admin
 Kötve hiszem, hogy nagy változás történne a falusiak fejében
 Kötve hiszem, hogy nagy változás történne a falusiak fejében  De ez nem akkora baj
 De ez nem akkora baj  

Utána reagálni fogok az ötletre.
  Utána reagálni fogok az ötletre. 

(ezeket azért szoktam bejelenteni, mert így rá vagyok kényszerítve - elég lusta vagyok többnyire leírni amit kitaláltam
 (ezeket azért szoktam bejelenteni, mert így rá vagyok kényszerítve - elég lusta vagyok többnyire leírni amit kitaláltam  )
 )

Dierol írta:NK
Holnap érkezik a folytatás, addig türelmet kérek(ezeket azért szoktam bejelenteni, mert így rá vagyok kényszerítve - elég lusta vagyok többnyire leírni amit kitaláltam
)

Akkor két hét múlva fog jönni a k...a nagy pofon, mert hogy levél lesz a kiemelt és konzervált emlékekkel szép cirádásan, asszem nem árt az Antryss családnak a saját érdekében példát statuáltatnia az ügyben a királyi bírói testülettel
 Akkor két hét múlva fog jönni a k...a nagy pofon, mert hogy levél lesz a kiemelt és konzervált emlékekkel szép cirádásan, asszem nem árt az Antryss családnak a saját érdekében példát statuáltatnia az ügyben a királyi bírói testülettel   (kezdek árnymesteresedni rossz hatással van rám a világi élet
  (kezdek árnymesteresedni rossz hatással van rám a világi élet   ) A nyanya kiemelt helyet fog elfoglalni ebben a példa statuálásban, lehet, hogy a végén azt kívánja majd bár a köd vitte volna el
 ) A nyanya kiemelt helyet fog elfoglalni ebben a példa statuálásban, lehet, hogy a végén azt kívánja majd bár a köd vitte volna el 

Asztaliban ez szerintem pár mondat és dobálás lenne, erőviszonyok függvényében +- pár perc
 Asztaliban ez szerintem pár mondat és dobálás lenne, erőviszonyok függvényében +- pár perc 

A magam részéról továbbra is a-val fogom használni, mivel erősen befolyásol hajdani köztársasági elnökünk fordítása, amiben a műfaj alapító atyának a szörnyeit így magyarítja. Bár az is igaz, hogy a Gyűrűk Urában szimpla v-vel szerepelnek...Castor de Vinter írta:A szörnykönyv szerint: worg. (Bár ha mélyen ejted "a"-nak hallatszik úgyis.)

Navaratna írta:Épp írtam volna, mostanában nagyon beálltunk a "támadok, sebzek, védekezek" rövidségre, ami tartósan kissé lehangoló, de a fórumos játék keretei között lebonyolított harchoz szükségesAsztaliban ez szerintem pár mondat és dobálás lenne, erőviszonyok függvényében +- pár perc
Akkor visszamenőleg a worgos epizódban kurkásszam végig, Banyek ki ellen mennyit sebzett? Ja és közben vezetni kell a veszőfogyást is meg a saját ép veszteséget

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó