Belegondolva, annyira sajnálom, hogy lemaradtam a hadnagy farkasellenes kifakadásáról, olyan szívesen kiosztottam volna...
 Bár Alauron meg Aramil sem csinálták rosszul, elismerem
Moderátor: Admin

Vonnegut akkorát möffent!
 Vonnegut akkorát möffent! Majdnem a banda fele, a JK-k fele, gáz lenne, ha hosszú távon emiatt marakodás alakulna ki, mert akkor a csapatmunkát ezzel szíven is szúrtuk
 Majdnem a banda fele, a JK-k fele, gáz lenne, ha hosszú távon emiatt marakodás alakulna ki, mert akkor a csapatmunkát ezzel szíven is szúrtuk 

):
):

Szájtépés ezerrel, meg ez a rakás idealista természetvédő
 Szájtépés ezerrel, meg ez a rakás idealista természetvédő  Jobb lesz ha Zöld Béke lesz a raj neve
 Jobb lesz ha Zöld Béke lesz a raj neve  Vagy: "nincs szexuális életünk ezért nézzük a természetet-csapat"
 Vagy: "nincs szexuális életünk ezért nézzük a természetet-csapat" 
 , de majd azokban a kísértetes termekben ez fog minket a legkevésbé zavarni.
, de majd azokban a kísértetes termekben ez fog minket a legkevésbé zavarni. Mikor lovagolni jártam, sima ebtől, ha csaholt, ideges lett a hátasom, nem még ha farkas lett volna
 Mikor lovagolni jártam, sima ebtől, ha csaholt, ideges lett a hátasom, nem még ha farkas lett volna 

). Gondolj bele, különben hogy tudnák az oroszlánok - akikből ha tízen összeállnak, az már egy nagy falka - megkergetni és levadászni a gnúkat, akiknél nem ritka a több ezres méretű csorda? Ha a kifejlett hímeknek csak egy kisebb része (akár csak 2-3%, vagy annyi se!) elgondolkozna, és nekimenne az oroszlánoknak, lényegében veszteség nélkül megúsznák a támadást.
). Gondolj bele, különben hogy tudnák az oroszlánok - akikből ha tízen összeállnak, az már egy nagy falka - megkergetni és levadászni a gnúkat, akiknél nem ritka a több ezres méretű csorda? Ha a kifejlett hímeknek csak egy kisebb része (akár csak 2-3%, vagy annyi se!) elgondolkozna, és nekimenne az oroszlánoknak, lényegében veszteség nélkül megúsznák a támadást.

Laokoon írta:Kv
Csupan megemlitem hogy kesz a felszereles lista ugyhogy reszemrol kezdhetunk
 (bár a kezdőpénzt még ki kell dobnom)
 (bár a kezdőpénzt még ki kell dobnom)

Pl amikor egy olyan egyszerű gondolkodású ember, mint akár a hadnagy, végleg kifogy az érvekből, és még ekkor sem hajlandó belátni a tévedését, azon már tényleg csak nevetni lehet. Szerintem van abban valami sikerélmény-szerű, ha valakit sikerül meggyőznöm az igazamról. Mint egy logikai feladvány megoldása, csak itt nem láthatod előre a feladatot, az egyes részletek csak a megoldás közben, interaktív módon jutnak a tudomásodra.
 Pl amikor egy olyan egyszerű gondolkodású ember, mint akár a hadnagy, végleg kifogy az érvekből, és még ekkor sem hajlandó belátni a tévedését, azon már tényleg csak nevetni lehet. Szerintem van abban valami sikerélmény-szerű, ha valakit sikerül meggyőznöm az igazamról. Mint egy logikai feladvány megoldása, csak itt nem láthatod előre a feladatot, az egyes részletek csak a megoldás közben, interaktív módon jutnak a tudomásodra. (mondjuk ez esetben Quatort dolgoztatom majd meg különösen, mert nem könnyű ilyen buta mód gondolkozni, érvelni
 (mondjuk ez esetben Quatort dolgoztatom majd meg különösen, mert nem könnyű ilyen buta mód gondolkozni, érvelni  ) És persze az megint más kérdés, hogy mit csinálok, amikor Holg a csatabárdjával kezd el érvelni
) És persze az megint más kérdés, hogy mit csinálok, amikor Holg a csatabárdjával kezd el érvelni 
 )
)

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó