Nem késő! Nagyon helyes! Persze mosstmár a kispárnád csücske bánja hogy kihagytad a dwoonokat, ha pánikrohamaid lesznek éjszakánként emiatt, csak magadat okolhatod.
Efgyébként sok szerncsét meg kitartást Enoszukához.
Megkérem Tarin, Erioni fogadónegyed, Enoszuke HMjét, hogy nyilatkozzon arról, hány főt tudna fogadni, ha készen áll a mesélésre. Továbbá Pyarronnál letelt az egy hónap, áttettem megfigyeléseim alapján az aktív helyszínek közé az elbírálás alattiaktól, ha viszont Selmo/Erin úgy gondolja, inkább passzívban lenne, szóljon
A helyszín már régen kész van csak be kellene gépelni ehhez kell nekem a lekierő, meg a Hm acc:D Jelenleg tárgyalások folynak Gianag és Tarin között egymás országaiban való közös garázdálkodást megszervezendő az évezredes barátság alapján. Egyenlőre ennyi JKból max 3fő egyenlőre.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Kész az accom az isten nem ment meg a gépeléstől úgy látom A közös garázdálkodás még felvetés szintjén van meg először kidolgozom a helyszínt azután majd kiderül hogy tudjuk megoldani.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Üdv. Egyenlőre én maradok a 3 főnél. Ha bírom, akkor majd emelek a téteken
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott. - Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked? A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.
Mivel régi OM-es barátomat, akarom mondani barátosnémat (nem félreérteni), Navaratnát teljesen felizgattam a Quiron-Pentád városaival; illetve valóban nagy vágyam ez a hely, ezért bejelenetem a tiszteletteljes igényem a "Quiron-Pentád" terület Helyszínmoderátori tisztségére a következő városokkal (altémákkal):
-Dsidon -Alcara -Daerim -Aschaon -Yankar
Egyedül Yankar szerepel az Északi Városállamok területén, de még nem írtak oda reagot, és le is van zárva.
A terület maximum 3. fővel üzemelne és lassú helyszín lenne.
Egyenlőre nem kérek sem új accot, és jelszót sem, csak jelzem, hogy szeretnék azon a világon is hosszabb távon HM-kedni.
És ha valaki nem érzi úgy hogy meghal, ha nem lehet a Pentád HM-e akkor szívesen ellegózgatnék ott is. (Ugyanis én úgy érzem... )
Szívatsz bammeg. Nem tudok több karit kivinni nyíltba, mert fullon vagyok! Erre jössz egy pentád ötletel! Szülj sündisznót! Argh!!! (ideje lehiggadnom, jóból is megárt a sok, vagyok azért még nálad keriben...)
Akkor majd Nabil kap egy jövedelmező munka-meghívást Yankarba, vagy Dsidonba veled együtt...megoldjuk nyugi. Akkor már vándorolgathatsz Erion meg a Pentád között. Ha elunnád Eriont mehetsz a másik helyszínemre. Nem kell félni, megoldjuk a JK költözést, ha akarják....
Á, ha mennék, oda akkor egy új, független ( ), egyéb kasztú karival startolnék... nem hagynék ki semmit... Hm, egyszerű a megoldás... Valamelyik karimat 5 tszre kell tornánom mihamarabb
Nem tudom, hogy mi a helyzet Aurinnal, az Északi Városállamok HM-jével, de ha netán nem tér vissza, vagy nem kívánja tovább vinni az Államokat, és nincs rá más jelentkező, akkor én szívesen elvállalnám a helyszínt (volt ott egy karakterem, de nem írtam még vele, és nem is fogok, mivel átírva majd megy Enoszukéra). Most már tudok kicsit sűrűbben lenni, bár igaz, csak heti 1-2 postot tudok vállalni kb. 4-5 JKnak, így lassú helyszínként szerepelne. Előre is köszönöm a válaszokat.
Marcus
"Nem az vagy, akinek születtél, hanem akivé magadtól lenni tudsz." Karakterek: Nichen de Corynian - Erigowi lovag (XIV. Zászlóháború)