Erdekes en (igaz csak a ti kalandotokbol tudok kiindulni) nem vettem eszre keleti miliot a jatekban (talan azert mert ti nyugatiak vagytok tehat a gondolkodasotok is nyugati, talan csak vak vagyok) eltekintve a neha erthetetlen betuktol amit hasznaltok (tenyleg amugy hogy kell ejteni az umleotos y-t?

Ne aggodj en mint kivulallo is nagyra ertekelem a reagjaitokat (ezt mondjuk mindenkire erthetnem) bar ilyen tarsak mellet tenyleg nincs nehez dolga az embernek.Dierol írta:De nem hiszem, hogy jelen esetben a mese minősége lenne a megoldás (én legalábbis nagyon kevés reagommal vagyok elégedett)
Quator ar Zaraquer írta:Először is köszönöm Laokoon a "legtapasztaltabb" megosztott címet.
Szivesen. Engem maig sokkal ha arra a reagotokra gondolok amelyikben Fillio-val leirtatok hogy milyen rendszerekkel jatszottatok mar es hogy az egyenkent kitett egy kepernyot
Amugy meg annyit hogy koszi a valszokat es legyetek szivesek nem befulladni mint a tobbi kaland mert valoban jo dolog titeket olvasni es toletek (mint kezdo rpg-es) stilisztikai es problemamegoldasi fogasokat tanulni.
off
Amugy ti mar lattatok a thorg szo betuit nem hasznalo barbar nevet?

edit: amugy vegigaszamoltam A legtapasztaltabb rpg-es verseny ket gyoztese kozul Filio 48 jatekot ismer ebbol sajat bevallasa szerint 23-mal jatszott melyeknek lagnagyobb resze (39 sazaleka) a horror kategoriaba van sorolva mig Quator 52 jatekot ismer amibol 20-szal jatszott es mivel o nem kategorizalta ezert fogalmam sincs milyen stilussal jatszott a legtobbet.
A kutatashoz (tudtan kivul) nagy segitseget nyujtott meridian akinek ezt szeretnem megkoszonni.
on