Tiadlani, de niarei mestertől tanult. És hosszú bottal fog nyomulni Na meg ököllel. Romuland én inkább a tolvajt ajánlom. Én először azzal mentem. Nagyon élvezetes lesz vele a játék
Elvileg Sirenari Erdőjáró vagy sima Haonwelli elf koloniából származó elf harcos. És inkább ezt tartom vszínübnek, mert jobban tudom színezni a karit, így HGB-nem kell
az elf meg inkább nevelődik emberi közegben mint bárhol másutt.
Jah! Nekem egymásután három 1-es. ezek után sztem kézzel fogok dobálózni. Bár lehet Con mindenre k2-őt állított be. Vagy mindent tud a cucc csak összeadni nem
Nekem is gyanús a dolog mert kipróbáltam annyit dobtam le sima kockával mint ti és volt 1 db egyesem.Ezen oknál fogva úgy döntöttem mivel ez zk mindenki azzal dob amivel akar csak az eredményt kérem mert kicsit sok az egyes a dobások közt és ennek a valószínűsége kisebb mint a lottóötös
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Nos. Jövendőbeli KM-ünkkel történt hosszas egyeztetések után (még mindig folyamatban vannak, töri a fejét, h elfogadja-e a sogronitámat) kiderült, hogy akár mással is jöhetnék, egyelőre egy törpe rackla-lovasra, vagy egy tiadlani kardművészre gondoltam (tudom, harcművész már van); ez utóbbi Shien-shu, meg még ami finom . Nos, amennyiben az első koncepció elvetésre kerül, melyik illik jobban a cspatba?
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Alapvetően, amelyik neked szimpatikusabb. Anniy, hogy mint írtad tiadlani harcművész már van a csapatban, így színesség szempontjából a törpe Racla-lovas érdekesebbé teheti a kalandot szerintem.
A Gianagi Tél c. kalandot berekesztem. Nem szeretném már tovább mesélni. A KM rangot is le szeretném adni, nemigen fogok már mesélni az oldalon. Elnézést az érintettektől, de nem fog már menni a mesélés. A mesélőiben a kapcsolódó ideiglenes topickot töröljétek.
Szövetség:Szeretném megsürgetni egy kicsit a leendő játékosokat, hogy mielőbb adjátok le a karikat, mert már a képet is megtaláltam az enyémhez és már naygon játszanék. Előre is köszi.
Nem, nem lépek le végleg, csak mostanában nincs "ingerenciám" OM-ezni. Nincs kedvem, ihletem; és nem is hiányzik. Megcsömörlöttem, elteltem vele, és most úgy érzem megvagyok OM nélkül. Ez természetesen nem az itt megismert emberekre -rátok- vonatkozik, örültem a személyes találkozásnak; hogy ennyi játszani szerető, jó humorú és érzékeny embert ismerhettem meg; de mostanában valahogy nincs kedvem OM-ezni. Ügy érzem nem fogok megint annyi energiát fektetni mint régen; pihentetem most egy kicsit a szerepjátékot úgy általában, mint kikapcsolódási formát. Gondolom te is voltál úgy vele, hogy mit tudom én; imádsz Monopolyzni, de azért nem mindennap... Valahogy így vagyok én is, most egy kicsit leállok. Ha majd megint játékkedvet érzek jelentkezek, de egyenlőre nincs kedvem komoly játékhoz, maximum feljárok olvasgatni, vagy benézek majd a Tavernába.