Mégis mi a bánat történt? Egész eddig úgy hittem, EGY CSAPAT vagyunk. Megvárjuk a másikat, türelemmel leszünk egymáshoz, ha nem érkezne reag. Lorint megvártuk, úgy volt Rayvanurt is megvárjuk. És mégis mi van velem? Nem akarok senkit sem megsérteni, de ez igencsak etikátlan volt! Mégis mit vártatok, hogy egy Dartonita tétlenül álldogál, velüktart (ami egyértelmű) és KIMARAD MINDENBŐL? Egy mukkot se szólhat a párbeszéd alatt?! Maradtam ameddig tudtam, de azért nekem is szükségem van pihenésre, főleg, hogy ma hajnalban kelltem, s dolgozni kellett mennem. (értsd fenti dátum) S ti folytatjátok, mintha nem is távoztam volna. Pedig msnkapcsolatot tartottunk fenn, s nem elég világosan közöltem távozásom. Nem érdekel, ha ebből sértődés lesz, én mindig kifejezem a véleményem, s őszintén, szívből teszem azt.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Bírálat elfogadva, szerintem a többiek részéről is. Kicsit talán tervgazdálkodó módon álltam hozzá a dologhoz így nyilvánosan elnézést kérek a baklövésért. Remélem azért nincs vendetta.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
( nekem megfordult a fejemben hogy eltűntél és nem kellene tovább játszani de akkor még nem találkoztunk Alauron karijával aki gondolom nem azért volt fenn estig hogy nézze ahogy mi játszunk... de tényleg nem volt valami szép hogy engem megvártok mi meg nélküled folytatjuk...)
Ichigo Hiányzik mi? Nekem is ... Azért nincs mert valami baj van a net-kapcsolatával. Legalábbis nekem ezt mondta.
Kezd egyre jobban akadozni a kaland. Úgy az utóbbi időben általában. Nem tudom Yvett mikor kerül elő, Herold meg szombatig nem is lesz. Van egy olyan rossz sejtésem, hogy lassan érdeklődés hiányában a kaland elmarad; de ne nekem legyen igazam.
Heroldot és Yvettet ideiglenesen NJK-ba teszem; és kicsit mozdítok az eseményeken, hogy akit még érdekel a téma az játszhasson; de ha a héten nem moccanunk meg valamerre; szerintem nincs értelme folytatni.
Castor! Még nem olvastam a kalandokat, de én mindenképp örülnék a folytatásnak. PErsze személyes véleményem, hogy várjuk be a többieket. Igaz jelenleg kicsit akadozik a dolog, de akkor tartsunk "mi legyen tovább" megbeszélsét, ha mindenki tud lenni és érvelni. Ezt nem kioktatásnak szántam csak jeleztem a véleményem.
EDIT: Elolvastam YL-t. Akkor ide teszem fel a kérdéseket, amik rögtön felmerültek, de lehet még majd eszembe jutnak. -Lóval együtt távozunk? -Mi a közös fedősztori? -Ki kinek a kijeként indul? -Mi az A terv? -Mi a B terv? -Van más terv is a tarsolyban? -Kinek mi a pontos feladata az úton, megérkezve, visszafelé?
Na látom már itt is kezdtem hiányozni... Az a nagy büdös helyzet, hogy bár elméletileg nagyon jó kéne hogy legyen a net, mégsem az. De most úgy tűnik megjavult, és ha így is marad (remélhetőleg) akkor folytatom végre a mesét. Addig meg elgondolkozok rajta mégegyszer, hogy megéri-e nekem egész hónapra előfizetni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pirate 2007.11.07. 22:30-kor.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
A kérdéseid jók, mondhatni 10-pontosak; de úgy gondolom nem a KM feladata lesz megválaszolni őket, hanem a JK-k közti kooperáció gyümölcse lesz. (Legalábbis nagyon remélem.)
A kis ugrással épp ez volt a célom; olyan szitut teremteni amiben kérdezni kell, és már végre kimozdultunk a: "mit eszek/hol találkozunk és mikor?"- problametikájáról. Remélem nem baj.
Én még annyival egészíteném ki a kérdéssorodat, hogy:
-Konkrétan tételszerűen felsorolva milyen felszerelést hozott el Dormak az útra?
A kérdéseket nem neked, mint km-nek szántam, hanem a többi JK-nak, emrt a kalandban az ajtó előtt állásból hirtelen utazunk három idegennel. Akik simán a vadásztestvériség kémjei. Persze utánna megint ott tartunk, hogy nincs miért csodálkozni, ha bebukjuk a dolgokat hisz jó közelről tdutáj lejegyzetelni a kémek a terveink emgbeszélését. Vagy a másik lehetőség, hogy dacolva a km-i ügymenettel visszamenőlegesen írunk.Így lesz a reagjainknak egy "még a szobában" része és utánna megírjuk, hogy milyen okosan hallgatunk minderről az úton.
Úgyhogy itt viszonylag gyorsan játékon kívül lerednezhető a dolgok konkretizálása.
Quator! Számomra mindkét megoldás tökéletesen elfogadható; mivel mint írtam: az akcióm célja a JK-k kis szelíd noszogtatása volt, hogy "menjünk má' csináljuk, mer' elalszunk" ; nem pedig a JK-knak csapda állítása; bár elismerem egy felrobbant szekér után; nehéz elhinni, hogy a tenyeremből akarlak etetni benneteket... Úgyhogy csak óvatosan.