Elhiszem, hogy nagyon orultok, hogy Schinter vegre megmutatkozik KMkent is, de ha szabad kernem, az ilyeneket a Jatek elotti egyeztetesekben beszeljetek meg, mivel az valo erre. Ez a topic meg mindig az ujoncoknak szol...
Nem szeretnek senkit sem torolni emiatt. Rendben?
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Igazad van,ott folytatjuk.
De...az erős, hogy ezért egyből törölni akarsz valakit, nem? Max a reagját, de egy ilyenért, figyelmeztetés nélkül törléssel fenyegetni...hááát.
Sokáig gondolkodtam, vajon beírjak-e ide, vagy sem, de úgy döntöttem, ezt muszáj szóvá tennem.
igen újj vagyok még itt és már nagyon régóta szeretnék magusozni éslőben játszottam már vampirét meg magust is a kettö közül a vampire volt az amit normális csapattal játszottuk a magus az nem igy még nem volt alkalmam igazábol hozzá és jo lenne ha valaki segitene nekem itt eligazodni
kösz elöre is
Csatlakozom az előttem szólóhoz...anyiban, hogy friss fórumozó volnék.
Mint-ahogy már olvastam- 4. szintű varázsló szeretnék csatlakozni az egyik kalandhoz.
Még az olvasás rész vissza van, de hamar bepótolom majd a lemaradást.
Nagyon örülök, hogy immárom létezik egy fórum...mágusosoknak.
Múltamról annyit, hogy asztalin 5 évig játszottam, és persze rengeteget olvastam is.
Lithas mindenkinek! Örömteli hírem van! Mától én is a Km-ek sorati erősítem... gyengítem, majd elválik, mindenesetre szurkoljatok nekem, hogy első kalandomat minél előbb, és minél sikeresebben tudjam majd vezetni.
Én is mostanában regisztráltam.
Ha valamelyik kalandban van még hely, akkor szivesen mennék.
Most még egyikben sem veszek részt.
Kedvenc karakterem erigowi harcos.
Bár UT szerint lett kidolgozva, amit - ahogy olvastam - nem nagyon kedveltek. Ha ezzel részt vehetek valahol, akkor átírom a régi szabályok szerint.
Tetszik az avatarod. Én is gondoltam, hogy berakom valamelyik karakterem képének.
Elvileg 6ikán jön meg az a srác, aki mesélni fog egy új csapatnak. Schinternek hívják. Ha megjön, akkor úgyis ír majd. Vagy írjál Sionnak. Ő is keres embereket.
Basszus. Ma már 6ika van. Ááááááá.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Sionnal már beszéltem, de nem tudom, hogy lesz-e belőle valami. Egy mellékszerepről volt szó nála, de nem mondott róla szinte semmit és így nehéz lesz kidolgozni a karaktert.
Líthas! Kezdő onlineosként álljon hát itt az én rövid bemutatkozásom is:
[16 éves vagyok és kb. 5 éve szerepjátékozom, kisebb kihagyásokat leszámítva aktívan. Budapesten, a XVI. kerületben lakom.
Én is M.A.G.U.S.-sal kezdtem -bár online még nem jáccottam-, de sok másik játékot is kipróbáltam, mint pl.: Shadowrun, VAmpire és D&D, de mint oly sok embernek, nekem is a MAGUS az örök listavezető. A játékban egyébként kedvenc kasztom nincsen, gyakorlatilag mindennel szertek játszani (kivéve talán a tolvajt és a bárdot).
Nos, ennyi lenne.
Meridian
//jha, és ha valakit zavar, hogy hol így, hol úgy írok, akkor bocsi, de gyakorolnom kell, gondoltam megteszem itt. //
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."