• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
955 hozzászólás • Oldal: 21 / 64 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 64

Re: Torozon Tavernája

HozzászólásSzerző: Gordon » 2010.10.04. 17:17

1. Az illető milyen karakterrel szeretne játszani? (faj és kaszt)

Dzsad származású Dervis paplovagommal.
Félelf kráni/pyarroni felderítő fejvadász.

2. Hányadik TPszintről kezdene a karakterével?

3-as vagy 4-es színtől készíteném.

3. Milyen típusú kalandot szeretnétek? (démon ölő, kémkedős, városostrom, egyéb)

Dervisel, városostrom vagy/és egyéb: valami kém elfogása vagy sötét varázsló elleni harc, stb.
Fejvadásszal, kémkedés vagy/és egyéb: külön kisebb küldetések, gyengébb harc, stb.

4. Milyen sűrűn tudok reagot írni?

Heti 1-2 reag.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2010.10.04. 19:30

Megérkeztem

Először is Enor tegnapi kérdésére válaszolva:
Úgy tervezzük, h megpróbáljuk nyílt helyszínként indítani. De mivel a szint nyíltba csak 1. lehet ezért, ez az opció valószínűleg kilőve. Igazából az egész a ZH ötletén alapszik. Ha másképp nem lehet akkor Zárt kaland lesz, melybe terveink szerint későbbi JK-k és mesélők is bekapcsolódhatnak.

amundok, és papok:
Elvileg én leszek az amundok és egyéb egzotikus dolgok mesélője, ezért valószínűleg h engedélyezve lesz. De biztosra még nem tudom mondani.
Az amund kaszt kidolgozása, megbeszélése folyamatban van még. Türelmeteket kérnénk, amíg az elképzeléseinket össze egyeztetjük. Sajnos elég bonyolult feladat.

Garmacor
Még kidolgozás alatt ál ez is, de előre láthatólag 3690 és 3692 tavasza lesz a kezdési időpont. (ha jól emlékszem az időpontra, ha nem akkor Ahme-Ramun manifesztálódott, de még seregei nem özönlötték el a Taba el Ibarát)

1. Ordwick Atar Ranagol paplovag esetleg dorani nekromanta, dzsad harcos
2. paplovag 1.TSZ nekromanta 5.TSZ, utóbbi 3.TSZ
3. mivel magamnak nem tudok mesélni démonölőset, és egzotikusat :lol: ezért mindegy csak játszunk. Bármiben benne vagyok

Quator
Az egyébbe pontosan az efféle ötletek tartoznak bele. Ő.. nem is tudom mit mondjak. Részemről vonzó lenne az ilyen modul kitalálása, viszont az a baj vele, h sok a talány, térkép, védőeszköz= lehet megint rosszul emlékszem, de ezen az opál mezőn járnak azok a madarak, melyekre ha a kari ránéz megőrül. Ja és az ember meg, a helyszínleírás nem az erősségem, ami egy élvezetesnek induló játékot eléggé tönkre tehet. De lehetséges ez a megoldás is, mivel ez egy ilyen játék, h amit kitalálunk megelevenedjen. 8)

Ha a KM-ek nem bírnak a kívánsággal, akkor az nem lesz. De ahogy elnézem, leginkább mindenkinek az ostrom jönne be legjobban. Én elbírom képzelni azt is, h a játék elején mindenki egy helyről kezd, és a csapatok a kívánságok szerint mennek útjaikra.

Valamint ahhoz, h mindenkinek jó legyen. KM-nek JK-nak egyaránt igazából nem az a fontos, h ki mennyiszer válaszol, hanem aki jelentkezik/jelentkezett ne tűnjön el. A Zászlóháborúban és nagyon sok helyszínen is ez a baj. Nem hirdetem az igét, de akkor is ez van. Ja tisztelet a kivételnek. Egyébként a heti 1-2 reag az szerintem optimális.

