• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
955 hozzászólás • Oldal: 28 / 64 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 64

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Iymer » 2011.02.15. 21:40

Gondoltam, összeszámolom, hogy egy valamelyik korábbi születésnapon hányan köszöntöttek be, meg most hányan Rhizannak. Illetve korábban volt az az ötletem, hogy a karácsony-újév alkalmából - multiplicitással és a nélkül - hányan köszöntöttek be és egy évvel korábban hányan. Aztán letettem róla.
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2011.02.15. 22:36

Igen, eléggé tetszhalott aktivitási állapotban regnál mostanában a fórum, ahhoz képest micsoda nyüzsi volt itt, olyan 2007/2008-ban. Rengeteg helyszín, és zárt kaland ment, és olyan 20-25 állandóan fent lévő aktív tag volt.
Az utóbbi olyan egy évben eléggé takaréklángon üzemelünk, sajnos... :(
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2011.02.16. 18:28

Hát az a generáció kiöregedett a következő meg hiányzik. Kár érte jó lehetett akkoriban itt lógni. :(
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht
"A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana
"A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 396
ZK Karakter: ? - A balszerncse netovabbja
ZK Karakter: Noktorg - Elatkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.02.16. 19:48

Erre hasonlít... :?

http://4.bp.blogspot.com/_-xf6XDOFBzw/R ... ciklus.jpg

Mi mintha az utolsó szakaszban lennénk.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2011.02.16. 20:40

Szreintem csupán annyi kéne hogy érkezzen ide néhány olyan ember (nem sok 5-6) aki szívesen és kitartóan mesél és nem rogy össze amiatt ha befullad a játékosok miatt egy kaland. Ha ez megvolna akkor a játékosok idegyűlnének mint éjnyi vad a vérszagra.
"A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2011.02.17. 8:16

Egyetértek Laokonnal azzal a feltétellel hogy tényleg olyan vállaljon mesélést aki tudja/akarja hosszú távon csinálni. Mert annak nincs sok értelme amikor valaki meghirdet valamit és még kezdés előtt vagy kezdés után 1 hónappal elhal a dolog mesélői aktivitás hiányában.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2011.02.17. 10:40

Mostani Zk-mal nem fog ilyen történni, ugyanis kész modulok alapján dolgozom ki a kaland modulomat. Jelentkezők jönnek, lassan talán meg lesz a 6 Jk. 8)

Igaz mostanában munkanélküliség, tanulás, a válság és a család, ilyenkor szokta mesélő feladni a mesélést, bár igaz van olyan eset is, amikor a munkahelyén és otthon is dolgozik, le ül a gép elé és már fáradt a meséléshez, szokott olyan is előfordulni még, hogy unalmassá válik egy kaland, mint a JK mint a mesélő számára is vagy néha egyszerűen túlzásba esik a mesélő, meg még sorolhatnám.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.02.17. 12:42

Kicsit más: Budapesten mi a neve annak a nagy fantasy könyvesboltnak? A Silverland az?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.02.17. 14:27

Gordon írta:...van olyan eset is, amikor a munkahelyén és otthon is dolgozik, le ül a gép elé és már fáradt a meséléshez...

Ez teljesen igaz! Ehhez jön még az, hogy a JK-k meg pont tojnak a KM fejére, aki a fenti fáradtság közepette próbálja összekaparni magát egy KM-i reagra.
Illetve én még egy általános kalandgyilkos tényezőt említenék. Azt, amikor az egyik félnek annyi a kalandozás, hogy másfél sorban odavet valamit és esetleg dob mellé, ha nagyon muszály. Közben meg a "másik oldal" produkáljon élvezetes, kidolgozott és hosszú reagokat. :shock:

EDIT: Az oldal lassú leépülésének fő oka szerintem nem a fórumos játék iránti érdektelenség, mert van jópár nyüzsgő oldal ebben a témában.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2011.02.17. 17:24

Illetve én még egy általános kalandgyilkos tényezőt említenék. Azt, amikor az egyik félnek annyi a kalandozás, hogy másfél sorban odavet valamit és esetleg dob mellé, ha nagyon muszály. Közben meg a "másik oldal" produkáljon élvezetes, kidolgozott és hosszú reagokat.

