Sztem a poénjáték az OotS és hasonló csapatösszeállítás. Ahol a karakterek alapvetően enyhén szólva nem jellemzőek saját fajukra/kasztjukra. Ld: feledékeny, kissé dinka bárd, vérengző félszerzet, stb...
Pusztán kósza ötlet volt az érdeklődés, tekintve, hogy a M* világán és szabályrendszerén kívül más rendszerhez nem értek. Na jó, kétszer játszottam D&D-t, de annak már bő 10+ éve. És jelen körülmények között egy új szabálykönyv átnézését sem vállalom be. Ezek után, felteszem, semmi szükség egy bénázó karakterre.
Apropó, karakter: szerintem még azt sem tudnám megcsinálni.
És még valami: az utóbbi pár hónapban mind a három történet (két nyílt és egy zárt - na jó, ez utóbi még agonizál) szűnt meg, amiben játszottam.
Ennek pont ez a célja hogy akit érdekel az meg tudja ismerni, mert én mesélek 2 Magus modult is, és mesélek mást is, egy idő után belefásul az ember egy rendszerbe nekem ez kikapcsolódás.A másik D&D modulomban is játszanak olyanok akik életükben nem játszottak ilyet, a karialkotásnál segítek, a szabályok nagy része megtalálható a M* d20 könyveben.Hasonló a kari felépítése szakértelmek és képességek.Csak a mágiát kell elfelejteni belőle.Ha gondolod segítek megcsinálni a karit nem gond.
Nem valószínű hogy megszűnik a modulom csak akkor ha sokan kilépnek belőle max néha lelassul kicsit.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Kedves játékosaim, ürömmel jelentem hogy visszatértem, ahogy elnézem hiányoztam, ezt jó látni... bár nem tudom az elkövetkező események után mennyire fogtok remegni...
Quator én már le is adtam a kissé csendes harcművészemet Lorinnak. Azért is választottam ezt, mert én már játszottam a kalandot(de 90%a homályba vész ) és így egy kicsit a háttérbe tudok húzódni.