Rannien
már 3-an vagyunk akik szívesen kezdenének Kránból. Ez szerintem ad egy kis reményt :D
és szinte már meg van a másik csapat is aki AHme-Ramunéktól kezdene

a Homoki elfet viszont felejtsd el. Hacsak Gordon, v Iymer nem vállalja. Én azért nem mert úgy gondolom, NJK-ként többet ér a KM-nek, és a kidolgozása nem kevés idő.

Köszönjük a válaszokat.

Wolftern
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2010.10.05. 7:09

Üdv!

Még csak fejben pörgettem végig, de szerintem 10.TSZ-re (kétmarék mágikus holmival) kijön az iggazy Darton-paplovag. 8) :D Kb 85-90-es max sebzéssel jöhet az ostrom. :lol:

Azért majd látjuk, hogy papíron is kijön-e. Illetve még átgondolom a kráni fejvadit meg a pyarroni varit is.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2010.10.05. 20:25

Üdvözletem!

Pusztán egy gyors összegzés:
1.) karaktertípos: elég sokféle felmerült, leginkább harcosfélék, de voltak fejvadászok illetve paplovagok, továbbá Ranniennél mágiahasználók és Enor esetleg pap lenne. Fajra nagyrészt ember, illetve Enor, esetleg Rannien amund.
2.) TSZ: 3 tágabb környéke (1-3-5), Quator: ~10, Rannien is minél magasabb.
3.) kalandtípus: ostrom a többségnek megfelel, amolyan legnagyobb közös osztó. De azért senki sem ragaszkodott kizárólagosan hozzá, ha nem ez lesz, szerintem nem lesz senki szomorú.
4.) reg gyakoriság: heti 1-2.
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2010.10.08. 12:29

Egy eléggé hülye húzásom miatt az összes bejövő pm-em egy kézmozdulattal töröltem.
Emlékszem, hogy kért valaki topik-nyitást új játékhoz - kérném, hogy írjon még egy üzit, mert az is elszállt az éterben. :oops: :?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2010.10.10. 11:16

Üdv!

Ez biztos érdekli azokat, akik el tudnák képzelni egy szerepjáték ülés netes felületen, de mikorofonos hangkapcsolattal élőben, élőszóval történő játszását:

http://rpgonline.hu/index.php
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.10.10. 11:29

Castor de Vinter írta:Üdv!

Ez biztos érdekli azokat, akik el tudnák képzelni egy szerepjáték ülés netes felületen, de mikorofonos hangkapcsolattal élőben, élőszóval történő játszását:

http://rpgonline.hu/index.php

Ave

A "összefogás" és az ötlet nagyon jó és elismerésre méltó csak éppen az alapító Ősatya nem képes leszakadni az portálhoz csatolt webphone mániájáról a "kis gépigény" felkiáltással és valljuk be ez a webphone igencsak gyengus konferenciahívásos lehetőségeket produkál (teszteltük a skypes társaságunkkal) .
A platform és a kezdeményezés teljesen pozitív csak éppen nem az oldal által ajánlott webphonet kell használni az élvezhető hangminőséghez hanem valami mást (mi például a Skype program konferenciarészét használjuk a havonta megejtett szeánszainkhoz) :kul:
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 333
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2010.10.11. 12:51

A skype vagy a ventrillo sokkal jobban használható ehhez vagy esetleg teamspeak. Mondjuk ha valakinek van egy bika nete és van egy feles gépe az sokat lendít a helyzeten. De ha nincs ilyen na akkor jó a skype. Mert ez alól hamar el fog fogyni a sávszél, ha nem külön szerveren van a cucc :(
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.10.12. 20:12

Quator ar Zaraquer írta:Viszont a skype-on elgondolkodtam. Mennyivel jobb, mint az msn?

