• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 166 / 338 • 1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Airun Al Marem » 2008.08.28. 18:22

Sessaryen írta:Sziasztok!

Nem akar véletlenül valaki ZK-ban SW-t mesélni?

S.

Jó ideje mesélek Star Wars-t (asztalin és fórumon is), így ha lenne rá igény, akkor szívesen mesélnék egy SW kalandot 4 esetleg 5 főnek. Akit érdekel, az küldjön nekem PM-et, és megbeszéljük a részleteket. Azért nem írom ki, mert előtte szeretnék egyeztetni a JK-kal (korszak, karakterek stb.). Ezen felül valamikor szeptemberben tudnék érdemben kezdeni, valamint heti 1-2 post erejéig részemről. Ha így megfelel, akkor várom a jelentkezéseket.
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Airun Al Marem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 307
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.08.28. 18:36

Melyik rendszerben mesélnél ez a fő kérdés mert nekem d20am van csak.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Airun Al Marem » 2008.08.28. 19:38

D20 Revised Edition (vagy Saga Edition - ez opcionális, csak akkor ha mindenkinek megfelel).
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Airun Al Marem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.28. 21:43

Két tűz között.

Mivel hamarosan el kell mennem messzebb tájakra, ezért a kaland még lasabban fog haladni. :( Bár igaz hogy úgy hírdettem meg hogy hétvégén játszunk amennyit csak tudunk, de sajnos még a hétvégi 2 reag is alig van meg, sőt nincs is. :? . Mivel olyan vagyok, hogy amit elkezdtem, nem adom fel, ezért a kalandot berekeszteni nem fogom. (Legalábbis csak akkor, ha azt mondjátok. Hamarosan kezdődik a suli, így lehet, hogy csak minden 2. héten bírok folyamatosan jelen lenni. De mivel minden az óra rendemen, és a gyakorlatomon múlik ezért pontosat nem tudok, még mondani.) Igazából azt szeretném, ha minden héten meg lenne a min. 2 reag.

Kedves JK-k. Mivel már Garlthuk rég nem jelentkezett, ezért már csak 3-an vagytok (NJK lett belőle, és kimesélésre került). Fentagor elég lassan bír írni, de jelezte, hogy miért. A mesélést, bírom folytatni, még így is. Megkérdezném tőletek:

1. Mi legyen? :roll:
2. Kell e Garlthuk, és Fentagor helyett még játékos? (Fentagor ez nem azt jelenti, hogy ki vagy mesélve, hanem hirtelen más dolgod akadt. És így nem tudsz egyszerre a többiekkel keresni kutatni. A más dolgot, még nem találtam ki de hamarosan meg lesz. :P )
3. Bár nem akarom berekeszteni, DE: Végig játszátok, vagy itt és most legyen vége a kalandnak? :evil:
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.29. 10:05

Üdv!

A direkt marketing SW-s sikerét látva:

Nem akar valaki Shadowrun-t mesélni/játszani véletlenül a második kiadás alapján?
(A kiadásokkal mindig bizonytalan vagyok, de belinkelem a borító képét, hátha az alapján felismeri valaki:

http://www.gamecyte.com/wp-content/uplo ... dowrun.jpg )
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.08.29. 16:10

Két tűz között

1. Játszunk, érezzük jól magunkat :D
2. Erre sajnos nem tudom mi lenne a jó. Bár Garlthuk tényleg elég régóta nem adott életjelet, de szerintem NJK-ként mehet tovább (persze, ha már kimesélted, akkor mindegy). Hogy kell-e helyettük újabb játékos, az meglátásom szerint a te döntésed hogy akarsz-e most 2 embernek mesélni és ha visszajön Fentagor, akkor háromnak, vagy pedig most három-négynek és aztán ötnek egyszerre. Ha nagyon dönteni kell, hát hadd játszon más is.
3. Végigjátsszuk. Nehogy már abbahagyjuk, főleg, hogy te sem akarod ezt. Szóval játszuk...
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Airun Al Marem » 2008.08.29. 16:52

A Shadowrun 2nd Edition játékban benne lennék! Mesélőként sajnos nem, mivel az SW-t már mesélem (azaz fogom Marcus-al), és az elég lesz nekem, így csak a JK hely maradt számomra, ha nem gond.

