Mivel Saggaras kiveszi a szabit, elgondolkodtam. Ha Alauron közben visszajön, folytatom a mesét Castornak és Jómadárnak meg...hm...Hakeának (aki megint nem ad életjelet ) de ha még sem jönne vissza még Alauron, akkor SR-t kényszerpihenőre fogom küldeni!
Jah igen én is szólok hogy én még lehet hogy reagolok egyet a kalandomba az éjszaka folyamán, de holnap már biztos nem. És utána meg szabi. Ugy hogy én is szöneteltetem a dolgot.
Mivel Alauron ma és/vagy holnap már tud újra írni a kalandhoz, és Saggarason kívül nagyjából megvagyunk, folytatom (azaz nincs kényszerpihenő). Vincent lovag addig NJK lesz, s remélem mind tudtok választ írni. Aki nem, legalább szóljon arról, hogy 2-több napra letapos, vagy priviben vagy szabitopicban, mivel nem vagyok gondolatolvasó monitoron át, ki merre koslat Az tuti, hogy én július 16-21-ig nem leszek, addig a kaland is állni fog. Ezt közeledve az adott időponthoz, a kalandhoz is oda fogom írni, de a szabitopicban már most olvasható
Gratulálni szeretnék a Feketelevesben játszóknak. Hetedik hete és 11 oldala nyomjuk a kalandot és mostanra sikerült az összes játékosnak egy helyre és egy beszélgetésbe keveredni!
Saggaras: A címzett nem éppen srác... Amúgy most akkor mi is van? Mert én még lennék, csak már azt se tudom hogy mi meg hol! Valami lovagokkal akartam volna ismerkedni csak még nem értünk odáig időben vagy mi, most meg? Megvannak még egyáltalán? Vagy mi? Meg hogy?
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Piratenak: Hát a rendszeres renszertelen reagolás következménye képpen képben vagy de igazából, az eseményke kicsit tul nöttek rajtad de nem vagy nagyon elmaradva. Na most bármennyire is ugy érezted eddig hogy nem kéne reagolnod, azért ha számodra oda bigyeztek néhány sort akkor arra illenék valamit vissza böfögni. És amíg efektív élvezets rész nincs addig te is nyugodtan feltalálhatod magadat.