Pfff...Pedig a végén, a finisben vagyunk...kár. Engem momentán nagyon is érdekel mi lesz ennek az egyházi irat visszaszerzés, meg a Kígyó-lovag ügy vége.
Saggaras: Hát, én akartam... csak nem én voltam az egyetlen aki szó nélkül maradt. Amire tudtam reagáltam, de mit szóljak ha pl. valaki harcol, én meg még eszek? Egyidőben. Aztán meg mondtam, mentem volna ismerkedni, de nem tudom van-e kivel, vagy a lovagok most nix? De majd bedobom magam, oszt irkálok mindenfélét, csak hogy legyen végre valami...
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Lehet hogy Castor nyár kedvelő és a hideg rekord láttán megbugyant vagy nem tom mi lehet. De Castor ha nekem mint JK-nak lenne bajom a akalnd menetével akkor azt msn-en pm-ben vagy legfeljebb Offban az orrodra kötném. És nem azonosulnék a JK-m gondolataival ha lehet. Mint láttátok nem vagyok kopasz bajszos negyvenes katonaember.
Az ám, pedig nagy kár érte. Mert kitűnő összekovácsolási lehetőség lettt voln aez a hegyi átkelés. Igazából fáj érte nagyon a szívem. De Castornak el is küldtem PM-ben a siralmaimat.
Az lenne a kérdésem, hogy a zárt kalandok közül van e olyan, amibe lehet csatlakozni? A második kérdés, hogy ehhez jól értem, hogy egy teljesen új karaktert kell alkotni? Ha igen, akkor (csak kíváncsiság) azok a karakterek miért nem publikusak? Úgy értem miért jó az a kari, akit nem ismerhetnek meg a többiek?
Javaslom, hogy a zárt kalandok KM-jeitől kérdezd meg pm-ben, vagy más csatornán, hogy van-e számodra szabad hely. Azonban nem szeretnélek ringatni semmi jóval. Ezek a kalandok pontosan azért viselik a zárt jelzőt, mert fix fővel indultak - egy adott konkrét szituációt, cselekményt lejátszva.
Második kérdésedre a KM tud választ adni, ha valahová beférsz... ha van kidolgozott karaktered (a megfelelő módszerrel, mert KM válogatja melyik rendszer kidolgozásával kéri a karaktert) és a KM megfelelőnek tartja, akkor azzal is játszhatsz, ha viszont nem újat kell alkotnod.
A zárt kalandok karakterjei azért nem publikusak, mert egy adott zárt kalandban ténykednek, és előtörténetük, statisztikáik nem tartoznak senki másra az oldalon csak az adott kaland KM-jére.
Hogy mi a különbség a Nyílt és a Zárt játék között itt olvashatsz bővebben: viewtopic.php?f=2&t=141
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
És én még hozzátenném, hogy magamból kiindulva máris a zárt kaland egy érdekes momentuma veszne nekem oda, ha nyílt lenne, ki milyen kasztú s milyen előtörténete lenne s mihez értene. Annak megvan a maga zamata ha nem tudok elsőre mindent a másik játékostársról. Az életben sem úgy van hogy megismerkedek valakivel és nyújtja át a részletes önéletrajzát, képzettségét igazoló okleveleit
Ez természetesen érthető, és én is jobban szeretem ha a játékomból derül (avagy nem derül) ki, hogy mit is alakítok. Egyébként sem hiszem, hogy mindenki végig olvassa az összes kirakott karaktert, csak azért hogy előnyhöz jusson,. Mondjuk én magamból indulok ki szintén, és csak azt fogom megismerni, aki számomra szimpi és hajlandó vagyok vele (vagy ő velem) játszani. Csak azért érdekelt, hogy van egy dédelgetett karaktere valakinek és eldugja a nagyvilág elől, ahelyett hogy büszkén felvállalná. :) Persze nézőpont kérdése a dolog, és nincs ezzel semmi gond. Itt is csak magamból tudok kiindulni. Vannak karakterem, amik közül nem vagyok mindre büszke, de akad néhány, amiről úgy gondolom, hogy nem lenne rossz ha minél többen megismernék, pontosan azért mert rengeteg élmény kötődik hozzá, és nagyon szeretem. Tudom, tudom biztos "furi" vagyok, de én így érzem némelyik általam alkotott lénnyel kapcsolatban. Ez van. :D