Ave

Szerény maximálisan elfogult véleményem szerint minden szinten jobb mint a MSN, kisebb gép és sávigény nálam maximálisan stabil és mentes a csillivilliktől valamint ami számomra nagyon vonzó nincs karakterlimit egy üzeneten belül így tagolások nélkül is képes vagyok elküldeni a néha rám-jövő kisregénynire rugó szófosásomat :lol:
"Terveid legyenek sötétek és átláthatatlanok akár az éjszaka, s amikor mozdulsz úgy csapj le, akár a villám."
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2010.10.13. 12:32

Ezzel vitatkozom, ugyanis a skype-nak pont hogy nagyobb a sávszéligénye, tapasztalataim szerint, min 256k feltöltésű net kell neki,az msn-nek elég kisebb is, de valamit valamiért, kevesebbet tud az msn jóval cserébe a kisebb sávszél igényért, de amúgy tényleg nincs karakterlimit és a csoportos beszélgetések is egyszerűbbek. Viszont a teamspeaken vagy a ventrillon meg látod ha valaki beszélni akar és nem vágtok egymás szavába, ott lehet jelezni :lol: Ha nagyon unom magam csinálok egy ventri szervert talán :lol:

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2010.10.13. 13:22

Egyet kell értsek Togarral a tapasztalataim alapján.
A 2.1.4-es ventri szerver ingyenes, és elég könnyen beállítható, csupáncsak ugye folyamatosan futnia kellene a programnak, lehetőleg fix IP címen. Egy időben volt a gépemen, de azt nem tudom megengedni hogy 24/7 menjen a masina.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Filio Mortale » 2010.10.13. 20:24

Togar írta:Viszont a teamspeaken vagy a ventrillon meg látod ha valaki beszélni akar és nem vágtok egymás szavába, ott lehet jelezni :lol: Ha nagyon unom magam csinálok egy ventri szervert talán :lol:

Ave

Sajnos nekem személy szerint (a gép biztonsági munkabeállítási miatt) az utóbbi két chatprogram szóba sem jöhet. A "szigorúan" biztosított szerver (amihez kell a munkakapcsolat mind a asztali mind a notebookra) csak a MSN-t és a Skypet tűri meg és a kettőből inkább akkor az utóbbi.

A RPG ONLINE wephonjának a szeparálása is komoly feladatot igényelt a próba idejére, hogy a nyomorult "szerver" szondája ne vegye észre egy másik "chatprogram" "használatát" és utána inkább személy szerint maradtam azoknál a lehetőségeknél amikért nem nyarvog a drága ellenőrző "rutin".
Ha már nem lesz szükség napi szinten a bizonyos megnemnevezett kormányzati szerverhez való kapcsolódásra (akkor a feleségem munkanélkülivé vált vagy kiment a szolgáltató szférába) akkor valószínűleg könnyebb szívvel fogok telepítgetni különböző chatprogramokat és próbálgatom a lehetőségeiket :D

Addig marad a szegény ember vízzel főz lehetőség :D (maradunk a Skypenél amit már meg is szokott a társaság és jól üzemelünk vele :D )
- Szun Cu -
Filio Mortale
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2010.10.14. 7:04

Nekem megvannak hozzá a lehetőségeim, fixip-m egy rahedli, a gép is mehet, bár hétköznap felesleges lenne sztem, inkább csak hétvége, azt a 3 napot meg kibírja. Csak feleslegesen nem pazarlom az erőforrásaimat, most minek menjen folyamatosan 24/7ben mikor mondjuk egy este használják 10-en, a maradék 6 napon meg tök üres. Mivel a ventrit nem fejlesztik talán a TS3 az ideális.

Filio

Ezt nem igazán értem mondjuk, gondolom Otthon nem egy Cisco vpn router mögött ülsz, vagy nincs saját géped, amit erre a célra használhatnál? Nem tudom én rászánnék vagy 20-30k-t akkor egy használt gépre, és azon azt csinálok amit akarok. Föleg mivel akkor tutti naplózzák az összes látogatott weblapod, én meg ezt nem szeretném. :lol:

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2010.10.14. 8:17

@Filio
SSL tunnel a te barátod 8)

@Togar
Próbáljatok mumblet. Eccerű, nem zabál sokat és mégis tiszta/fasza hangja van. Jah és free és nem kell neki db mint a TS3nak. :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2010.10.14. 8:36

Köszi Con

Most nézem a Lennyben benne is van a package listben, legalább nem kell kínlódnom a fordítással se :lol:

Edit

No megszakértettem, bár érdekes, hogy a Windowsos verziót is terminálból lehet programozni :lol:

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése