Miután az OM-re fordítható időmet most az aktív modulírás tölti ki; és a későbbiekben is lesz vele munka rendesen; a zárt részlegben futó kalandomat jegelem; míg az I. OM szerepjátékverseny lezajlik.
Mivel a szombatok sorozatosan nem lesznek jók ebben a hónapban, javaslom, hogy tűzzünk ki új időpontot egyenlőre. Már nagyon ideje lenne kijutnotok abból a mocsárból
Nekem úgy alakul az életem hogy ebben a hónapban már semmi féle képpen nem tudok foglalkozni az om-mel. Legalábbis ilyen félnapos összeülések egyszerűen nem férnek bele. Mivel a vizsgaidőszak minden időmet kitölti még azt is ami nincs. Egy egy reag naponta talán még menne. Bár gondolom, hogy mindenki szeretne játszani. Ezért én amondó vagyok hogy a karim egyenlőre kerüljön nj-k státuszba aztán majd jövő hónaptól megint aktívan részt tudok venni és vissza térek.
Lássuk csak. Most szombat nem jó csak Alauronnak, aztán semmi akadálya. De ha későbbre is kéne hely szombat helyett, e hét kivételével a péntek 17 órától, esetleg vasárnap megfelelő nekünk. Úgy érzem, a mostani hét nem nagyon fog összejönni.
Üdv! Kissé jómagam is elfoglalt vagyok, bár nem vizsgák, hanem meló miatt. a 3 műszak nem túl jó, ha programszervezésről van szó. Vasárnap pedig asztalizom. Egy szó, mint száz: ha lesz értesít majd Lorin, neki üzenjetek ez ügyben. Ide is csak ritkán nézek majd fel.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Úgy látom, a nagy elfoglaltságban még a végén kifogy a szufla és lőttek a Szarkának? Hacsak már nem lőttek Nem úgy fest, hogy ez a hétvégi összeüléses stílus beválna. Így hetek tolódhatnak el.
Sajnálom, hogy Lorin ide nem fejtette még ki, hogy ő milyen időponttal tudna kiegyezni, amit Hakea is kérdezett, pedig más topicban gyakori látogató...
Szeretném tudni, lenne esetleg olyan, akinek már kedve sincs játszani, csak kínból nem böki ki, hogy ez a helyzet? Olyan nyögvenyelősnek tűnik mindig, ha megbeszlélésre kerül a sor, arról könnyen nyilatkozik mindenki, mikor nem ér rá, arról meg szinte alig, mikor igen. Ezek fényében én akár a hagyományos, nem összeülünk egy napra mesét is szívesen venném, nem ragaszkodom az összeüléshez.
Attól tartok, ha lemegy ez az elhavazott időszak, akkor meg az okoz majd gondot, hogy lesz, aki kiesik a kaland hangulatából, a karijából, és azért megy el a kedve az egésztől. Vagy jön egy újabb necces szakasz, (kimúlt a kisállatom, elmaradtam valamivel, tegnap sokat ittam és ma szét vagyok csúszva, stb...) mert mért ne már... Magam részéről csak annyit tudok nyilatkozni, hogy rohadt régen nem tudtam játszani a karimmal és lassan tényleg kihullok az egészből ha így tolódik a majdani összeülés.
Amit mondtál, hatványozottan igaz, mivel az elkövetkezendő héten egyáltalán nem leszek, utána pedig egy hétig nagyon szakaszosan.
Egyeztettem valamennyit a játékosokkal és sajnos, bár erre a hónapra az lett volna a megoldás, nem jó mindenkinek a "normális, napi reagos" játék. Ezért a 20-a utáni héten mindenképpen meg kellene beszélnünk egy napot. A péntek és a szombat teljesen kizárt.
Jó lenne, ha legalább a csapat egy részének valamiror összejönne a játék, lévén hogy Cadris és Ando máshol van, játszhatnánk Lorin és én, meg ha végre odaérünk félholt elcsigázott állapotunkban a "faluba" akkor végre Nava is. Lehetne esetleg ezt a szálat vinni? Hisz azt hogy Cadrisék hogy keverednek oda majd megolhatjátok külön is, ráadásul Ando most njk...
Kár hogy nem lesz neted Hakea, de persze ilyen előfordulhat, de nem hiszem el hogy nem lehetett volna már találni egy alkalmat, amikor lehetett volna folytatni legalább a csapat egy részének, akik együtt vannak. Az is igaz, a hétvége mostanában miattam sem volt jó mindenkinek, de esetleg egy hétköznap este is beleférne máskor ilyen esetekre, hátha abból könnyebben tudunk jó időpontot találni, mégha csak egy pár órára is tudnánk "összeülni".
A.
Ne légy ma ez, holnap emez, s jövőre ismét mást szemezz. Érc légy, mely mindig egy marad, ne törmelék - dirib-darab.
Bár hallot már a fajról, nem valószínű, hogy egyel is találkozott volna. Szerintem nem, vagy csak sejtése van róla, mivel különbözik a "normális" emberi felépítéstől. Maradjunk a sejtésnél...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta, Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."