Az SW kalandot még ki sem írtam, de betelt. Megvan az 5 fő. Több jelentkezést sajnos nem tudok elfogadni innentől. A kaland hamarosan kiírásra kerül!
Airun Al Marem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.29. 19:06

Airun

Én is játszani szeretnék inkább, mert az fér bele igazából időmbe/energiámba, de ha nagyon nem lesz KM, viszont 2-3 JK igen, akkor mesélek majd én. (max 3 JK-t vállalok ZK-ban)

Azért remélem erre téved egy 2. kiadás alapján mesélő KM is és tudok játszani. :)

Örülök, hogy nem csak én ismerem ezeket a "kövületeket", mitn a 2. kiadás.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.08.30. 5:50

Én is játszottam valaha a második kiadás alapján csak sajnos kölcsönadtam a szabálykönyvet és soha nem láttam többé, így csak a harmadik és negyedik van meg nekem.Mivel én is mesélek pár dolgot emiatt az SRt most kihagyom mesélőként majd ha egy mosult befejezek akkor talán :)
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2008.08.30. 14:10

Két tűz között

Én is egyetértek Ruyannal. Én fogom tudni tartani a heti 2-3 reagot, sőt ha a kolinkban rendeződik a net akkor akár naponta is tudok írni ugyan ennyit, de ez még a jövő zenéje. Hogy jöjjön-e más, azt te tudhatod hiszen te tudod mennyi játékos kell a kaland sikeres befejezéséhez. Én ezt a döntést rádbízom. Tehát összegezve, ha bár igaz hogy döcögősen haladunk de az iskolakezdés és a munka mellett ez nem csoda, asszem tudjuk folytatni a kalandot, tehát hagy mennyen csak.:)
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.08.30. 22:04

Káosz a köbön!

Kedvcsinálónak feltettem a bevezetőt - vagyis a kalnad él...
Innen már csak rajtatok múlik ...

Ja és igen :)
Ha valakinek ismerős a szöveg, még nem jelenti azt, hogy tudja is miről van szó :wink:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.08.31. 10:02

Ok rendben.

Csak tudni akartam, hogy akartok-e még játszani. Elég lassan haladunk, és sok mindent elfelejtettem, bár le voltak valahova jegyezve. Ettől függetlenül, a kaland folytatódik. De megkérnélek titeket, hogy legalább a heti 2 reagot tartsuk be. Én Sztem péntekenként és hétvégénként fogok írni. Egész héten lesz időtök válaszolni. És akkor addig amíg Fentagor nem bír írni, nem is írok. 8)
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.11. 19:54

Üdv!

Nos néha már már utol érem magam a Zárt kalandjaimban!
Ezúton kérek mindenkitől elnézést amiért ilyen kicsit lassú módon mesélek.
Bocsi, tényleg nem tudtam hogy ilyen szar lesz a suli, meg a bejárás meg minden.
Lassan ismét kezdek vissza jönni a régi kerékvágásba. Lenne egy kérdésem viszont.:
-Valaki nem tud valamit Ichigoról?

Jah és mivel Meridian elhagyta a szövetség címmű kalandot meghirdetem a megüresedett helyet amennyiben senkinek nincs ellenvetése. :D

Lorin
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.09.15. 10:12

Lorin, megjöttem, csak sajnos nem volt lehetőségem gépközelbe lenni. Amilyen gyorsan csak tudom pótolom a hiányosságaimat.

Ichigo
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.09.17. 8:20

ichigo

Semmi baj amíg különszálon vagy.
Amúgy is megakadtunk kicsit.

Bejelentés!
Mától nem valószínű hogy bármelyik zárt kalandomba is írnék addig amíg el nem rendeztem az OM talival kapcsolatos problémákat és kariügyeket.

Remélem megértitek.:
Lorin
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 166 / 338 • 1 ... 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169 ... 338

Vissza: Csevegõ