Részemről rendben, de ha kérhetném vedd figyelembe, hogy Yankar és Alcara -elméletileg- mostmár az én helyszínemen üzemel Quiron-Pentád alatt. Már ha ez nem okoz túl nagy problémát...
A HM-et előtte azért nyagassad egy kicsit, hátha feléled...
Airun már egy hónapja nem lépett be - pedig játékosai vannak... Saggaras - kié valójában Airun HM-sége - pedig két hete hallgat, s nem ad hírt magáról.
Várjunk még pár napot (nagyon max. egy hét). Ha addig nem ad hírt magáról semmilyen formában, akkor tiéd a poszt. Remélem ez így neked megfelel.
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Természetesen megfelel, én is így gondoltam. Nyugodtan várhatunk még egy, vagy akár két hetet is, hátha hírt ad magáról. Nem áll szándékomban elvenni tőle a postot. Ha visszatér, akkor választok egyet az inaktív helyszínek közül - úgy is jó nekem.
"Nem az vagy, akinek születtél, hanem akivé magadtól lenni tudsz." Karakterek: Nichen de Corynian - Erigowi lovag (XIV. Zászlóháború)
A hétvégén átnézem az É.Városállamokat, és megkezdem a munkát. Bár majd küldök PM-et mindenkinek, de itt is szeretném kérni az ottani JK-kat, hogy jelezzenek felém, hogy ki szeretne maradni és ki nem az É.Városállamokban. Előre is köszönöm!
Marcus / Airun
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Régi álmom pötyögöm most ide a fórumra, remélem nem indítok el véle lavinát. Szóval... Láttam, hogy a kezdetek kezdetén felajánlottátok Kránt. Senkit sem érdekelt igazán, aztán bármiféle jel nélkül egyszerűen eltűnt a választható országok közül. Nos... Ha senkinek sincs ellenére, vállalnám a kidolgozását, az első fűszáltól az utolsó kőtégáig. Kicsit tartok a reakcióktól, mert kényes téma, tudom D Csak a Külső Tartományokat, illetve egyetlen Középső Tartományt tennék játszhatóvá, tehát nem nyüzsögnének a drúnok, meg a tetovált képű elfek. Fogalmam sincs, mikor érnék a végére, és egyelőre 3 embernél többet nem tudnék vállalni. Izgatottan várom válaszotokat.
Főhajtással:
K'iaan
"A harcnak szigorú törvényei vannak; mindig a győztes határozza meg őket"
Én nem látom akadályát, hogy Krán játszható helyszín legyen. Ugyan olyan ország mint a többi - az, hogy milyen a megítélése nem mérvadó ebből a szempontból. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy lesznek oda jelentkezők a JK-k közül.
Sok sikert és kitartást!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Jaj anyám ez burátl-tutál vagy mit tudom én hogy milyen lesz. Mindenesetre majdnem megált a ketyegőm amikor megláttam azt hittem káprázik a szemem! Pace makerem van öregem Kiaan Hargun remélem nem akarod a halálomat.
De miért nem szóltok rám hogy: hagyd már abba ezt a sipákolást Vyan mert senkit sem érdekel. na jó abba hagyom de akkor most magamban beszélek? na mind 1
Mindenesetre nagyon jó játékot kívánok neked Kiaan Hargun és eredményes hm-kedést
Tisztelettel: Vyan Lefydd Gianag hercege
Ui.: ha bármiben segíthetek akkor nyugodtan szólj természetesen saját szerény képességeimhez híven
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan, semmiképpen sem akarom halálodat. Igyekszem olyan komolyan venni a dolgot, amennyire csak lehet, és nem hardcore-fantasy-t mesélni gonosz felhanggal. Ez kemény kihívás lesz számomra, ezért is szeretném annyira. Elkezdtem papírra körmölni a felépítést, és rájöttem, mekkora fába vágtam a fejszém... RÁMENT KB AZ EGÉSZ NAPOM, de elégedett mosollyal nyugtáztam, hogy jó lesz ez, jó lesz... Most nem a barátaimnak kell megmutatnom, milyen is az ősgonosz(khm...) , hanem MINDENKINEK, akit érdekel a téma!!!
Con engedélyére várok feszülten
Főhajtással:
K'iaan
"A harcnak szigorú törvényei vannak; mindig a győztes határozza meg őket"