Ettől én is padlót tudok fogni. :?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2011.02.17. 20:44

Quator ar Zaraquer írta:
EDIT: Az oldal lassú leépülésének fő oka szerintem nem a fórumos játék iránti érdektelenség, mert van jópár nyüzsgő oldal ebben a témában.

Azért nem minden esetben kell rosszra gondolni. Van akinek egyszerűen a megváltozott napirendje nem engedi egy ideig, hogy játszon-meséljen, fórumon. Például nekem is. De tegnap úgy kiábrándultam mindenféle világi hívságból, és este olyan kellemes gondolatok ébredtek bennem mikor az itt töltött játékok jutottak eszembe hogy úgy gondoltam ideje lenne végre ismét játszani egy olyan helyen ahol nem ugatják le a KM-et mert munkából érkezve késve érkezik meg mesélni...
Na szóval sziasztok! Remélem nem baj ha emelem egy fővel a fórum KM/Játékosainak átlagát, még akkor is ha egyetem és meló mellett napi aktivitást nem tudok ígérni.
Valaki felvilágosítani hogy törént-e valami fontosabb változás a fórum életében (szabályzat módosítás hasonló) az elmúlt egy évben?

Jah, mivel mostanában nem mesélek, ezért itt inkább mesélni szeretnék, érdekelne hogy volna-e valaki akinek van kedve ETK-szerint játszani?

Mindenkinek kellemes estét!
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2011.02.17. 21:58

Én szívesen kipróbálnám mert az igazat megvallva nem játszottam még soha olyat. (Jól van na az első kiadás kb olyan idős mint én. :lol: )
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2011.02.17. 21:59

Lorin O Krell írta: úgy gondoltam ideje lenne végre ismét játszani egy olyan helyen ahol nem ugatják le a KM-et mert munkából érkezve késve érkezik meg mesélni...

Ez a sztori azért bővebben is érdekelne, kifejtenéd hogy is volt ez? :D
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2011.02.17. 22:56

Castor de Vinter írta:Ez a sztori azért bővebben is érdekelne, kifejtenéd hogy is volt ez? :D

Nem kenyerem a nyávogás, de annyit elárulok, hogy kb fél évig én meséltem a csapatomnak, és szerencsére olyan helyen dolgozok ahol nem fix a munka idő vége (vagyis eddig nem volt az...:S) ezért volt hogy este 8 kor és volt hogy fél 10-kor végeztem. Na mint mondottam, ÉN meséltem, és hát miután lehúztam az egyetemen 8-14-ig a napi adagot, és kerékpárral megtettem az Egyetem-Rigó u. 35 távot, és a meló helyen is lehúztam 6-7.5 órát és ismét kb 5 km-tekerés után leérkezek a mesélés helyszínére (ami cseppet sem az én kolimhoz volt közel) és ezután felérve csak a "Khm a a f@sz KM már megint késett fél órát!" duma fogad nos az már annyira nem vicces...
Mindez azért, mert én 21:00-re hívtam mindig a többieket de ugye az én munkaidőm változékony mint mondtam, de mivel így sem volt sok időnk játszani ezért nem akartam egy órával később kezdeni, úgy gondoltam talán belefér ha rám várnak 15-30 percet, mert addig kártyáznak, beszélgetnek vagy mit tudom én...
Mindenesetre, továbbra sem nyávogni akarok, mert aztán igazán lenne más okom is, csak felesleges lenne amiatt is, mert csak szócséplés. Főleg ha az ember olyan optimista (esetenként hülye naív és megvezethető) mint én. 8)

Laokoon PÜ-ben megbeszéljük, valamint nemsokára kiírom akkor a kalandot. :P Hátha össze gyűlik egy csokornyi kalandozó. :P
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2011.02.18. 8:14

BAKKER!!!

Végre egy "régi vágású" Af/Mf kaland! Erre a DÉMON ÁTKA!!! :wtf:

Megvan, olvastam, meséltem, többször is! 8) :fejveros: (Bár nálunk a csapatunk mentalitásából adódóan a város általános felprédálásába fulladt a "nemes küldetés". 8) )

Mondjuk mivel nem volt már kb 5+ éve a kezemben... nem lehetne, hogy játszhassam is egyszer? :angel:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
955 hozzászólás • Oldal: 28 / 64 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 64

Vissza: Csevegõ