Elnézést, elnézést

nem szándékoztam és szándékozom elnyomni a játékostársaimat a "mega" postjaimmal csak a készülődő vérengzést akartam megelőzni
 nem szándékoztam és szándékozom elnyomni a játékostársaimat a "mega" postjaimmal csak a készülődő vérengzést akartam megelőzni  
Moderátor: Admin

) csak éppen most időm nincs tisztességesen lekörmőlni.
 ) csak éppen most időm nincs tisztességesen lekörmőlni. 

Quator ar Zaraquer írta:NK
Akkor most a nador beelőzhet? Már nekem is megvan a gyors válaszom, bár szerintem nem az, amire az öregasszony (nomeg a KM) számít.

Meglepett a reagod
 Meglepett a reagod 

Enor ak Mverrys írta:NK
még szeretnék egyet reagolni a Mesélő előtt, de ez lehet csak holnap délután lenne, ha szabad

Enor ak Mverrys írta:... Egyenesháttal, szenvtelen arccal távozom, de belül sikítok.[/i]

Kár hogy csak egy gyenge utánzatra futotta - valódi jelenség.
 Kár hogy csak egy gyenge utánzatra futotta - valódi jelenség.  

Dierol írta:Köszi!
A szomszédról mintáztamKár hogy csak egy gyenge utánzatra futotta - valódi jelenség.

Quator ar Zaraquer írta:NK
Részemről megvárom a KM-i reagot, addig a nador élvezi, hogy csendben lehet.
 ) , mert azért még nem dőlt el semmi annak ellenére, hogy a nemes urak már leírták a helyzetet
 ) , mert azért még nem dőlt el semmi annak ellenére, hogy a nemes urak már leírták a helyzetet  

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó